אני מוחה..

STIVENZ 426

New member
אני מוחה..

חבר´ה, מה קורה? הלך לו הקולרגול למילואים אז הפורום נדם? היכן היועצת? היכן חליל? היכן כל אחי ואחיותי מיער שרווד? פעם היה פה אקשן.. עכשיו מה? בקושי 3 הודעות ביום וגם זה בלי תוכן..... ח´ברה.. תנו ליער שרווד לפרוח.. טפחוהו וגדלוהו... שכן אין לנו יער אחר!! והרי אנחנו לא רוצים לחזור להיות צל ואבק של חברינו(כבודם במקומם מונח) המפוייחים. הלא כן?! קמו חליל וקולרגול, שתלו עצים וגידלו יער שרווד מחדש, גדל ושגשג היער, בא בפנים אפילו האדמ"ור לוגסי מאופרוד.. ומאז? ירידה.. אני קורה לכם, אחי ואחיותי לוגמי אבק ולא פיח, התאחדו, וזכרו- "כי מעפר באנו ואל עפר נשוב"! לכן, דורש ומבקש אני מכם, לחזור ולהזכר בערגה ברגעים היפים של היער הקודם(לא הייתי שם.. אבל אני בטוח שהיו..
) אני קורא פה עכשיו, ל"עליית מדרגה", של הפורום הזה על יושביו הנוכחיים והעתידיים ויפה שעה אחת קודם. סטיב מחייה הפיאג´ו סי והפורום בע"מ.!
426

zom

New member
אני מסכים לכל מילה שלך אבל.....

אולי אנשים עסוקים ואין להם זמן לברבר בפורום שלא תבין אותי לא נכון להפך זה דבר טוב וכיף אבל תשמע בימים אלו שקולרגול איננו וחליל קצת עסוק או שסתם אין לו זמן כולנו צריכים להשקיע קצת יותר מזמננו לפורום הזה אם המצב ימשיך כך סופו של הפורום הוא.... הקשב סטיב אני מצטרף למחאתך ואני(בעצם כולנו) מקווה שהפורום יחזור לימיו הטובים.

dirtrider

New member
כמוני כמוך

שאלה לסטיב ולשאר חכמי הפורום (שלא תגידו שאין מה לעשות בפורום) פלאג שלא החליפו אותו איזה שנה ויש לו את השן ההיא והכל אבל לא מעביר ניצוץ... מה בעצם קרה בפלאג? ובכלל מה יש בתוך הפלאג, איך הוא בדיוק בנוי? (דודי ששם לב שבימים האחרונים שמונה ההודעות בקושי זז והתחיל לדבר בגוף שלישי להלן:נסתר)

STIVENZ 426

New member
בדיוק בשביל שאלות כאלה(אני חושב)

כנס בפול-גז- מקסיקני אחד רשם וכתב מאמר על פאג וניצוץ וכ´ו..-->קישור למטה... אני הייתי אומר שיש נתק בתוך גוף הפלאג או שפשוט נשרף... מש שכן- להחליף מייד! אני התעסקתי עם פלאג (לא החלפתי) בקטנוע הקודם שלי והוא באיזשהו שלב, לא יודע איך, פשוט עשה לי חור בבוכנה. בגודל של סיגריה.. עדיף לשלם 17-30 שקל לפלאג טוב (לפי דעתי אתה צריך NGK BPR8ES או BPR8EV אבל אני ממש לא בטוח אז אל תסתמך עלי...) בכל מקרה- אח שלי- איפה נעלמת? הברזת לי במירוץ האחרון
... למירוץ הבא בירושלים אתה בא איתי? יאללה.. אדיוס.. הנה הקישור סטיב
426

dirtrider

New member
תודה גבר

וזה לא הפלאג שלי זה של חבר שלי שלא מקשיב לי כשאני אומר לו שצריך להחליף דברים מתבלים מידי פעם כדי לא להתקע.. ולגבי מירוץ שעבר אמרתי לך שיש לי מבחן בכימיה ביום ראשון... ונראה לי שאלה במשרד החינוך חושבים שלא מגיע לי ללכת למירוצים ודפקו לי ב 13 למאי בגרות... תנחש במה? (נכון - כימיה)...

אלון DRZ

New member
תשובה קצרה

הפלג תפקידו לייצר ניצוץ. ההברגה היא המינוס החשמלי והמחט במרכז זה הפלוס. יוצרים מתח מאד גבוה (אלפי וולטים) ואז ברגע מסויים נוצר ניצוץ בין שני הקטבים. הניצוץ מצית את התערובת הגזים (פעימת העבודה) מכיוון שהבערה היא לא מושלמת ישנם תוצרי לואי כגון CO ועוד, כלומר פיח (או בשפה המקצועית תחמוצות פחמן). הפיח הזה מצטבר על הפלג ויוצר שכבת בידוד אשר מונעת ניצוץ. כשזה קורה אומרים שהפלג "נשרף" מקווה שעזרתי, אלון.

STIVENZ 426

New member
לא מדוייק.. אבלך זה העקרון...

"ההברגה היא המינוס החשמלי והמחט במרכז זה הפלוס. יוצרים מתח מאד גבוה (אלפי וולטים) ואז ברגע מסויים נוצר ניצוץ בין שני הקטבים" ההברגה אכן- מינוס- מחוברת לגוף.. ה"סיכה" היא ה"פלוס" מתחברת למן חוט כזה שהוא מתחבר למן "גולה"כזאת.. הגולה היא הכויל או ה CDI (או שהם אותו דבר..) והוא זה שהופך את הזרם מהסלילים(זרם חילופין) לאלפי וולטים (80 אלף- שוב אם אני לא טועה) בזרם ישרAC- עכשיו יש מבין?? סטיב נפרד מחברה שלו היום.. סעיף קטמ.. כל האשמה בדובון!!!
426

MexMex

New member
תתבייש לך בני...כמה טעויות בהודעה

אחת...
1. AC זה זרם חילופין Alternate Current ולא זרם ישר... 2. ה CDI והסליל (כויל) הם שני דברים שונים לחלוטין... CDI - מעין מחשב קטן, המתזמן את ההצתה סליל - מעלה את מתח (ה AC) של המגנטו, מכמה מאות וולטים, לכמה עשרות אלפי וולטים (גם כן AC). 3. ה"חוט" מהפלאג מתחבר לסליל ולא לCDI קדימה - שיעורי בית.... אדיוס

STIVENZ 426

New member
תבין אותי יא באבא.. האשה שאיתי כבר

לא איתי וזה מותיר משקעים רבים.. שלשמם הלכתי לפתוח מנוע של פיאג´ו סי, לנקות, ולהחזיר למקום הכל... בצהריים הייתי עצבני, עכשיו אני בשלב התראפיה... 1. ידעתי, כשכתבתי את ההודעה שיש סיכוי שאני טועה..וכמובן- התבלבלתי עם DC שזה בעברית DIRECT זרם.. יעני ישר.. יעני יצאתי חמור ועשיתי את הפאדיחה שלי להיום.. 2. כמובן שהכויל והCDI הם לא אותו דבר.. הCDI בא להחליף את ה"פלטינות" שהיו קיימות במנועים הישנים..שוב יצאתי חמור למרות שידעתי את התשובה.. 3. טוב נו.. מה קרה? אתם במצבי לחץ לא טועים??? אז מה אם זה קורה לי לעיתים קרובות (426)...אז יצאתי חמור.. אז מה? אשתפר. מבטיח. 4. שיעורי בית?! אתה מתכוון לקריאת פרקי רכיבת השטח של חליל ויישומם במעשי??
5. היום הגעתי למסקנה שצמיג קדמי 50% שטח מחליק אחושרמוטה באדמה יבשה. אבל האחורי (KENDA) הוא 80% שטח והוא דווקא מחזיק יפה... 6. כמה צריכים לעלות זוג צמיגים 100% שטח? 7. כמה כל אחד בנפרד? 8. קולרגול- בדוק מסר אישי. 9. אדיוס.. סטיב מוצא בפורום הזה מן "קבוצת תמיכה" ברגעים קשים.. על "סעיף ק.ט.מ ברבנות" שמעתם??? אז לי יש סעיף SUZUKI TS ברבנות.. ככה זה.. אחר כך הסעיף גודל.. כמו השריטה בראש.. אדיוס
426

אלון DRZ

New member
זוג צמיגי שטח

בין 400 ל 1000 , לא כולל הרכבה. תלוי בסוג היצרן וההנחה שאתה מקבל. אלון.

MexMex

New member
תתבייש לך בני...כמה טעויות בהודעה

אחת...
1. AC זה זרם חילופין Alternate Current ולא זרם ישר... 2. ה CDI והסליל (כויל) הם שני דברים שונים לחלוטין... CDI - מעין מחשב קטן, המתזמן את ההצתה סליל - מעלה את מתח (ה AC) של המגנטו, מכמה מאות וולטים, לכמה עשרות אלפי וולטים (גם כן AC). 3. ה"חוט" מהפלאג מתחבר לסליל ולא לCDI קדימה - שיעורי בית.... אדיוס

XDR94

New member
אם כבר מדברים על..

מה שלום הקולרגול? מישהו בקשר איתו?סתם מתוך דאגה קטנה..

mxmx

New member
../images/Emo9.gifקולרגול

נראה היום בשטח. שרוט כרגיל.

הייתכן ?../images/Emo13.gifשלום וברכות לכל המאמינים

הקולרגול סיים ( להפעם )) את שירותו למולדת ( עדיין בצו אבל בבית ) אגב תודה לכל אלו שדאגו נשיקות וחיבוקים אני חזרתי ליער ! אמנם אהייה מעט עסוק יש 2 אתרים לעדכן יש מירוץ קרוב אוטוטו ישנה עבודה שהחזנחתי ובקרוב אהיה עני מרוד אם לא אתחיל לעבוד
בקיצור יש המון מה לעשות פרטים על המירוץ הבא בקרוב !! קולרגול

למעלה