אני מוחה!!

אושר מ

New member
אני מוחה!!

הלוחות עדיין לא הוחזרו, מה שאומר שאנשים עוד יפספסו את יום הולדתי החל בקרוב! לא שאני אהיה פה לראות, אבל גם ככה כשבאים שבוע אחרי זה פה(
) אז מה זה משנה אם אני לא פה לראות על הדקה????

אושר, מה נהיה?!?!

את, שהיית לי האורים והתומים לנבכי תפוז ומנהרותיו, את לא מוצאת את העמוד הראשי של הפורום, שם נמצאים שלושת ימי ההולדת הקרבים ובאים (שניים מהם באותו התאריך) וגם שלך, מן הסתם, מופיע שם, ב - 14 למאי?!?! לגבי שאר היומולדתים, אין לי מושג לאן הם נעלמו. אני מיד בעקבותיהם.

אושר מ

New member
מה שמשנה זה הרשימה הכוללת

כי בלעדיה בעמוד הראשי, אי אפשר להוסיף ארועים (כמו טקס סיום בה"ד 12 שחסר למי שלא מופיע, כן?)

אבל יש דרך:

אפשר לשלוח לדנה כל הצעה לאירוע או יומולדת. טוב, גם אליי. אבל אם רוצים טיפול מהיר, יסודי, אדיב ומפנק - היא הכתובת הנכונה. אצלי תקבלו קללות.

ליאן.

New member
ובאותו נושא....

גם לי יש יומולדת בקרוב! עוד שבועיים, ליתר דיוק. ויש לי משבר גיל ה 26..
בינתים כבר התחלתי לעשות שטויות, חלקן בסגנון ה- 200 דברים שיש להספיק עד גיל 26. אז החלטתי להגיד לכולם שאני בת 23 (אנסה לזייף את תאריך הת"ז בהתאם), עשיתי פירס באף למרות שאני נורא נורא פחדנית, והכי גרוע - מגיבה בפורום אפי על שמות בדויים.. יש עוד, אבל אעדיף שאפסיק כאן.. רעיונות נוספים להתעללות עצמית או סתם שטויות יתקבלו בברכה!

leeloo

New member
לכולם יש יום הולדת לידי?

אני זוכרת בעבר רק חברה שלי נולדה שלושה ימים לפני, ובן דודי שנולד שבוע אחרי, לא היו לי הרבה בכיתה שהיו במאי, ואם כבר במאי, ממש ממש בהתחלה, או ממש בסוף.. איך הגיע כבר גיל 19.. הזמן עף.. מהר.. עוד שנה להחלפת קידומת.. כמה אנחנו מזדקנים מהר..

leeloo

New member
לרגע היה מותר לי להיות אגוטנרית לא?

זה לא במובן כזה.. את יודעת על מה אני מדברת.. מה שהתכוונתי- פתאום לכולם יש יום הולדת לקראת סוף מאי..

Funny L

New member
זה לא כל כך מפתיע, כי עונת

ההזדווגות העיקרית היא בקיץ.. נו, החום..

De-Panther

New member
וכשאני הייתי בגן הייתי היחידי שנולד

בפבואר ותראו עוד איזה תאריך 22/2

למעלה