אני מוחה בתוקף!!!!!!

*pank

New member
אני מוחה בתוקף!!!!!!

אוהבים קוטלים! אינו מייצג את השמאל!!!!! רק את חלאות המין האנושי.. אדם חולה ומעוות שאינו ראוי להתיחסות... כל הודעותיו עד כה אינן מעלות יותר מגיחוך מזלזל על שפתי..כל מי שעונה לו, בעצם אומר אני ארים את הזוהמה שלך ואשתמש בה... בעוד אני לא הייתי מתקרבת לאותה הזוהמה.. פאנק שדחתה את ארוחת הצהריים שלה בכמה שעות טובות....

hreuven2

New member
שאלה קטנה לך

אילמלא טיפשים ופרימיטיביים כמוהו איזה ערך היה לנו? טוב שהוא ישנו וטוב שיש במי להכות או יותר נכון את מי לרמוס[מדובר ברמש]

אבו-דני

New member
כלום היוצא מן הכלל מעיד על הכלל?

שופטי הפורום שלום, קמה צדיקה בסדום המחנה השמאלני ויצאה בשצף קצף כנגד בן עוולה היטלראי ברם היכן ידידיה משכבר הימים היכן אור ירח שהזעיף פנים... כנגד גזענות ו(בצדק) הפוגעת בערבים.. נשתתקו ה"נאורים" מול דברי בלע כנגד אחים.. כלום לא היה ידוע שאור.כובש אלי ואחרים.. הינם הכלל של שמאלנים שאת עיניהם מגלגלים.. כטובים שבין אלה שאומנותם היא בלהיות צבועים.. כלום חדש לנו התנהגות זו של אשכנזים שמאלנים.. שנאתם לכל דבר שלא "אונזרא" מחווירה את איבת הערבים.. ליהודים תמימים..שמוקרבים על המזבח עם ביטויים משונים.. קורבנות השלום..הרץ הפיסח..הצלף העיוור.. שלכם האבו...ששמח לראות צדיקה בסדום השמאלני והולך לזהם את בריכת האשכנזים

הימנים הקיצוניים?

כל פעם הם נופלים בפח שהם מנסים לטמון לנו - כל מנהיג שלהם הופך לפודל של השמאל. זה לא היה מצער אותך?

אלי.

New member
רק מכיוון שהוזכר שמי (לשווא ?) -

אבישי רביב לימד את כולנו, שמשתלח משתייך בד"כ למחנה אותו הוא מתעב. יגאל עמיר לימד את כולנו מה קורה לכשמתייחסים למשתלח. אם אתה מוצא לנכון להגיב לחלאות-אדם - יבושם לך. מנה אותי בחוץ במקרים אלה. ממני - שחרג רק הפעם מן הכלל שהכתיב.

אבו-דני

New member
כלום ציפיתי לתגובה ממך או שכמותך?

כלום ציפיתי לגינוי לא בגין חלאה אחד אלא כל החושבים כמותו והם רבים במרכזי השמאל ברמת אביב (כפי שבא לידי ביטוי במקרה הפסל התימני) או בהרצליה או ברעננה או כל מקום אחר...למה אני לא מופתע?

hreuven2

New member
אני חולק על דעתך

הוא מיצג את השמאל האמיתי הגזען הפשיסטי והבולשביקי. זה הפרצוף האמיתי של השמאל ואין בלתו.

למעלה