אני מודיעה בזאת

קרניjack

New member
אני מודיעה בזאת

על פטירתו של הפורום. אם לא יתחיל להתעורר כאן בקרוב אני אשקול סגירה

Berethor

New member
לפורום הזה גם יש סיבה מוצדקת לפחות

אחרי מאה שנים של שנה הם יחזרו לכאן, אל דאגה. איך פורום שעוסק במתים ושכבר מת יכול למות, זה לא הגיוני.

בדנתמ

New member
מה הולך פה?

כמה ימים אני לא פה והכל מתמוטט?
עכשיו למרבה השמש והסבל שבהשכמה בשעות שאני רגיל רק ללכת לישון בהן, אני עובד בעבודת יום (שנמשכת עד מאוחר בערב חחח)... יוצא עוד מעט לקולנוע הסרט השלישי של מלחמת האופל, לא? זה בטח ילבה פה את האש... אלא אם כן תפוז יעשו מעשה מיותר כמוש הם עמו עם דמדומים וטרו בלאד ויפתחו פורום מיוחד רק בשביל סרט אחד... אה... ואני אעלה אח"כ תמונות של התחפושת
זה דווקא יצא ממש אותנטי. החומר הפלסטי שבא עם הניבים לא התקשה בשיט, אבל השגתי שעווה. מסתבר שיש דבר כזה שעווה לשיניים. כל יום לומדים משהו חדש. וזה יצא ממש טוב. לא התאפרתי בלבן ולא לבשתי בגדים שנראים יותר מדי כמו תחפושת, אז יצא אותנטי ומסתבר שהפחדתי די הרבה אנשים

קרניjack

New member
יצא לפני שבוע, וממש לא מפתיע שלא כתבו כאן דבר

ונכון שיש פורומים הרבה יותר מתים- אבל האם זה מצדיק את העובדה שהם פתוחים רק בשביל ה"כבוד" שיש פורום לנושא? אני מרגישה שאני סתם סוחבת את הפורום לבד, אף אחד לא פעיל אלא אם כן יש איזה אירוע מרעיש כמו תחרות, או אלא אם כן ממש מתחננים לאיזה תגובה, וגם אז לא. לא רואה בזה טעם.

Berethor

New member
תגידי שאת רוצה לפרוש לפורום של דמדומים וזהו

בכל אופן אם יש לך צפיות שאדם בודד יציף תפורום או שהיה פחות מת ממה שזה אז זה בעיה. אם הפורום יסגר אנשים יתפזרו לפורמים של דמדומים ודם אמיתי(אם עוד לא עשו את זה). אני לא ילך לדמדומים כי בנות יעשו בי לינץ ולא ילך לפורום של דם אמיתי כי זה ערפדים XXX, אז כנראה הפרוש מפורומים של ערפדים בעברית בנתיים..

snoopytush

New member
אל תגזים אנחנו כבר עושות בך לינץ'../images/Emo191.gif

you can run but you canwt hide
we are watching you!

בדנתמ

New member
הממ...

ואו כל הזמן יוצאים עוד ועוד סרטים שאני רוצה לראות... זה כמעט מתיש
מידי פעם יש דיונים מעניינים בפורום, וסה"כ לא צריך להפוך אותו למקום תזזיתי ורועש, לדעתי לפחות. תסתכלי על האורך של העמוד הזה כשאת גוללת אותו למטה. זה לא מעט... אם היה פה מוצף, אני למשל הייתי נכנס לכאן הרבה פחות, כי היה לוקח לעמוד שנתיים להיטען ועוד שנתיים בכל פעם שאני רוצה לשלוח הודעה

בדנתמ

New member
ועוד משהו:

יש לי הוכחה לזה שהפורום הזה לא עד כדי כך מת. ההודעה הזאת שלך זכתה לתגובות של שלושה אנשים שונים תוך יומיים. ואני מניח שיש עוד כמה שקראו אותה אבל לא נוהגים להגיב להודעות מהסוג הזה... לשם ההשוואה, הודעה דומה בפורום פרל ג'אם למשל, או בפורום גראנג', בטח היתה צריכה לחכות חודש בשביל כזאת כמות של תגובות... הנקודה היא, שלפורום הזה יש את התקופות שלו. וזה טוב. אני למשל, עובד עד מאוחר כל יום ואם היה פה "חי", אז כל פעם שהייתי כותב פה הודעה, עד שהייתי מתחבר שוב, היא כבר היתה עפה לעמוד השני

למעלה