אני מודה

adina161

New member
אני מודה

בהתחלה ששמעתי על סמולוויל ושמעתי שזו בעצם סדרה על נעוריו של סופרמן חשבתי שזה די ילדותי ומטופש אבל כשהתחלתי לראות את הסדרה עם הזמן הסתבר לי שזה לא כל כך מטופש כמו שחשבתי

אני מתוודה

לא סבלתי את הסידרה הזאת חבר שלי הכריח אותי בפנימייה ליראות את זה התחלנו מהעונה השישית והיתמכרתי הייתי חוזרת כל סופ"ש ונידבקת לAXN (אני ליזי ואני מכורה לסמולוויל "אנחנו אוהבים אותך ליזי")

adina161

New member
חחחחח

התמכרת ממש מהר!

לקח לי בערך

חודש משו כזה ... אבל כן אני מודה שברת אותי ...
|פסיכופת| וואי באמת שלא צריך לשים לב אליי השעה שלי הגיעה וזה פשוט פורקן מכל היום אל תיראו אותי ככה

adina161

New member
חחחח

אני מתחילה לחשוב שהמשפט הזה בערוץ "זה ממכר" מתחיל להשפיע על הצופים חחחחחחח אם את רוצה תתחברי אליי לאייסי 264445311 אני ישמח לדבר איתך

shar353

New member
לי יצא ליראות במקרא...

באיזה יום שישי אחד לא היה מה ליראות והעברתי לAXN וראיתי סמולוויל פרק ראשון וקראתי תקציר וזה נישמע אחלה... ומאז לא הפסקתי ליראות

Tal2012

New member
חח אצלי ..

בהתחלה לא ממש שמעתי על הסידרה, אך תיארתי לעצמי שזה באמת משהו על נעוריו של סופרמן.. ולפתע, ביום יוני חמים.. יומיים לפני הבגרות באזרחות, במקום ללמוד ( כמובן, מי שנמצא לפני בגרות תמיד מעדיף לעשות הכל ולא ללמוד
) התחלתי לצפות באיזה פרק של העונה הרביעית.. יום אחרי זה ראיתי שוב, ושוב.. וזה לא נגמר ! עד שבאחד מהימים התחלתי לראות את כל הפרקים מההתחלה
השלמתי את כל הפרקים עד סוף העונה הרביעית בתוך שבוע וחצי בערך חח משהו מטורף
אמא חשבה שהרעילו אותי חח וזה היה כל כך הרבה יותר שווה מללמוד לספרות או לאזרחות

adina161

New member
חחחחחחחחחחחח

"זה ממכר" כמו שאומרים בערוץ אבל ת'כלס זה באמת נראה לי יותר שווה מללמוד לבגרות
מספר אייסי שלי 264445311 אפשר להתחבר אליי ולדבר איתי אני ישמח

Tal2012

New member
הקטע הכי עצוב..

שבבגרות עצמה כבר נדבקתי לשיר הפתיחה " Somebody save me.. " והתחלתי לזמזם את זה באמצע הבגרות

adina161

New member
חחחחחחחחחח

מסכן תגיד זה עד כדי כך משעמם אזרחות? כי אני עולה לכיתה י"א אני הולכת ללמוד את זה שנה הבאה

Tal2012

New member
נעים מאוד, אני בת ../images/Emo3.gif

לומדים את זה בכיתה יא' ? סיימתי תיכון השנה ואם אני לא טועה.. למדנו את זה בכיתה יב'
שנה אחת למדנו ועשיתי בגרותב סוף השנה. וזה לא משעמם, זה לטחון במוח.. או שמבינים או שלא
אין איך לצאת מזה. אה, וגם כשעושים את הבגרות - צריך להיזהר לא ליפול שם על 11 נקודות בגלל שמשרד החינוך רשם בטעות " עיקרון " ולא " עיקרון דמוקרטי " . לתפארת מדינה ישראל
הגישו אותי על 95.. וזו הייתה הטעות היחידה שלי. בקיצור, עדיף לעשות בגרות על סמולוויל מאשר על אזרחות
אני בעד
שנלך להביע עמדה בכנסת ?

אזרחות אני התחתי שנה שעברה (ט')

וזה ממש משעמם אפשר למות אני כל השיעור רק בSMS

yafufa88

New member
סיפור אהבתי-שנאתי לסמולוויל..

אני הייתי בין צולבי הסידרה. ממש ממש שנאתי אותה...
שנאתי את קלואי ושנאתי את פיט שנאתי את לקס ושנאתי (כבר אז..) את לאנה לא ממש ראיתי את הסידרה.. רק חלקיקים ממנה פה ושם, אבל היא נראתה לי די מטופשת ונוסף על הכול מעוותת את הסיפור של סופרמן (דבר שאפשר לראות כשרק רואים את הדמות של לקס במרקע, אבל למדתי להשלים עם זה ואפילו לאהוב את זה) אבל היא תמיד המשיכה לצוץ לי בכל פינה; ועמוק בפנים ידעתי, שיום אחד, גם אני אפול... עד שיום אחד זיפזפתי ונתקלתי בדמות של לויס (פרק שני של העונה הרביעית) - דבר שמאוד סיקרן אותי, לדעת איך עשו אותה וגם איך בדיוק שילבו אותה.. ומה יחסו של קלארק אליה (וההפך) וכך יצא שראיתי פרק.. וראיתי שהעלילה לא כזאת טיפשית כמו שחשבתי.. אהבתי את האקשן, האפקטים, הפרצוף של טום, העלילה, השרירים של טום, הדמויות (חוץ מלאנה, שוב) והיחסים ביניהם. נהייתי מרותקת ממש לעלילה (וללויס
) וראיתי עוד פרק, ועוד פרק ועווד פרקק עד שממש מצאתי את עצמי מכורה אמיתית לסמולוויל.

julie90

New member
חח איזה מוזר זה..

שאין כמעט אנשים שצפו בזה מההתחלה
. אצלי זה גם ככה. התחלתי לראות מהפרק האחרון בעונה הראשונה, הזה עם הטורנדו. ועוד התחלתי לא מתחילת הפרק אלא מהאמצע...בסצינה שוויטני מספר ללאנה שהוא התנדב לצבא על הדשא בפיקניק, למי שזוכר
. והכי מצחיק זה שהמשכתי לראות עד הסוף זה כי לאנה נראתה לי כ"כ יפה ורציתי לראות שוב סצינות שלה
. ובדיוק זה היה מרתון בשישי ואז היה עוד פרק אחרי זה אז גם אותו ראיתי וככה התמכרתי. (כמובן חזרתי אחורה "להשלים את החסר"
).

למעלה