אני מודה שהסתבכתי

אני מודה שהסתבכתי

נכנסנו לדירה בשוונג אחרי שנתיים כמעט בשכירות כשרוב חיינו ארוזים בארגזים (100+).

תכולת בית של שני ילדים בוגרים ואחת בת 12 והמון המון דברים של מלאכת יד.

הצורך לסדר הכל ומהר גבר על כל שיקול אחר והלכתי לאיבוד.

אז פנינו בנסיון נוסף לסטייליסטית שגם הוא מרגיש לי כושל....

קיצר, אני מרגישה כאילו שאני חיה בפאטש'ים. כל פריט סבבה לכשעצמו אבל הכל ילד נראה כמו אופנת טלאים שיצאה משליטה.

הדלת שם כי יש בעיית נזילה בטיפול.

 
לא בטוחה שהבנתי מה את שואלת

ואני גם לא אשת מקצוע.
עם זאת, חייבת להגיד, שבעיני סידור בית זה משהו שנבנה במשך הרבה מאוד זמן. להבין מה מתאים איפה, מה מעמיס ומה מחמם, מחבר דברים ומה מחלק את השטח.
&nbsp
יש איזו ציפיה ששבוע מיום הכניסה הבית כבר יראה כמו ממגזין. אצל רוב האנשים שאני מכירה זה לא עובד ככה. עם כל הרצון לפרוק מיד את כל הארגזים ולחיות בבית שגם מסודר וגם הכל תלוי ומתוקתק - זה ממש ממש לא חייב להיות ככה.
תני לעצמך את הזמן - תחיי קצת בבית ותראי איפה נוח לך שכל דבר יהיה. תפרקי כל פעם את מה שנחוץ לך. תסדרי כל פעם פינה אחת בהתאם לצרכים.
&nbsp
גם מבחינה כספית - רוב האנשים גומרים את הבניה/שיפוץ/מעבר עם חור בכיס. עכשיו להיכנס לענייני הלבשת הבית זו בעיני טעות. כן, אפשר לרוץ לרפד, לקנות תאורה, לדפוק מסמרים לתמונות ולהשקיע במדפים. השאלה אם זה הזמן...
&nbsp
כמובן - אולי לך כן מתאים להתלבש על זה עכשיו. רק רציתי להציע שיש גם אפשרות שונה.
בהצלחה בכל מקרה, ותהנו מהבית

&nbsp
 
דווקא נראה שהדברים כן "מתייחסים" אחד לשני

אני רואה שהחלטתם בסוף לצבוע את השולחן בגוון הספות. קצת משעמם באופן תיאורטי אבל כיוון שיש לכם שטיח מעניין וכריות אז הבהיר הנייטרלי דווקא נשבר ונראה נחמד (לטעמי כמובן).
מה שנראה לי קצת לא שייך לסיפור היא השידה עם המספרים. סגנון תעשייתי שלא מאפיין את שאר האביזרים. היא לא הייתה שם קודם, נכון? אולי שווה להעביר למקום אחר בבית.
בעתיד, כשקצת ירווח לכם - תוסיפי עוד תמונה או עציץ על הקירות וזה ימלא את החלל.
אגב - בכל צילומי ההתייעצות לגבי הסלון את מצלמת רק את הסלון עם תריס סגור ובלי להציג את שאר המרחב שמסביב. באיזשהו הקשר אחר, לא זוכרת איזה - פרסמת צילום עם חלונות פתוחים והחלון הגדול הסמוך והכל נראה מואר ומקסים. אז אני חוששת שצילומי הסלון הקצת קודרים - מטעים. גם בבחירת תמונה בעתיד - ממליצה להתייחס לכלל החלל.
כרגע, כפי שגם האשה העבריה כתבה לך - שבי על הספה, התרווחי, ותהני מהבית החדש שלך!!
 
את צודקת. הצילום נעשה

מול האור וקשה ממש לצלם (נכנס יותר מידי אור למצלמה) ועם תריסים סגורים....כמו שאמרת.
&nbsp
תודה. מתיישבת עכשיו אחרי תליית מקבץ של תמונות שהיו עם כמה חדשות מעל המזנון
 
תמונות שרואים מהספה בסלון

מצטערת שוב. ברור שבמציאות יש הרבה יותר אור



 
ואלה שלא עלו

חשיפה ראשונה של קולות המשפחה חח עדיין חשוך. לא צילום מקצועי


כשיהיו מקומות אחסון אולי אצליח לצלם תמונות יותר שוות. בלי הבלאגן מסביב.



 
ממש מצאה חן בעיניי הכניסה עם התמונות ומגוון השידות

זה גם מסתדר עם סגנון השולחן החדש בסלון (למרות שממש חיבבתי את הקודם).
נראה באופן כללי בית חמים וביתי.
כפי שכבר כתבתי - פשוט שבי ותהני מהבית החדש :)
 
תודה 3> אוי ויי חחח התכוונתי לצבוע את

את השידה בשמנת צהובה בשמנת יותר מעודנת. והמשטח העליון עדיין בתהליך שיוף למשהו יותר רגוע מהחום הכהה.
&nbsp
אני מרגישה שהמראה ממש קטנה על הפינה הזאת. מה דעתך?



 
אם לצבוע - אז בגוון זהה לשולחן הסלון. אבל לא חייבים.

ו- כן, המראה יכולה לגדול..
 
אני מחכה למעבר כבר אבל לא מחכה לפירןק הקרטונים...

גם אנחנו מחכים לבית שלנו שנמצא בבניה , כבר שמונה חודשים בשכירות , כל החיים שלנו בקרטונים ( ציוד של 21 שנים ושלושה ילדים ...) כל הבית מלא בקרטונים , מיואשים כשלא מוצאים דברים . חשבתי על המעבר , אמנם אנחנו מתים לעוף מכאן ולחזור לחיים רגילים בבית שלנו ,אבל אני ממש לא מחכה לפריקת קרטונים... ברור לי שזה ייקח זמן , הבית ממש לא יהיה מתוקתק בשבועיים הראשונים ואולי יותר. ומצד שני כבר לא יכולה לראות קרטונים !!!
קחי את הזמן , בסוף הכל יסתדר.
בשעה טובה !
 
מאוד קשה מחזקת אותך


בסוף משתלם אבל לוקח זמן להגיע לשם. חודשיים אחרי ועדיין יש ארגזים שאין לאן לפרוק. לא מצליחה כל כך למכור את מה שלא צריך...אבל מצליחה פה ושם להגיד תודה ושלום לדברים או קישוטים שהיו.
 
מעבר דירה

זוכרת איב-את כל ההתלבטיות שלך והשאלות לגבי הדירה. אז מזל טוב. אנחנו עברנו לפני 3 חודשים, באיחור של חצי שנה. הבן שלי עבר אלי עם משפחתו, כי היה צריך לקבל את הדירה שלנו. אומנם רק חודשיים-שתי משפחות ארוזות -אבל סיוט. עברנו גם בלחץ. תוך שבועיים-כל הארגזים היו מפורקים . אז ניגשתי גם לעצב אותה . לבד. המעצבת שלי, משום מה התעופפה. התחלתי להסתובב בחנויות. לשאוב השראה מאתרי עיצוב. סוף סוף-הצלחתי לגבש תמונה- איך אני רוצה לראות את הבית. צריך זמן וסבלנות. היום יש גם מסדרות בתים-שאולי יכולות יותר לעזור מאשר סטייליסטית. קודם שיהיה מסודר. זה ייראה הרבה יותר טוב. מאחלת לך בהצלחה. לגבי הנזילות -גם אנחנו סבלנו מנזילות, רטיבויות, ומה לא. כנראה מחלה של כל בניין חדש.
 
למעלה