אני מודאג.

bilbolim

New member
נכון

ובכלל, ראיתי כבר תוכים שלא אוהבים שנוגעים בהם, הם היו מוחתמים בצורה נפלאה, שיחקו, שרקו, עלו על היד פשוט לא רצו שיגעו בהם- גם להם יש רצונות לפעמים ויכול להיות שאלו הגבולות שלו. התוכי שלך לא נשמה כל כך מרוחק ממך וההתנהגות שלו לא חייבת לנבוע מהחתמה לא טובה. אם התוכי לא היה מוחתם טוב הוא היה מפחד ממך. איך שזה נשמע הוא פשוט לא הבין עדיין שאתה חבר שלו. שאנטי שלי למשל לא הייתה עולה עליי מרצון עד שעברו חודשיים, עכשיו היא רואה אותי יוצאת מהחדר ומשתוללת פעם היא הייתה קשורה לכלוב שלה בצורה מטורפת. אל תתייאש כפי שאמרתי הרבה פעמים הפינוס שלך הוא חיה חברתית והוא חייב חברה בסופו של דבר והוא יחפש אותה. כרגע הייתי ממליצה להוציא לו את כל המשחקים מהכלוב שיהיה מרוכז יותר בך.

d-edge

New member
זה בדיוק מה שרציתי לשמוע. ועדכון!!!

אז ככה.. היום סופסוף יש התקדמות.. עד עכשיו הייתי בטוח שכשהוא בכלוב הוא לא מוכן לעלות לאף אחד על היד וכשהוא כבר בחוץ הוא יעלה לכל אחד על היד.. ביססתי את זה על העובדה שככה זה עם כל אחד מבני המשפחה. אבל היום היה אצלי חבר שעליו הוא לא הסכים לעלות!!! למה אני כל כך מתלהב? כי זה אומר שהוא מכיר אותי ומתחיל להתקרב.. סופסוף התקמות. חוצמזה פעמיים הוא הסכים לעלות לי על היד בלי לפתות אותו עם גרעין!! התקדמות.

talkk

New member
כל הכבוד!!!שמחה שלא וויתרת!

אמרתי לך שתהיה התקדמות... ואני מסכימה עם מי שכתבה מעליי מלמעלה..פפפפפ שכחתי את השם שלה...
זאת עם שאנטי.. וחוץ מזה, אני בטחה במאה אחוז שהתוכי מוחתם, כי זה בא מחוות הכנף, ואני בטוחה שכבר נכנסת, ראית את האווירה שם, שכל התוכים ככה משוחררים, ולא מפחדים מבני אדם, אחרת מה היה קורה? כל המקום היה הופך לכלוב תעופה אחד ענקי וגדול, וכולם היו עפים ללא שליטה...חחח אז הוא פשוט חששן, ואין לי הרבה מה להוסיף, כי בעיקרון היא אמרה לך מה שרצית לשמוע, אז בהצלחה!!! ואני בטוחה שתצליח, כי כמו שאמרתי - זה תוכי מקסים!! כשאני הייתי צריכה אותו, לא ידעתי מה אני רוצה.. ז"א, קציתי את הסנגל ב-2500, אבל הוא לא היה חמוד, ודי ברח ממני בכל החנות, והוא גם נקשר לאדם אחד, ולמרות שהם יכלו להרוויח מזה כסף, הם לא המליצו לי עליו, ואמרו שלא כדאי לי. ואז עשיתי עוד סיור בחנות, עברתי על כל הלורים, והתאפקתי שלא לקנות אחד מהם, וראיתי את הקוניורים, ואת הפטגוניה, ואז פתאום הם הביאו לי את היפיוף שלי, שבאותו זמן הוא היה הפיונוס היחיד בחווה... ומיקס היה כזה חמוד באותו יום, הוא נתן לאיש שם לעשות לו הכל! הוא הפך אותו, כיסה לו את הראש לשנייה, עשה לו כל מיני דברים שהיו אמורים להציק לו, אבל התוכי רק נהנה וניסה לשחק! הוא היה מאוד שקט וחמוד, ואמרו לי שהוא עכשיו התוכי הנפוץ בארה"ב וזה, ובקיצור - התאהבתי... וישר קנינו אותו! כי ידעתי שאם אני אתלבט ואבוא שבוע הבא הוא כבר לא יהיה... ובאתי שבוע אחרי זה בשביל לקנות אוכל, והייתה שם להקה שלמה של פיונוסים, אבל לא את מיקס שלי
כי הוא היה בבית.. הוא היה מיוחדדד.. והוא עלה 2100, וזה הראה לי שהם לא בהכרח עושים את העסק בשביל הכסף, אלא גם כדי להתאים את התוכי לבנאדם... כי הם יכלו למכור לי את הסנגל.. סורי שסיפרתי את כל הסיפור הזה - אני פשוט אוהבת אותו! טל

hoolon

New member
האכלת יד בניגוד

יש כאלו שתופסים תוכים בכח והתוכי כבר רגיל לזה ולא אוהב את זה אבל הוא רגיל להתנהגות כזאת ולכן זה נראה כאילו הוא לא כל כך נושך אבל למעשה הוא פשוט תוכי פחדן שרגיל שיתפסו אותו בכח והוא מפחד מדי בשביל לנשוך.

talkk

New member
אויש... זה לא היה כזה נורא...

זה לא שהבנאדם התעלל בו, או עיצבן אותו מיליון זמן, סה"כ 5 שניות... גם מיקס היה אז מאוד צעיר (חודשיים וחצי), והבנאדם לא היה פוגע בו או משו.. חוץ מזה, שמיקס הוא ממש לא פחדן, אלא ההפך, ולפעמים, הוא גם מתנהג במן סנוביות מעצבנת.. חוץ ממתי שהוא מתהפך על הגב, ואז אני יודעת שהוא מבקש ליטופים
טל

למעלה