אני מהדור הישן

chirab

New member
אני מהדור הישן

ובאתי לומר שלום לכולכם, מקווה שיש כאן עוד מי שזוכר לי חסד נעורים ויודע מי אני ומה אני מקווה שהכל טוב אתכם, ואם לא, אני מבטיחה שהכל יסתדר!!! גרושתכם הנאמנה שירה

ה-שונית

New member
זוכרים גם זוכרים :)

עם כי הנאמנות שלך מוטלת בספק, לאור ההיעדרות הממושכת. אני דורשת הסברים ומיד! שונית (שלא אוהבת לשמש כברירת מחדל)

תאנה

New member
ששששששיייייייייייייירררררררהההההההה

ההההההההההההההההההההההייייייייייייייי

ה-שונית

New member
היי היי

מה פשר שאגות הקרב האלה? אני מבקשת לשמור על איפוק, לפחות עד שנקבל הסבר מניח את הדעת להיעלמות המסתורית. שונית (שמטה את ראשה כלפי שמאל ולמעלה בנימה של התנשאות נעלבת)

נפגעתי מאוד

הדור שלא ידע את אוריאנה. שערורייה. בואי הנה מיד ונעשה סולחה. אוריאנה

חן.

New member
יום טוב

הלכתי אתמול לחפש דירה עם הבנים שלי, בושה מה שאנשים מציעים למגורים, ועוד אילו מחירים מבקשים בשביל זה.... ועוד שלושה חודשי תשלום מראש בשביל איזו מאורה מוזנחת ... :-(

ה-שונית

New member
זו גם היתה התרשמותי

כשחיפשתי דירה בת``א. בעלי בתים הם זבלים, נצלנים, חארות, חצופים וגנבים מזן מאד מיוחד, בלי שמץ של בושה ולו הקלה ביותר (וזאת למרות שמדובר בדיירים חלומיים כמוני). שונית (שבסוף החודש מסיימת חוזה וכנראה תצטרך לעבור את הסיוט המייגע הזה מחדש)

חן.

New member
יום טוב

הלכתי אתמול לחפש דירה עם הבנים שלי, בושה מה שאנשים מציעים למגורים, ועוד אילו מחירים מבקשים בשביל זה.... ועוד שלושה חודשי תשלום מראש בשביל איזו מאורה מוזנחת ... :-(

יערית

New member
כניראה שהחברה לא בעינינים.....

משום מה קראתי אותך בוידויים מידיי פעם, האם זה נכון? הי הי לכולם,גם ממני שנעדרת כאן מידיי פעם , שמחה לקרוא אתכם,אוריאנה next time שיש לך מזיקים בבית,את מרימה טלפון אלי,אני מרימה טלפון לגרוש שלי,הוא מרים אלייך טלפון,וקובע איתך זמן מתי להגיע לחסל את המקקים האלו אחת ולתמיד(הוא אלוף). שמחה לחזור ,יש מישהו בבית? יערית(הפכה למוטציה אצל חברה)

יערית

New member
שלום שלום לך.....

מי טען שאתה צריך לבקר? למה לא שומעים אותך? למה לא רואים לך? לאן נעלמת? גם אתה כמוני עברת דירה? וואלה אתה מככב בפלירטוטים ,עוד התלוננת עלי בהתחלה.:) מה ניש? יערית(משירות המטאורולוגי)

יערית, זה לא מסתדר לי

מה, אין לי אקס משלי שאני צריכה גם את שלך? אוריאנה

יערית

New member
אל תשאלי....

היום היה לנו כיסוח אחד על התראות עם הילדים, לא מספיק הוא ליקק אצלי דבש שנה +,גם עכשיו כשאני אצל אמא שלי, הוא רוצה לחסוך בדלק(הקמצן הזה)!!!! בקיצור לא ויתרתי,ובסוף העקשנות,המלחמה שלי בו משתלמת,בגלל זה אני גם גרושה ;-) ,כמה אפשר לספוג שטויות ממנו? ומה הוא אמר לי כאשר לקח את הילדים,``האמת שלך היא נכונה,אך כואב לי שאת צודקת``..את מאמינה? אז תוותרי על תענוג הריגת המקקים,לדעתי הוא יצטרך להרוג את עצמו קודם,לאור כל השטויות שהוא פולט! שלך.. יערית(עדיין קרצייה לחברות)

גברים הם חארות

הם קמצנים ואי-אפשר לסמוך עליהם. ברוב המקרים האישה צודקת. כשמעורבים ילדים לפעמים את כבר לא יודעת מי הילד, הוא או הם.למעשה אני חובת שהם מסתדרים היטב עם ג`וקים כי אלו בני-מינם. אוריאנה

למעלה