אני מדריכה!!!!!!!!!!!!!!!

Daffynes

New member
אני מדריכה!!!!!!!!!!!!!!!

(הייתי חייבת להגיד את זה....) ומזל טוב גם לאיציקעידנה (המדריך) ואדם (המדריך הסמוי) (כן אדם, זה היה רמז... - תזדהה) ומזל טוב לאקונומיקה למרות שהיא מדריכה ממזמן... בכל מקרה מזל טוב שהיא שרדה איתנו את השבועיים האלה... תודה לכל צוות ההדרכה המכין, לכל צוות העובדים ולכתה 4!

nited

New member
מזל טוב

ממני באופן אישי ומכל תחנת קראון וגם מזל טוב לכל שאר המדריכים החדשים בתחנה שלנו... מי ייתן ןתעבירו קורסים רבים בתחנה הצנומה שלנו. :)

מזל טוב...

אדם לא סמוי..כותב כשבא לו :) נכון אדמל'ה? כל מה שיש לי להגיד לך (כי הרי ברור שאתה קורא) זה - אמרתי לך :) סופ"ש נעים אנשים, הדס.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo32.gif אני עכשיו../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

באמצע הספר ממנו הציטוטים בחתימה שלך
<<סתם מציינת, לא שזה מעניין מישהו>

דפנל'ההההההההה

היי היי..! מה נשמע מדריכה...? את מעקלת את זה..? כי אני עוד לא... חח אבל זה בטח יגיע עוד מעט... אדוצ'קה, אתה באמת פה..?! תתעורר, תראה את עצמך....! בכל מקרה, אני זמין באיי סי קיו ( כרגיל ) 288353779 ביי ביי בינתיים וכל הכבוד לכוווווווווולם!! :)

hoshri

New member
איציקיעדנה זה אושרי

ראשית כל מזל טוב לכולם ואיציק המספר שרשמת לא נכון תתחבר אליי האיי סי קיו שלי הוא 247251767

מזל טוב

לך ולכל העוברים, בהחלט מגיע לכם... כל הכבוד אני גאה... ולכל מי שלא עבר (או קיבל תנאי) זה לא סוף העולם וזה לא הו]ך אתכם למתנדבים פחות טובים... תתעודדו!

red head 02

New member
מזל טוב גם לי....

סופסוף הקורס נגמר ואפשר לישון במיטה הרכה והנעימה.... אגב, אם תהיתם, בחיים המיטה שלי לא הייתה רכה כמו היום בצהריים, כשסופסוף הגעתי למנוחה ולנחלה..... אגב, אם יש פה מישו מהקורס.... הICQ שלי 328876548.... רק תזכירו לי מי אתם.... נתן

red head 02

New member
ועוד משהו אחד....

כיתה שש הכי טובים שיש.... במים ובאש..... בל להתבייש.... וגם בלי לחשש... אף פעם לא נתייאש.... ונקרע את כולם בשש-בש.... טוב, אני אפסיק לחרבש.... (לא יאמן כמה חרוזים יש ל-6....) הידד לרון ולתפוחי!!! היה אחלה קורס, וטוב שהיה..... והאמת... העולם פשוט נראה יפה יותר.... תמשיכו לחייך ולשמוח... אם עברתם או לא את הקורס.... ותזכרו, שאי שם, רחוק בשמים יש איזה כוכב קטן... שמסתכל ושומר עלינו.... נתן

hanan55

New member
צודק ב100%.

כיתה 6,אחלה כיתה ואחלה מדריכים(רון ותפוחי)!! כאן ה"גורם המתסיס" מדבר אליכם

הלו נתן! ../images/Emo13.gif

גמני עברתי כמובן, אריאל מכיתה 8 (של שחר קנר, מורן דייגי ואנה שאני לא זוכר את השם משפחה שלה) צרו קשר, 156787420

תפוחי? תפוחי?

הייתכן כי תפוחי הדריך אותך?! רגע, אני לא מכירה אותך....
טוב, בכל מקרה, תפוחי מהתחנה שלי, או שהיה לפני שעזב לשנת שירות....

Daffynes

New member
??

תפוחי משקד? "תפוחי תעשה לי אגס" "אורצי תעשה לי שוקו" "שולם תעשה לי קיגל"

Daffynes

New member
דודידו????

יההה!!!! איזה יופי!!! ועכשיו "לעסק לעסק" (איפה בוזי?) שלח לי תמונה של פרצוף!!

amitp

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

לכל העוברים והמדריכים
אתם יודעים אבל, שהעבודה האמיתית מתחילה רק עכשיו... יש כבר קורסים בתכנון למישהו?

18 G

New member
מזל טוב לכולנו

והכי חשוב "שן שלך ארך ארך כמה? ככה שן שלך ארך ארך כמה ככה ככה" היה הכי כיף בעולם מזל טוב ובהצלחה לכל העוברים... ולמי שלא תמיד יש מועד ב' כיתה 2 אימפריה!!!!!!! ליאור מדא ראשון כבוד!!! 4 מ-4

ממצב ליאור?

זה יצחק מהכתה שלך, ומה קורה אם המוקדנית מקבלת cva? ואל תשכחי להאכיל את החיות בספארי. לילה טוב...

למעלה