אני מדמיינת או ש...

אני מדמיינת או ש...

בתמונה הזאת מרי קייט טיפה מלאה? ואולי החצאית או הפוזה משמינות אותה? כתבתי את זה כי פשוט היה לי חבל על אשלי... כי יורדים עליה פה שיש לה בטן ותחת

אני בכלל לא מבינה..

כולם פה יורדים על אשלי שיש לה אגן רחב ושהי השמינה..אם לא שמתם לב מרי קייט זאת מי שהשמינה בטקס האמי...והנה תמונה תסתכלו על היידים..אתם סתם קוטלים בלי לשים לב...וחוצמזה ששתיהם רזות מאוד בכל מקרה ואם הם מעלות 2 קילו זה נורמלי...הם לא מושלמותת! והם ממש רזות אז מה הטענות??

Nomero Uno

New member
פעם ראשונה שאני מסכים איתך

כל הזמן אתם רבים אם אשלי יותר שמנה או מרי-קייט מה זה משנה? שתיהן רזות וכל בת הייתה חולמת על הגזרה שלהן אז מה אם אחת מהן יותר שמנה בשתי קילו מהשנייה מה זה משנה?

cookey-girl

New member
צודקת!!! ../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

ודרך אגב..

שתדעו שזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד קשה לשמור על גזרה רזה שאתה 1.50..אני 1.50 + וזה מאוד קשה...כי מי שהוא גבוהה לא משמין בדקה כמו שנמוכים משמינים....ואני חושבת שנועה גם יכולה להבין..אז הם מאוד משתדלות וזה מאוד קשה...אז מי שאומר את זה מקנא פשוט! ואז מה אם לאשלי יש אגן רחב?? זה יפה...כאילו קימורר!

שתיהן רזות

תחת ובטן לא אומר כלום!! נגיד מי שאוכלת לחם או שותה הבטן שלה מתנפחת..זה טבעי!! שתיהן רזות.. ולא..לא כל אחת הייתה חולמת על אותו גוף!

taltoli

New member
ממממששש

דבר ראשון כל אחת הייתה מתה לכזה גוף אז תפסיקו אם השטויות...ולדעתי אשלי הרבה יותר יפה ממרי קייט ויש לה גם גוף יותר יפה...הפופיק של מרי קייט מגעיל!

מריקייט

New member
לא נראה לי

אולי אתם צודקים בזה שכל אחת הייתה רוצה גוף כמו שלהן אבל מרי-קייט יותר יפה מאשלי ומה הקשר לפופיק? לאשלי יש חיוך כזה מעצבן והיא סתם מתלהבת מרי-קייט הכי פ33ה!!!

אז תאמיני שלא

כל אחתץ שאוהבת ומכבדת את עצמה על איך שהיא ניראת תרצה להיות כמוהן! אז יש להן גוף יפה..בואי נחשוב כמה בנות יש להן גוף מדהים משלהם! וחוץ מזה...בגלל שלמרי קייט יש פופיק מגעיל אומר שאשלי יותר כוסית?! איזה בולשיט! מרי קייט שמה את אשלי בכיס..שתיהן יפות אבל מרי קייט יותר..לפי דעתי לפחות!!

איך אני רוצה!!!!!!

הלוואי שיהיה משחק של התאומות שאנחנו מלבשים אותם איךךךךך שאנחנו רוצים עם מלא מלא בחירות והכל ובכלל מסדרים אותם ושיו הלואיייי!
נועה
:)

motib4

New member
את יודעת מה../images/Emo35.gif זה רעיון באמת יפה../images/Emo70.gif

אבל... אממ.. כשמורידים להן את הבגדים להלבשת בגדים חדשים
*שיעול* מה יהיה אז? *שיעול*

rahelm

New member
יש לי שאלה

השאלה לא קשורה לנושא המשחק של התאומות אלא למשהו אחר אני לא מצליחה להשים תמונות כמו שכולם שמים תוכל להסביר לי

חח נכון ../images/Emo13.gif אבל לא הבנתי

מזה שיעול
:)) :)) זה רעיון ממש יפה איר אפשר להציע את זה באיזה מקום
חחח אממ... יהיה על זה פס לבן וגם למעלה פס לבן וככה יהיה אפשר להלביש אותם והכל שיו אני מכירה את עצמי עם יהיה מחשק כזה אני ישב על המחשב שעות ממש אפשר כל אחד לעושת להם פוזה לעצב בגדים לעשות הכל איזה מדהיייייים אולי נעשה שירשור של רעיונת למשחקים סתם כזה
מוטוש אני לא פה יהיה אני יכתוב תגובה מחר בבוקר ביום ראשון בגרווווות עעד עכשיו חופש חיחי
נועה

motib4

New member
קודם כל בהצלחה ביום ראשון...

שנית- אני חושב שאת יכולה לכתוב מכתב באנגלית באתר הרשמי שלהן... שיעול= זה כאילו משהו שמתביישים בו. לדוגמא אריאלה שמה תמונה של "להגיע לשם", והיא הייתה מאוד דומה לקרוסרודס של בריטני ספירס. כנראה שהיא לא כל כך אוהבת את הסרט או משהו דומה אז היא כתבה: "שמתם לה שהתמונה קצת דומה ל*שיעול* קרוסרודס *שיעול*. זה סתם משהו שמוסיף...

תודה רבה../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

הא חחחחחח הבנתייו´ש
אני יכתוב באמת זה רעיון ממה מאגניב אבל אתה יודע אף פעם לא יצא לי לראות את המחשקים של התאומות רק איך הם ניראים אז איזה משחקים אלו בדיוק|?
אני יראה את התגובה מחר בבוקר צא´ו ותודה והבנתי מזה שיעול :)
נועה

motib4

New member
יוני שירשר כאן תמונות רבות...

מהמשחק הלפני אחרון של התאומות: GIRLS NIGHT OUT. את מוזמנת לראות ולהגיב.

למעלה