אני מדימונה

alizakoi

New member
אני מדימונה

שלום רב, יש לי שאלה מאוד חשובה למה אין שום מרוקאי במפלגה שלך??!! אני גרה בדימונה הייתי רוצה לראות אותך מגיעה לדימונה ולשמוע אותך. יש הרבה אנשים שמצביעים שינוי בדימונה אני אשמח אם מישהו יחזור אלי. תודה

שלום לך alizakoi

אני מניח שודאי דיברת עם חברייך afd75 וhindy שגם הם הגיעו במפתיע בטווח של ה24 שעות האחרונות לפורום הזה עם הודעות בנושא. יפה ומפתיע לראות שלושה משתמשים חדשים בתפוז רושמים את הודעותיהם הראשונה בפורום שלנו ובנושא הזה. הדבר יפה במיוחד לאור העובדה שלפני זה היינו רואים כאן הודעות בסגנון הזה רק פעם בחודש. מעניין אם יגיעו היום עוד משתמשים חדשים בתפוז שישאלו למה אין בשינוי מרוקאים...

פלסטיק

New member
אני יש לי קרחת משקפיים וצוללן

רציתי לדעת למה אין אף חבר כנסת משינוי עם קרחת משקפיים וצוללן

zambush

New member
מה, זה לא ברור? ../images/Emo73.gif

הרי מאז קום המדינה, אפילו לפני, בתקופת הבריטים, אנשים עם קרחת משקפיים וצוללן קופחו ע"י האליטות של השילטון, ולא נתנו להם מספיק כסף כדי שיוכלו להתקיים ללא עבודה. אמנם ישנם כמה אנשים בשנים האחרונות המנסים לשנות מצב זה (בהצלחה יתרה
), אך מפלגת שינוי תדאג להפסקת התופעה.

meirkl

New member
אולי כי בשינוי כולם בני אדם

שלא בודקים מה מוצאו של האדם? אולי כי בשינוי בוחרים נציגים לפי מעשיהם, דיעותיהם, השכלתם ויכולתם לתרום? אולי כי אף אחד שמוצאו ממרוקו לא הציג את מועמדותו? ואולי בכלל יש מרוקאי רק שאף אחד לא יודע שהוא כזה? כי בשינוי אין לזה משמעות אם אתה מרוקאי, כורדי, עירקי, פולני, טורקי, צכי, סורי, צרפתי, מצרי, וכולי, אתה פשוט ישראלי ציוני וזה מספיק? ואולי אני טיפש שאני בכלל עונה ברצינות?

kity

New member
עוד אחד?!

די כמה אפשר, יומיים סך הכל אני בפורום הזה וכבר היו איזה 3 הודעות על קיפוח מרוקאים. מה אתם רוצים? את טוענת שזה לא בסדר שאין אף אחד מרוקאי? אבל מה זה משנה בכלל? למה אין במפלגה אף כורדי אם אוזניים גדולות ובלוטה ענקית על הצד השמאלי של הלחי הימינית שלו?! כי ככה זה!, אנשים נבחרים לא בגלל המוצא שלהם, ולא בגלל העדה שלהם, אלא בגלל מי שהם ומה שהם מייצגים. זה שאמא של מישהו עושה חמין כל יום שישי בערב לא עושה אותו כשיר להיות במפלגה, הכל נקבע ע"י קישורים, אופי (או שוחד אם במקרה של הליכוד...) סליחה אם ממש לא עזרתי לך ביי ביי kity

למעלה