אני מגיע להפגנה!! (=

זה לא מסובך

פשוט חסר לי פרטים כדי שאני יוכל לענות. איזה חברה יש לך? ואיזה מכשיר יש לך? -אוהב את כולם-

רחלי יקירתי.......

תקשיבי זה בכלל לא מסובך... אני יסביר לך.. אני גם יכולה לשרשר מהפלא שלי... יש חברות שהאינטרנט שלהן נתמך ע"י תפוז... וכך את יכולה להכנס לפורום... לקרוא... ולהגיב.... את כבר ראית את הפלא שלי... לא?! ואני ראיתי את שלך... אז לא נראה לי שאת יכולה........ יומצווווין ממי!!!!

אני מגיע להפגנה!! (=

היה לי היום בצהרים בגרות ולא יודע איך גמרתי את זה ראשון ואז יצאתי שמח שיש עוד סיכוי קלוש להגיע להפגנה אז רצתי לטרמפידה והיה לי סיעת הדישמיה ותוך רגע היה לי טרמפ ממיצפה רמון עד להפגנה. אז אולי אני יראה אותכם... -אוהב את כולם-

אני כן ראיתי!!!!!!!!!

את הראת אותו [טו, תמונה שלו...] לכל אנשי הפורום היקרים!!!!!!!! אני יודעת על מה אני מדברת......... [אז אל תתחצפי לאחותך הגדולה!!!!
]

בעיקרון יש לי

בעייה להסביר כי אני לא בידיוק רוצה לשרשרררר דברים לא חשובים אבל זה פשוט יש פלא שתומכים באינטרנט ושלי אחד מאלה.ואני ניכנס שם לתפוז ואז לפורום בני עקיבא ועים יש לך עוד שאלה אז תישאלי במסר את מאור(הוא ראה אותי מישתמש בזה) או שתיתקשרי אלי או שאני יתקשר אליך או שניפגש בהפגנה ואני יראה לך אבל בקיצרורר אני לא אוהב לשרשררר שטויות בפורום אז מקווה שהבנת ...

אז זה לא קשור

לכל שאר הפורום ואין לי איך להיתכתב במסרים כי אני לא ליד מחשב אז מכיוון שאסור בתוקף לירשום מיספרי טלפון את יכולה לבקש מניקמת המלפפונים את המיספר שלי או להגיד לה לתת לי את שלך ואז אני יוכל להסביר לך איך עושים את זה(ולא כל המכשירים שתומכים באינטרנט אפשר להגיע לתפוז) אז החלטה שלך... (= -אוהב את כולם-

אז זה לא קשור

לכל שאר הפורום ואין לי איך להיתכתב במסרים כי אני לא ליד מחשב אז מכיוון שאסור בתוקף לירשום מיספרי טלפון את יכולה לבקש מניקמת המלפפונים את המיספר שלי או להגיד לה לתת לי את שלך ואז אני יוכל להסביר לך איך עושים את זה(ולא כל המכשירים שתומכים באינטרנט אפשר להגיע לתפוז) אז החלטה שלך... (= -אוהב את כולם-

אתה אוהב לקשקש נכון?!

היא כולה שאלה איך נכנסים לאינטרנט בפלא'... איזה סיפור אתה עושה... רחלי איזה פלא' יש לך אולי ככה יהיה לנו יותר קל לענות לך לא?!

פשוט

ההנהלה היתעצבנה עלי ומחקה לי הודעות. ואמרתי לה שתיקח תמיספר שלי מניקמת המלפפונים ושאני יסביר לה,מובן?? -גם אני אוהב אותך-

אפי איתם אם כל הכבוד לו

ב"ה אמר היום בהפגנה :המפד"ל תפרוש מהממשלה אם רה"מ יישם תוכניתו לנסיגה חד צדדית ולפינוי התנחלויות . באמת אבל אם כל הכבוד לשר איתם המפד"ל תמיד מאיימת אבל לא ממשת .

eviv

New member
המפד"ל נעה אחרי גחמות שרון

נזכיר שהמפד"ל יושבת בממשלה שקיבלה את עיקרונות מפת הדרכים?

eviv

New member
גם אני הייתי בהפגנה ../images/Emo70.gif

לא, לא בתור תומך כמובן. אני בין המתנגדים ביותר להפגנה הזאת ודווקא בגלל זה אני וכמה חברים פעלנו בתוך ההפגנה כנגדה, חילקנו חומר הסברה, דיברנו עם אנשים, הבהרנו לאנשים בצורה קלה את הטעויות שלהם וכיו"ב... אני חייב לציין שהשלט הכי יפה שראיתי בהפגנה היה דווקא שלט פירסומת לפיצה שהיתה שם שאמר: MAKE PIZA NOT WAR הכי מעצבן אישית היו אותן ילדות בכיתה ה' מקסימום ו' וקפצו ורקדו עם שלטי כהנא, היותר טיפשי היה מכירת סטיקרים בכסף.... היתה יחסית לגודל הפגנה שקטה מאוד לא היה התלהבות בקהל והקהל היה מאוד אבל מאוד הומוגני 99.9 אחוז היו דתיים עם כיפה סרוגה. וחלק דיי גדול מן באי ההפגנה נראו כי באו לשופינג או להסתובב בתל-אביב. לא יודע לא הייתי אומר שהיו שם 120 אלף הייתי אומר בערך 80 אלף מקסימום. אביב

איילת כ

New member
בקשר לכמה אנשים היו שם

זה תלוי אם אתה ימיני או שמאלני. השמאלני יגרע והימיני יוסיף.... בקשר לסטיקרים הרוב היה בחינם וגם מה שלא, כולה היית צריך לשלם כמה שבא לך עבור כמה סטיקרים שאתה רוצה. ומה עם בדיוק הטעויות שלנו???? אני אשמח לשמוע...

eviv

New member
בקשר...

הטעות שלכם כאמור היא בצורה שאתם רואים את העולם, במקום להתייחס לכל אדם כאדם אתם מתייחסים ליהודי כמאה ולערבי כפרוטה, תפיסה שהיא די לאומנית, ופסולה על פי דעתי. אי ההכרה בזרמים הקיצוניים הישראלים וההתמקדות בזרמים הקיצוניים הפלסטינים יוצרים מראה מעוות שאינו מייצג את המציאות. לסיכום דעתכם אינה מקובלת עליי אבל היא לגיטימית. אביב

למעלה