אני מגיב , כותב ומה אני רואה - ?!

shark3

New member
אני מגיב , כותב ומה אני רואה - ?!

טל\חנה - לפחות לא כאן את הפרסומת ?!

shark3

New member
לא בגלל שאני צנזורה אלא בגלל שזה

כנראה לא COST-EFFECTIVE...כאן...

טל קר

New member
אני לא יכולה לומר שהפרסומת הזו

לא עושה לי בחילה. אני לא יכולה לומר שאני אוהבת אותה. זו פרסומת מגעילה ושוביניסטית. אבל מה שמגעיל בה זה לא רק הפרסומת, אלא שם המותג. למרבה הצער המותג הזה מאוד מצליח (בדיוק קראתי כתבה עליו לפני כמה ימים באחד מהמוספים הכלכליים), ולכן אין להם שום כוונה לשנות אותו. השילוב של מותג מצליח (עם שם על הפנים) (כלומר הבעיה היא לא באופן הצגת הפרסומת אלא במותג עצמו) יחד עם זה שבתפוז אין אפשרות לבחור באיזה פורום מפרסמים כל באנר (מבחינה תאורטית יכול להתפרסם באנר של "קראו תהילים למען הנשמה" בפורום שדן בכפיה דתית, או ציוד לתינוקות בפורום פוריות למתקשות להרות, והיו דברים מעולם), אלא כולם מתפרסמים בכולם, יחד עם זה שבמצב הכלכלי של האינטרנט אתר מתקשה מאוד להגיד לא לפרסומת (למען השם, תפוז אפילו שמה פרסומות לנענע, כי מי שמשלם, מקבל באנר, ככה זה במצב הכלכלי של האינטרנט כיום), כל צירוף הנסיבות האומלל הזה לא נותן לי שום אפשרות ממשית לפעול להעפת הבאנר מתפוז. מה שכן, אשמח אם כמה שיותר יפנו ויבקשו לשנות את שם המותג בעל השם המגעיל והשוביניסטי מאמא עוף, בטרם יתפתח ענף שלם של מאמא סנדביץ מאמא שניצל ומאמא אורז.

dylan

New member
ולמה לעזאזל

שתרנגולת תהיה כ"כ שמחה ששוחטים אותה?????

neatsun

New member
יש מוצא!

אמנם לא פותר את בעיית הפרסומות הגרועות, חסרות הטעם, והשוביניסטיות, אבל את הבעייה הפרטית כל אחד יכול לפתור לעצמו... אפשר להתקין תוכנה קטנה, שמסננת אלמנטים לא רצויים מהדפים המוצגים, לי למשל אין שום באנרים, animated gifs,חלונות קופצים, גם Flash אני מסננת מאז שהתחילו להשתמש בו לפרסומות מעצבנות שמשתלטות על החלון.

ואם דיברנו שוב על פרסומות

אחרי שהחרמתי כבר את ערוץ 2, יצא לי היום לראות MTV בבית של התלמידים הפרטיים שלי והיתה שם פרסומת ישראלית למשקה רדבול, עם נסיכה שמשקה צפרדע ברדבול כדי שיהפוך לנסיך וברגע שהוא הופך לנסיך הוא קורא לה "יא מנשקת" (על משקל יא נותנת) ועף משם, משאיר אותה שבורת לב ובטוחה שכל הגברים (רוצים) אותו דבר. איכסה איכסה איכסה!

sista

New member
העיקר שהתרנגול מרוצה!

אם תשימו לב, הדמות המלווה את המותג של מאמא עוף היא בעצם פאפא עוף. מאמא הבשרנית והעסיסית מבשלת את פאפא הצהבהב ומגישה לילדיה. הסיפור מזכיר לי את עכבישת האלמנה השחורה הגדולה שהורגת את בעלה הצמוק לאחר ההזדווגות. ואז נשאלת הזאלה - למה פאפא כל כך מרוצה במודעה?

למעלה