אני מברכת את עצמי

אני מברכת את עצמי

אז אני, איך לומר... פעם ראשונה פה ואני מברכת את עצמי על היותי כ"כ חכמה ונבונה (ומלאה בעצמי) דבר שהביא להמצאותי פה. אני לא מעוניינת "לחפור" כי הבנתי שהחרטטנות האהובה עלי כ"כ אינה מתקבלת פה בשמחה יתרה. לא אוסיף יותר מדי על הזמר המוכשר והמדהים הלא הוא עברי לידר כי אני חושבת שעצם המצאותי בפורום זה מוכיח את אהבתי הרבה אליו. למעשה, בעוד כרבע שעה הולכת אנוכי עם ידידי היקר נדב (aka בעלי בפועל) להופעה של הנ"ל ביום הסטודנט בטכניון. אני יודעת שאהנה מכל שנייה. לכל המעוניין לדעת אני בת 16 וחצי מחיפה (י"א) ואת נדב יקירי אתם מכירים משום שהוא הצטרף זה מכבר לפורום זה!!! תהנו ממני ואני אהנה ממכם!

מתי יבואו הילדים? ../images/Emo12.gif

התחתנתם ממש מאוחר!!!!! בגיל 16????? ממתי מתחתנים כל כך מאוחר?!?!?! תעשו מהר מהר ילדים כי אחרת תיהיו הורים זקנים וזה לא משהו...

ZVI Z

New member
הוא לא ידע את שמה..

טוב שלום אשתו..נחמד להכיר..שם מאוד יפה.. כמו שכרמית(שאגב התחתנה בגיל 15,אז תביני אותה)אמרה תביאו גם ת'ילדים לביקור. אבל יותר חשוב-אני מסכים להנות ממך אבל אני מבין שזה יאלץ להיות מהצד. ושנדב לא ידע,הבעיה היא שהוא מן הסתם יקרא ת'הודעה הזאת אז רק תגידי לו שזה לא כמו שהוא חושב..ונדב תנסה להעלים עין לכמה זמן

למעלה