אני מבקש!!!

אני מבקש!!!

אני רואה דרך ערוץ סטאר וורלד בניגוד לאלה שרואים בערוץ 3!!! ערוץ 3 התחיל לשדר את העונה השנייה לפני ערוץ סטאר וורלד לכן אני רואה פרקים שחלק מכם כבר ראו!!! אז אני מבקש לסמן ספוילרים!!! (סימן
)

Charmed Gal

New member
המפ...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

כעיקרון אמורים ללכת עם סימוני ספוילרים לפי הערוצים הישראלים. ערוץ סטאר וורלד לא ישראלי, רק משודר בישראל. כך שטכנית אנחנו לא צריכים לסמן ספוילר. אבל לי אישית אין בעיה עם זה, כי אני מבין שאתה לא רוצה שיהרסו לך... אבל אפשר במקום סימן ספוילר להסכים על אחר. אם זה יהיה מקובל על כולם. למשל
. מה אתם אומרים? אנחנו הרי לא רוצים להרוס למישהו...

זה נשמע בסדר! רגע....

סימני ספוילר זה לערוצים ישראלים? מה פתאום! זה רק כדי לא להרוס למשהו בלי קשר איפה הסדרה משודרת

זה נשמע בסדר! רגע....

סימני ספוילר זה לערוצים ישראלים? מה פתאום! זה רק כדי לא להרוס למשהו בלי קשר איפה הסדרה משודרת

shanyz

New member
תקשיבו אבל יש בזה בעיה

כי נגיד אני רוצה לדבר על הפרק שהיה... והוא עוד אל ראה את זה אבל אני עושה סימן ספויילר.. אז יש כאלה שלא יקראו את ההודעה כי הם יחשבו שזה ספויילר! בגלל זה לדעתי צריך לעשות את הסימן הזה
כדי שידעו שזה פרק שכבר שודר בערוץ 3.... ושאנשים שרואיםב ערץ 3 יוכלו להיכנס...!

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

זו הסיבה שרציתי משהו שונה מספוילר. כי אז איך נדע מה ספוילר לערוץ 3 ומה לסטאר?

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאני מסכימה איתך..

אבל כדאי שנסמן משהו אחר.. נקבע סימן אחר כי כמעט כולם פה רואים לפי ערוץ שלוש ולא לפי סטאר... וכדי שאתה תוכל להזהר מהספוילרים.. אבל הסימן ספוילר מהווה לפרקים שאחרי ערוץ 3 לא אלה שלפני..

dilan angel

New member
סיכום:../images/Emo41.gif

-לפרקים שאחרי סטאר וורלד
-לפרקים שאחרי ערוץ 3.. זה בסדר מצדכם??

karms20

New member
ועוד משהו

לפי דעתי מספיק שהשלט
יהיה בהודעה הראשונה של השירשור המדובר. הרי מן הסתם כל ההודעות באותו שישרשור קשורות לנושא הזה. אין שום צורך לשים שלט על כל אחת מהן...

יש לי רעיון!

מי שכותב ספוילר שישים את הסימן ספוילר ויכתוב בכותרת מאיזה פרק+עונה! ככה לא צריך לעשות סימן ספוילר לערוץ 3 ולסטאר סימן אזהרה!

ברודי

New member
אבל אנשים לא זוכרים מאיזה פרק זה

(לפעמים) סבבה אם ככה (בקשר ל
). למרות שקשה לזכור אם הפרק כבר שודר בסטאר או לא.

shanyz

New member
כן..לי אין מושג במספר הפרקים

ובטח לא בשמות הפרקים... וממש לא יודעת מה קורה בסטאר פשוט מאוד שמים את הסימן
וזהו...
בלי יותר מידי תסבוכים..

למעלה