אני מבקש!!!!!!!!!!!!!!

אני מבקש!!!!!!!!!!!!!!

כל מי שרוצה כלב!!! אל תתפתו... גם אני רציתי כלב גזעי.. גם לי בילבלו את המוח... לא חבל??? לשים אלפי שקלים על כלב עם תעודות??? הלכתי היום לתחנת ההסגר בירושלים... נדהמתי!! כלבים נפלאים!!! כלבים יפים!! כלבים מסכנים!!! שמסתכלים עליך ומתחננים שתיקח אותם!! ממש מסתכלים לך בעניים ובוכים!!! אתם רוצים כלב??? לכו לאגודות!! תצילו כלבים ממוות... אל תתלבטו לרגע!! תאמינו לי שלא תתאכזבו! אני גאה לומר שהיום הצלתי כלב נפלא ממוות!! הכלב היה אמור להיות מורדם שבוע הבא אחרי חודשיים שנרקב בכלביה! הוא פשוט הסתכל עליי ובכה! אני מתחנן לכל מי שמעוניין בכלב שיעשה את הצעד הזה ויקפוץ ל"אס או אס חיות" לצער בעלי חיים... לאגודות שיתנו לכם חיות נפלאות ולפעמים גם גזעיות שמחפשות בית חם ואוהב! אני פונה האליכם.. תנו להם חום ואהבה! אל תתנו שירדימו אותם!!! בבקשה! אשמח אם תפיצו את המכתב הזה לכל פורום שתוכלו! תצילו אותם!! אני מוכן לעזור במסר אישי לכל מי שיש לו בעיה!!!

גנגי

New member
מותק, אתה מתפרץ לדלת פתוחה לרווחה.

לחלק מאיתנו כאן יש כלבים, וכל הכלבים של פורום תרבות נאספו מהרחוב, שהרי גם זו תרבות. ככלל, אנחנו כאן בפורום ידועים כרחמנים בני רחמנים (למעשה דור חמישי לפחות לרחמנים גדולים ומפורסמים ברחמנותם), כך שהיה שקט - הכלבים הנפלאים שלנו מצאו בית חם ואוהב, וכל הכבוד לך שהצטרפת לאוהבי הכלבים. אם תציץ בכרטיס האישי שלי תמצא שם אפילו תמונה של אהובתי שנאספה מהרחוב, חולה ועלובה, וכיום היא הכלבה המאושרת ביותר בארץ (אם לא מחשיבים אותי...). ובקרציית המערות ננוחם.

lexigali

New member
ספרתי 14 סימני קריאה !!!!!!!!!!!!!!

אבל אם נתעלם מזה, הבחור צודק. ואכן, כמו שאמרה גנגי, גם זאת תרבות. נשגב מבינתי איך במצב כזה אנשים קונים כלבים ומטפחים את עניין הגזע.

lexigali

New member
../images/Emo6.gif

יאללה!

adipo

New member
גזעי לאמץ מעורב!

נדמה לי שזה הכיתוב בכניסה לאחת הכלביות באזורי...

גנגי

New member
אמץ לך גזע

ברגשות מעורבים! כך, מן הסתם, כתוב באיזה משרד בגרמניה...

מוגג

New member
טוב

מנה מעורב על האש מכלב גזעי קשור לעץ. הו בידיבמבם.

גנגי

New member
בסטקיית "חצות" בעיה"ק

הידועה ב"מעורב הירושלמי" שלה, ידוע שחתולים
רק נכנסים למטבח.... מסתבר שכל אחד וטעמו, או, בגירסה אחרת - כל אחד והגזע החביב עליו.
טוב חתול גזעי באשתנור מממעורב בפיתה.
בתיאבון!

lexigali

New member
Cat's in the Kettle

כאן (להקשיב לשיר ולקרוא את המילים תוך כדי). לא ממש עברית (שלא לדבר על תרבות), אבל לא התאפקתי.

למעלה