אני מבקש שתעשו "מילון פורום פאוור פאף גירלז" בבקשה
L license2kill 007 New member 13/7/02 #3 אבל איזה מילים כבר אופיניות לסדרה או לפורום?? איך זה רעיון טוב? ואיפה נתקע אותו?
C casperit New member 13/7/02 #4 אפשר שמות של כל הדמויות ופוקי אוקס נגיד... א-אמובה בויז (לא יודעת איך כותבים...) וכ"ו איפה נשים זו שאלה אחרת... יעל
אפשר שמות של כל הדמויות ופוקי אוקס נגיד... א-אמובה בויז (לא יודעת איך כותבים...) וכ"ו איפה נשים זו שאלה אחרת... יעל
L license2kill 007 New member 13/7/02 #5 אה הבנתי קיבלתי וזה ידורג לפי סדר הא"ב? או לפי סדר החשיבות? זה יופרד בין שמות למקומות? או שפשוט רשימה אחת גדולה לפי סדר הא"ב? את חושבת שבאמת כדאי לעשות את זה? לא ראיתי את זה בפורומים אחרים...
אה הבנתי קיבלתי וזה ידורג לפי סדר הא"ב? או לפי סדר החשיבות? זה יופרד בין שמות למקומות? או שפשוט רשימה אחת גדולה לפי סדר הא"ב? את חושבת שבאמת כדאי לעשות את זה? לא ראיתי את זה בפורומים אחרים...
ז זיושי New member 13/7/02 #7 ראיתי את זה בפורום מאטליקה ובפורום הארי פוטר אני חושב... שם דירגו את זה לפי א"ב... לדעתי זה נחמד!
א אאווין הרוהירית New member 13/7/02 #9 או-מבה בויז.. (היית קרובה ../images/Emo13.gif) כאילו "אמבות".. אמבות הם יצורים הקטנים והחד-תאיים שמוצאים במקומות רטובים וחשוכים..את יודעת בטח.. כנראה שבעברית קוראים להם בני הא-מבה או האו-מבה... זה למה שאני שונאת את הסדרה הישראלית..
או-מבה בויז.. (היית קרובה ../images/Emo13.gif) כאילו "אמבות".. אמבות הם יצורים הקטנים והחד-תאיים שמוצאים במקומות רטובים וחשוכים..את יודעת בטח.. כנראה שבעברית קוראים להם בני הא-מבה או האו-מבה... זה למה שאני שונאת את הסדרה הישראלית..
C casperit New member 14/7/02 #11 אממ..טוב (עושה כאילו היא ידעה את זה)... תמיד הייתי משוכנעת שבכלל קוראים להם אמיגה בויז כי ככה שמעתי... :- יעל
אממ..טוב (עושה כאילו היא ידעה את זה)... תמיד הייתי משוכנעת שבכלל קוראים להם אמיגה בויז כי ככה שמעתי... :- יעל
א אאווין הרוהירית New member 14/7/02 #16 גם אני!! איזה קטע! חשבתי שזה "אומגה" בויז... אבל גליתי שטעיתי...
C casperit New member 14/7/02 #13 פשוט ניסיתי לתרגם מאנגלית Amoeba boys- אז זה אמואבה בויז או משהו... יעל
ז זיושי New member 13/7/02 #6 בטאג ליין... לא יודע... אפשר לעשות מין הסבר קטן על כל אחת מהבנות, על הפרופסור, על הרעים... כל מיני כאלה...
בטאג ליין... לא יודע... אפשר לעשות מין הסבר קטן על כל אחת מהבנות, על הפרופסור, על הרעים... כל מיני כאלה...