אני מבקש עזרה

אני מבקש עזרה ../images/Emo92.gif

אני מחפש מידע על " שוק הסיטונאים " ו- " שוק עלייה " בתל אביב . אני מעוניין לדעת באיזה שנה הקימו אותם ומי האדריכלים שתיכננו אותם ???? אני חיפשתי עליהם מידע באינטרנט ולא מצאתי אוליי מישהו יודע פרטים ויכול לפרט לי בבקשה

ברחוב דיזינגוף יש חנות BAUHAUS

בתל אביב. מקום מצויין, בקשר ארכיטקטורה התל אביבית!

תודה רבה ! אבל אני יודע

אני מאוד הייתי רוצה לדעת מי האדריכלים שתיכננו אותם ובאיזה שנה הם הוקמו . בכל מיקרה תודה רבה אווה אני חושב שהשבוע אני יילך ל-חנות הזאת ב-תל אביב

מה עליי לעשות ../images/Emo12.gif ..............

אתמול הייתי ב-חנות הבאוהאוס ברחוב דיזינגוף 155 ב-תל אביב אבל המוכרת אמרה לי שאין לה תמונות של " שוק עלייה " . ו-פרטים על השוק הזה ו-על " שוק הסיטונאים " . אוליי מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?
אני ניסיתי לימצוא פרטים באינטרנט אבל אין . אוליי מישהו יודע ויכול להגיד לי מי האדריכל שתיכנן את " שוק עלייה " ו- " שוק הסיטונאים " ו-מתיי הקימו אותם ?

עוד רעיון: באתרי צילום,

שתמצא בקישורים של הפורום (המת, אם לא ראית...אבל אני גם באה "לכבר הזה")

אההה ... הבנתי אז אוליי......?

חיפשתי ב-קישורים של הפורום כאן ולא מצאתי . אז אוליי מישהו יכול לתת לי בבקשה את הכתובת אי מייל של דובר עיריית תל אביב בבקשה ?

תפתח את "הקישורים" בסרגל אפור,

בראש העמוד, אתה יכול להכנס לאתר העירייה, ושם יש מקום לכתוב, למי שרק רוצה, בעירייה.

אבל אין את דובר העירייה .......

אני חיפשתי באתר של העירייה את האי מייל של דובר העירייה ולא מצאתי

cv

New member
בארכיון של העירייה ניסת?

בבית העירייה ואם את/ה סטודנט אז נדמה לי שזה ללא תשלום. תקח מהמוקד העירוני 106 את הטלפון בגנזך העירייה

ניראה לי שזה הסיכוי היחידי

היתקשרתי היום לארכיון העירייה ואמרו לי שיש להם שמה תיקים של כל תוכניות הבנייה של העיר .

כוכה

New member
מידע

בארכיון העיר ת"א בניין העירייה אצל ציונה רז. בהצלחה.

ארכיון העירייה

אתמול הייתי בארכיון העירייה וגם שם אמרו לי שצריך לחפש את המידע הזה .

למעלה