אני מבקש להזכיר

lamalo

New member
אני מבקש להזכיר

לכולם כי רובכם טרם הגשתם חיבור בנושא "מה עשיתי בחופשת שבועות" והנה כבר מגיע מועד הגשת החיבור "מה עשיתי בסוף השבוע". אנא הגישו עבודתכם עד מחר ואם לא מחר ואם עוד לא מחר ואם עוד לא מחר אז מוחרותאאאים מוחרותאאאים!

זיוי בת

New member
המורה,

אפשר לגשת אליך אחרי השיעור? זיוי [לא חייבים לקרוא להורים]

lamalo

New member
סליחה על העיכוב

נאלצתי לחבוט קלות בישבנה של תלמידה סוררת ומורה. בסופו של דבר התלמידה הסוררת והמורה יצאו יחדים יד ביד עם חיוך מסתורי על פניהן ונעלמו בתוך חדרה של המורה. וניגש אל התשובה: בודאי, תוכלי לבוא אחרי השיעור, לפני השיעור ותוך כדי השיעור. גם ביאה מוקדמת - תתקבל בברכה.

lamalo

New member
אגב משיח, ביתי, הידעת כי לחמורים

איבר מין גדול במיוחד? תמהתני באם חמורו של המשיח, בהיותו קרוב לשכינה (כ בחיריק בניגוד לכ בצירה שמשמעותו קרוב לשכינה בה במידה שאני קרוב לשכנתי ביוחד כשבעלה במילואים), מצוייד באיבן מין גדול עוד יותר מהאיבר הגדול במיוחד בלאו הכי. אנא הכיני עבודה מפורטת בנושא והגישי לי אותה על מגש של כסף.

זיוי בת

New member
המורה,

כבר הכנתי. הגשתי למנהל. הוא כבר נתן לי ציון. ואל תעליב, המורה, אני זהב אני ולא קונים אותי בכסף. זיוי [יו"ר מועצת התלמידים]

lamalo

New member
עכשיו מבין אני מדוע אמר המנהל

כי את התלמידה הכי מצטיינת שהוא פגש וכי כל מה שמעניין אותך זה להצטיין עם כל מה שזז ושבשבילך ציונים זה כן הכל.

lamalo

New member
סלחי לי ביתי אבל אין אני משתייך

לזן המורים אשר מתגרים בקלות מכל תלמידה בעלת חזה גדול מהממוצע ומתמסרים אליה בלא כחל וסרק וללא ייסורי מצפון ורגשות אשם באשר הם בדיעבד! ובשלוש מילים: התשובה היא כן!

א י ל ה

New member
כן

כן כן נבנה לנו קן אני אשיר ואתה תנגן. א י ל ה ביצה קשה ביצה קשה אני בסך הכול רק ביצה קשה

א י ל ה

New member
איבן מין

הרי שמראש הוא גדול יותר מאיבר מין ועל כן רדונדנטי הוא לשאול אם איבר המין של החמור של המשיח גדול יותר מאיבר מין של חמור אחר, בהנחה שלאותו חמור משיחי יש אכן איבן מין. א י ל ה פסוקו של יום

זיוי בת

New member
אין

לי זמן עכשיו. הולכת להחזיק לשיר הרומני את היד. זיוי [להתראות ברומנית]

א י ל ה

New member
יותר עדיף

תחזיקי לע-שיר הרומני, ולא את היד. א י ל ה ודניאלה היקרה

לי-אור.

New member
את מוכנה

להגיד בבקשה מה מחזיקים לע- שירים רומנים ולמה הם לא מחזיקים לבד את מה שאני לא יודעת שצריך להחזיק להם? לי-אור וזה שלא ידע לשאול. <ושאפאחד לא יגיד יהלום>

א י ל ה

New member
אז זהו

שבדיוק את זה מחזיקים להם, את זה שאמרת שאפאחד לא יגיד, אז אני לא יכולה להגיד. אבל אם לא היית אומרת שאפאחד לא יגיד, אז היית יודעת. אבל עכשיו לא תדעי. א י ל ה ושָאול

למעלה