אני מבקש להבין משהו H-(

אני מבקש להבין משהו H-(

אבו-דני,עמדותיו לא כשרות פה ? חסמתם אותו משת``פים ? ערבים מבעירי שריפות-אילו הרצויים פה ? ח``כים משת``פי-אסד ועראפת,אולי גם ממומנים על ידם אילו הרצויים פה? ואבו-דני לא? אני מבקש תשובה עינינית. זה פורום רק של ערבים ``טובים`` פה? אתם לא מעונינים לשמוע את האמת? מרק.

חיננית

New member
אולי מנהל הפורום הנכבד

תבהיר לי בבקשה ממך-מה עשה האבו דני ככ גרוע? האם קילל או גידף? זה עד כמה שידוע לי לא הגיוני, כי הוא בעד תרבות שיחה . אז אולי דיעותיו קיצוניות מדי וזה עשוי להיות הגיוני.. גם אני חושבת שלפעמים דיעותיו מוקצנות מדי ,זה בגלל היותי שמאלנית אולי. אבל גם אם חושבת ככ, הייתי נלחמת שיהיה לו חופש דיעה להביע דעותיו שאני בהחלט חולקת עליהן מאד, כדי שאוכל להתווכח איתו ואולי להשפיע שימתן דיעותיו.החופש להביע מאד חשוב בפורומים אם שוללים אותו אין טעם לפורום שכזה שמדבר על סובלנות ודו קיום שאני מאד מאד בעדו. בכבוד רב חיננית. נ ב מחכה לתשובתך בהקדם.

חיננית

New member
אני פונה למנהל פורום לא משנה לי מה

הפניה היא רק לגופו של ענין בלבד , ללא הבדל גזע מין השקפה אהבה וצבע שיער ועיניים.. מחכה עדיין לתשובתך בהקשר להשעיית האבו-דני .

קלייר

New member
אדון קקטוס-הזהר מהארס של עצמך H-)

אתה חסר כל תרבות מינמלית,והזהר שהקוצים שלך לא ירעילו אותך חפש לך פורום המתאים להבל פיך

היי מרק

תן לי שניה להסביר לך מה שקלייר מנסה לעשות בשפה אולי גבוהה מדי בשבילך. הגזענות הזאת שלך פשוט מגעילה, אם יש לך משהו להגיד תגיד, בצורה עניינית והוגנת. בלי לדבר בצורה כזאת שמראה כמה אין לך כבוד לאף אחד ולשום דבר. ותאמין לי, אם תדבר בצורה פחות מגעילה, יתייחסו אליך יותר ברצינות ולמילה שלך יהיה יותר כוח, מאשר אם תדבר ככה וכל היחס שתקבל יסתכם בבוז. הבנת?

קלייר

New member
תאומים יקרה /אני לא מאמינה שיש

אנשים המסוגלים להתנהג בשפלות כזו אך תודה לך מקרב לב

B.Shokor

New member
חיננית יקרה, כבר הגבתי..

והלוואי שכולם ילמדו ממך איך זה לדבר ולהבע ביקורת.

B.Shokor

New member
חיננית יקרה שלי..

ושוב ביקורת בפורום הזה (כנראה שנצטרך להחליף את השם מדו-קיום לביקרות!!!) פשוט מאוד בקשתי לשלוח ביקורת רק לאימל שלי. מצד כבוד ומכיוון שאת חדשה בפורום הזה (למרות שאבו-דני היה צריך להסביר לך את זה) אני אענה לך.. אבו-דני יקר לא נחסם על-ידי, אלא על ידי הנהלת הפורומים של תפוז, ומכיוון שאנחנו נמצאים בימי חג השבועות כל המדינה בשבתון כולל המשרדים של תפוז. כל בקשתי ממך היא לכבד את הפורום הזה, ולהגיד לאבו-דני לייצר איתי קשר במספרי הטלפון ששלחתי אליו לפני 3 ימים בשביל לברר יחד אני והוא מה היא הסיבה לחסימתו מהפורום. (אני משוכנע במאה אחוזים שהנהלת הפורומים לא תחסום אף אחד כך לסתם, אלא אם היו סיבות מוצדקות לכך). שלך ב.שוקר מ.הפורום

B.Shokor

New member
מר מרק נכבד..

כבר סכמנו בפורום הזה שביקורת ניתן לשלוח אך ורק לאימל של מנהל הפורום, אבל מכיוון שאתה חדש פה (למרות שאבו-דני יודע את זה) אני אענה לך בקיצור. מר מרק נכבד, אבו-דני לא נחסם על-ידי, אלא ע``י הנהלת הפורומים של תפוז, ובגלל חג השבועות כל המדינה בשבתון. אני בקשתי מאבו-דני לייצר איתי קשר טלפוני ונוכל לברר יחד במשרדים של הנהלת הפורומים על מה מדובר ומה היא סיבת החסימה. כל בקשתי ממך כרגע היא לכבד את הפורום הזה, ולהגיד לאבו-דני שייצר איתי קשר למספרי הטלפון ששלחתי אליו לפני 3 ימים (ועדיין אני מחכה!!!)!!!. זה כל מה שאני יכול לעזור לו. שלך ב.שוקר מ.הפורום

למעלה