אני מבקש יותר מידי?

D a r k S u n

New member
אני מבקש יותר מידי?

טוב אז ככה אני בן 17... ובאמת שכבר מעצבן אותי שלא היה לי קשר עם גבר... כל מי שהתחיל איתי אי פעם לא היה הטיפוס שלי בכלל... ומי שאני התחלתי איתו לא ממש החזיר... בקיצור אני רוצה לדעת אם מה שאני מחפש הוא כזה מוגזם... אני מחפש גבר בערך בגילי משהו עד 21 ככה, שיהיה לו אופי גברי והתנהגות גברית, לא צריך שיהיה חתיך ולא קוביות או משהו כזה, שלא יהיה יותר מידי בארון,ו.. אממממ שלא יראה נשי... זה הכל... לדעתי זה לא הרבה, אני לא יודע למה אני תמיד פוגש את אלה שלא מתאימים, אני לא מחפש איזה התאהבות שתימשך שנים, אני פשוט מחפש משהו, מישהו..... אוףףףףף

Its me again

New member
חמוד ...

אתה רק בן 17 וכבר אומר אוףף שאתה לא מוצא אהבה ?! מה אני אגיד לך ... תחיה את החיים תצא תבלה ובסוף תראה שהיא תבוא ... נכון שאומרים שמי שלא מחפש לא מוצא .. אבל אין סיבה להתיאש .. אני לדוגמא הייתי ללא בן זוג קבוע ואוהב תקופה של כמעט 3 שנים ... גם לי נמאס מזה וגם אני צעקתי ברחוב שמישהו יפול עליי מהשמיים ויואהב אותי .. אבל זה לא קרה ... אף אחד לא נפל :( אבל פגשתי את החבר שלי העכשיו שאני איתו מעל ל 2 :) ... אז ... כמו שאוהבים להגיד הראופים בישראל ... יהיה טוב ! אל תתיאש ...

הו, אני מכיר הרבה כאלה../images/Emo6.gif

רובם התחילו בתור קופים

אולי החיפוש הזה עשה אותך נואש..

וזה מקרין החוצה קצת ומרחיק אנשים.. ואתה גם בן 17 אז אני מניח שאין לך יותר מדי אופציות לצאת ולחפש כרגע והסביבה שלך בעיקר סטרייטית אז ההיצע מוגבל.. אולי אם תנסה "להרגיע" קצת את עצמך.. למצוא עוד דברים להתעסק בהם, או אולי להתיידד עם בנים רק לשם הידידות, נגיד ללכת לאיגי או לדברים כאלה אז זה יגיע מתישהו אולי כשתצפה לזה ואולי בהפתעה

אל תדאג... זה יבוא

ולאו דוקא כשתצפה לזה ולאו דוקא מהכיוון שחשבת עליו. יצא לי לפגוש כל מיני אנשים, חלקם מקסימים ועל חלקם עדיף שלא להרחיב, אבל אף אחד מהם לא היה הבחור בשבילי. רק כשהייתי כמעט בן 21 פגשתי את החבר הנוכחי שלי (במרץ זה שלוש וחצי שנים). אני יודע שזה מבעס לפעמים התחושה הזאת של להיות לבד, בלי מישהו שאפשר לחבק בלילה, לדבר איתו להתכרבל איתו במיטה.... אבל באמת שאין סיבה להתייאש. אתם תמצאו אחד את השני.

sergew2

New member
מסכים עם הנאמר!

תשמע...אני בן 18 ובמצב שלך
פשוט תנסה להתחבר לבנים, ותראה מי מוצא חן בעיניך ואליו תנסה להתחבר יותר קרוב אליו..לאט לאט... זה פחות או יותר הטכניקה שלי

wiseman19

New member
אני פשוט הייתי מפסיק לחפש...

הרי מה הסיכוי שתמצא מישהו בגילך המופלג... אנחנו אוהבים אותם צעירים לא זקנים כמוך. 17 זה כבר זקן... אין לך סיכוי יותר. צא מהשוק, יום מקסים :)

../images/Emo88.gifסשסשססששסשסשסשסוררררטת

ראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוררררררררררררררר

למעלה