אני מבקשת מתכון

billiy bee

New member
אני מבקשת מתכון

לעוגיות פסח קוקוס ושקדים(אלרגיה לבוטנים) כמו שקונים בחנויות ובשווקים. עד כה כל מה שעשיתי זה לא היה אותו הדבר ולא הצליח לי. אני מתה על המקרונס הללו. תודה וחג שמח

clcl

New member
מקרונים לפסח

מקרונים לפסח 2 חלבונים 3/4 כוס סוכר כוס שקדים קצוצים או קוקוס קורט מלח להקציף חלבונים ולהוסיף לאט סוכר ואחר-כך קוקוס או שקדים, ולבסוף מלח. ליצור בעזרת כפית עוגיות קטנות לאפות 25 דקות בחום בינוני.

billiy bee

New member
תודה לך נסיתי את זה אבל

זה לא יוצא אותו הדבר כמו שמוכרים בקונדטוריות הם נראים אחרי אפיה כמו מסכנים.

pirge

New member
מקרון קוקוס

ראיתי היום אצל הרוזנת היחפה מתכון כזה: ויצא חלומי.....אני אישית לא ניסיתי מאת: אבי מקרון קוקוס 3/4 2 כוסות קוקוס 1 קופסה חלב ממותק מרוכז(397 ג"ר) 2 כפיות גרידת קליפת תפוז 1 כפית תמצית וניל 3 חלבונים קורט מלח מחממים את התנור לחום בינוני. מערבבים בקערה את הקוקוס עם החלב הממותק, גרידת קליפת תפוז ותמצית הוניל, מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש, מוסיפים כמה כפות קצף לתערובת ומערבבים לדילול, מקפלים את שארית הקצף לתערובת ומערבבים קלות לקבלת עיסה אחידה. מנטפים כמות של כפית או כף על נייר אפיה במרחק 3 ס"מ בין העוגיות בתבנית ואופים עד להזהבה, 20 דקות לכמות של כפית או 25-30 דקות לכמות של כף. מוציאים ומצננים מספר דקות, מנתקים את העוגיות מהנייר ומניחים לקירור על רשת.

simad1

New member
מקרון

מקרון קפה/סימה.ד : 5 חלבונים (מס' 2) 2 כפות סוכר 340 גרם אבקת סוכר (2 ורבע כוסות) 190 גרם אגוזים/שקדים טחונים דק כף קפה נמס (מכפית גדושה קפה נמס חזק וכ-2 כפות מים) *** מקציפים את החלבונים והסוכר במהירות גבוהה במיקסר עד לקבלת קצף נוקשה ומבריק. מנפים בקערה נוספת את אבקת הסוכר ומוסיפים את האגוזים הטחונים. מוסיפים פנימה את קצף החלבונים וכף הקפה ומערבבים במרית עד למירקם אחיד. מזלפים באמצעות שק זילוף עיגולים קטנים ושומרים על רווחים בין עוגייה לעוגייה (העוגייה מתפשטת מעט). ממתינים כרבע שעה ולאחר אופים בתנור בחום 170 מעלות בערך 20 דקות. מצננים היטב לפני חילוץ. !!! למקרון פטל – במקום כף קפה נמס הוספתי כף שטוחה של פטל טרי סחוט (ניתן להשתמש בפטל קפוא, להפשירו מעט ולסחוט). ניתן להצמיד שתי עוגיות עם קרם שוקולד, ריבת חלב , קרם וניל וכו'.

clcl

New member
מתכון: עוגיות מקרונים רכים עם שקדים

מתכון: עוגיות מקרונים רכים עם שקדים -מיכל אלחלל רכיבים: רכיבים: 200 גרם אבקת סוכר 200 גרם שקדים טחונים 1 כף קמח 2 כפות קורנפלור ¼ כוס חלב 6 חלבונים ¾ כוס סוכר (150 גרם) תמונה בקישור אופן הכנה: אופן הכנה: 1. מחממים את התנור לחום בינוני 175°. מרפדים 2 תבניות בנייר אפיה. 2. מערבבים את אבקת הסוכר, השקדים, הקמח, הקורנפלור והחלב בקערה בינונית. שמים את החלבונים בקערת המערבל ומקציפים במהירות גבוהה, עד שנוצר קצף יציב. מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף כדקה. מוסיפים את הקצף לתערובת השקדים, בהדרגה ובתנועות קיפול, עד שנוצר מרקם אחיד. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכבי ומזלפים על התבנית תלוליות בקוטר כ-3 ס"מ, ברווחים של כ-4 ס"מ זו מזו. אופים כ-12 דקות, עד שנוצר על העוגיות קרום קשה. מוציאים, מצננים ורק אז מפרידים מנייר האפיה (ולא, העוגיות ישברו). הערות: מקור המתכון: מיכל לוי-אלחלל - "עוגיות ועוד" הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

למעלה