אני מבסוט

אריהOfir

New member
אני מבסוט

ככה, זאת המערכת בחירות הראשונה שאני ממש פעיל בה ורואה את הדברים מבפנים. הייתי משקיף בבחירות, הייתי גם בספירה של הקולות. כל שבוע הייתה ישיבה. היה ממש מעניין. אז המועמד לראשות עיר שרציתי זכה, והביא להפיכה אחרי 15 שנה. המפלגה שבה פעלתי הפכה לשלישית בגודלה אחרי המפלגות של שני המועמדים הרציניים לראשות העיר. אמנם קיבלה רק 2 מנדטים, אבל זה די בסדר לבחירות ראשונות ועם כזה תקציב. אגב זאת מפלגת "שינוי". זו הייתה ממש חוויה, אני ממש מרוצה, והחלטתי שאני רץ לראשות הממשלה.

beenINSANE

New member
בהצלחה!

שמחה שנהנית אני, לעומת זאת, אפילו לא הטרחתי את עצמי לקלפי.

SimsY

New member
למרות שאותי

אם יוסי וג'אגר היו שם (או לפחות השחקנים אוהד קנולר ויהודה לוי) אפילו עם שפכטל לא היו מצליחים לגרד אותי ממנה . . .

QsomeoneQ

New member
../images/Emo99.gifאוהד קנולר../images/Emo99.gif

למד בבצפר שלי... אני רואה אותה כל הפקה וכל כנס מחזורים. אוי... אוהד

beenINSANE

New member
הממ...

אני מניחה שאת מתכוונת שאת רואה אותו כיף לך! הוא כזה חמוד!!! וביוסי וג'אגר... יאמי!
חבל שהוא ויהודה לוי לא זוג גם בחיים. הם כאלה חמודים ביחד...

beenINSANE

New member
../images/Emo124.gif הודעה חשובה! כנסו!

בשל סיבות שאין לי כח לפרט עכשיו, החלפתי מס' אייסיקיו. מי שהיה מחובר למס' הקודם שלי- אני מחברת אתכם מחדש, אנא אשרו. מי שלא היה מחובר: 1. שיתבייש 2. המס' החדש הוא 285656167. מי שבא לו מוזמן.

מאתוקי

New member
יו איך התגעגעתי מה עניינים?

מה עניינים ילדים מה התגעגעתי חבלז הייתי עסוק עם אנג'לינה לא משנה BASOS

SimsY

New member
גם אני רוצה !!

היי !!!!! מה קורה פה - כאילו, אנחנו לא גולשים קצת ?

beenINSANE

New member
יקירי-

לו יכלתי הייתי נותנת לך את אוהד, עטוף (רק) בסרט מתנה. אבל תיאלץ להסתפק בתמונה, רק דמיין שאתה במקום יודה. (למרות שגם לדמיין שאתה במקום אוהד זה לא רע בכלל...)

SimsY

New member
Love is

Love is the danger of meeting a stranger and takin' a chance on two hearts makin' it ... Love is the fire, the burnin' desire, that makes the world go round! Love is the feelin' that makes you believe in takin' a chance on two hearts beatin' as one . . . That's what love is .

למעלה