אני מבננה

שחר טל1

New member
אני מבננה

המודעות להתנהלות מתונה בריאה בכל נושא המזון היא בעלת ערך רב, היא כמובן מתחילה בבית האישי במקרר האישי, בעריכת הקניות ,בקופסאת האוכל שניקח לעבודה ובזו שנשלח לילדיינו לגן ולבית הספר,ככל שאנו ההורים משמשים דוגמה טובה לילדים, ומתנהלים בחיי היום יום, בחופשות בחגים במתינות , במחשבה,תיכנון, במודעות עם האוכל הנכנס לפינו אנו מרוויחים בריאות פיזית רגשית שליטה עצמית, ואת החינוך הזה הם יעבירו הלאה לנכדים ולנינים.

שחר טל1

New member
גישה אופטימית והתמדה הן דרך חיים משתלמת

אני כבר הרבה שנים לא תחת ההגדרה "אמא צעירה בתחילת הדרך " המכשולים היו כל כך רבים, הבן שלי גאה בי ואני גאה בו.

גור42

New member
ואני, לתומי, חשבתי שהפרסום בפורום אסור

לא שעצם הפרסום מפריע לי (אני חושב זה חוק ממש דבילי). אבל מה שכן מפריע לי, זה הכלל הזה נאכף רק כשמדובר באנשים שהם הגונים ומנמומסים מספיק כדי להכריז באופן ישיר על כוונתם לפרסם.

לעומת זאת, מי שמכניס את הפרסומות שלו בערמומיות, ככה בשקט בשקט, בקטנה, זוכה בפרס למרות שכוונתו ברורה.

אילו זה היה קורה בפורום אחר, הייתי אומר "מה לעשות, ככה זה בחיים". אבל בפורום אוטיזם ואספרגר, שטוען לספק סביבה שיוויונית לא"סים, הייתי מצפה לכך שאנשים שדוגלים בגישה הישירה של אמירת הדברים לא יקבלו עונש על ישירותם.

אז אני פונה למנהלות ומבקש מהם להחליט לכאן או לכאן. אני כמובן הייתי מעדיף שיאפשרו לחברי פורום קבועים לפרסם (כבר אמרתי שאני חושב זה חוק דבילי, נכון?) אבל אני אקבל את הדין גם במקרה של החלטה הפוכה. כך או כך, אני מבקש מהמנהלות כאן לגלות מעט יותר עקביות.

kagome10

New member

schlomitsmile

Member
מנהל
הפירסום אסור. זה לא ספר שלה היא מדברת על מודעות לתזונה וממליצה על ספר- לא שלה- שתורם לדעתה לעניין.

כל אחד יכול לפרסם בחתימתו התפוזית וכן בלוחות הפורום.
כל אחד יכול להתייעץ בנושאי תעסוקה ופרנסה.

asa112

New member
לדעתי, המלצה על ספר- זה לא פרסום

היא מדברת על חשיבות לרכוש ידע בתחום מסוים וממליתה על ספר בנושא - למה לא ?

גור42

New member
ומסתבר שזה גם לא הפעם הראשונה שזה קורה החודש

במקרה נתקלתי ממש עכשיו בשרשור נוסף שבו קרה בדיוק אותו הדבר.

גם אז אנשים הביעו תרעומת על הדבר (דווקא לא אני) וגם אז התלונה נפלה על אוזניים ערלות.

למעלה