אני מבינה

איעוז

New member
אני מבינה

אני מבינה את תגובתך ומסכימה עם העובדה שזה הורס את הרגע אז לפי הדברים שלך האם אניצריכה לשלם את המחיר של דלקות בנרתיק אחרי מגע מיני? חייבת להיות דרך אחרת לפתור את העניין . ו,.. לא אני לא מבקשת ממנו לשטוף ידיים לפני האוכל!!!!

גארוטה

New member
את לא צריכה

לפתוח גכל פעם הודעה חדשה ...רק להמשיך את השרשור

מציעה לך לקרוא קצת על דלקות בנרתיק, אולי אז תביני שאין קשר בינן לבין הידיים הלא נקיות של בן זוגך

בטח ובטח שיש קשר!

דלקות בנרתיק יכולות להגרם מחיידקים, פטריות ווירוסים שנמצאים על עור הידיים שלנו.

V i n a

New member
אני דווקא מזדהה..

זה לא שאת מבקשת ממנו להרתיח את עצמו ולעבור חיטוי יסודי בסגנון בית מרקחת, את רק מבקשת שיהיו לו ידיים נקיות לפני שהוא מתעסק באיבר הכי עדין בגוף שלך, גם אני אוהבת רמה בסיסית של ניקיון לפני סקס ולא רואה בזה שום פסול.
מה שכן קצת דבילי בעיניי זו העובדה שהוא "נעלב" מזה..

מה הוא, ילד? זה בסגנון של "אם את אוהבת אותי את תאהבי גם את הידיים המלוכלכות שלי בצ'וצ'ה שלך"?

אם זו לא פעם ראשונה שאת מבקשת ממנו, הוא כבר אמור להבין לבד ולשטוף ידיים באופן עצמאי בלי שתצטרכי לבקש,
ולא מכיוון שהוא חושב שזה נחוץ, אלא מכיוון שהוא יודע שזה משהו שחשוב לך..
אם הוא מעדיף להיעלב ולהתפרצף במקום לשטוף ידיים ולהנות מזיון עם בת הזוג שלו, יכול להיות שהבעיה קצת יותר עמוקה ממה שנדמה לך..

איך מערכת היחסים שלכם באופן כללי? הוא מתחשב בך בתחומים אחרים או שבדרך כלל הוא יותר בכיוון של להתחשב בעצמו?

איעוז

New member
תודה על תגובתך

הבעת בתגטובה שלך את בדיוק מה שאני מרגישה . ולשאלתך הוא גבר מתחשב מאוד ונראה לי שהעלבונות באים מזכרונות עגומים מהילדות דיברנו על זה המון אבל הקושי הוא להוציא את העבר ממך זה לא פשוט. הבוקר המקרה דווקא העה שונה ... לפני שהתחלנו במגע הוא ניגש לגזוז את הציפורניים כדי לא להכאיב לי והוא בדרך כלל כזה אבל כשאמרתי לו לשטוף אותן הואנעלב וכל הספונטניות ירדה לטמיון..

V i n a

New member
חבל..

בכל פעם שהוא בוחר להיעלב, הוא גם בוחר להרוס את הרגע ואת הספונטניות.
גם לי יש אישיוז מהעבר, אני חושבת שלכל אחד יש, אבל מפעילים מערכת שיקולים ובוחרים את המלחמות שלנו בקפידה כדי שלא כל אישיו קטן יהפוך למעמסה ומכשול בחיינו כבוגרים.
ההתעקשות שלו להמשיך להיעלב בכל פעם מחדש מאוד ילדותית בעיניי. זה לא שהעניין חדש לו, אז מה יש לו להיעלב כל הזמן?
באותה הקלות הוא יכול פשוט לרחוץ את הידיים באופן עצמאי ובכך להימנע מהריסת המומנטום ולהנות מזיון טוב, אבל נו שוין..
יכול להיות שיש לו עוד קצת התבגרות לעשות.

V i n a

New member
הממ...

If you'd like it to be..

פשוט אין הרבה שמות הולמים לאבר הזה שלנו... פות? כוס? הדבר הזה שמכיל בולבולים?
אני קוראת לו צ'וצ'ה.. אבל תמיד הוא בא לבד.

למעלה