אני מבינה ש....

אני מבינה ש....

או שיש תקלה בתפוז.... או ש.. השמש הוציאה את כולכם מהבית... רק אני.. והמסך נשארנו לבהות אחד בשני... חכו חכו.. כשתחזרו...

את תזכיר אוכל!!!!! (חחחחחחחחחח)

(גם לא את עדנההההההה) אחרי הסוף שבוע בצפון.... אני בקטע של משמעת אוכל...(חחחחחחחחחחחחח)

אני!!!!!!! (חחחחחחחחחחחח)

עוד מעט מתחילה עונת הרחצה.... צריך ל(השתדל נו) לסתום ת'פה... אין דרך אחרת!!!!!!!!

היי פcי מה קורה?

איך היה בצימר? לא סיפרת לי ומה עם הבאולינג והיומולדת? שוב באתי לרגע יש לי להיות פה עד ארבע ליאור

ליאורית...

זוכרת מהצימר... מסעדות... אוכל.. אוכל.. מסעדות (חחחחחחחחחח) המסיבה בבאולינג...היום.... ערב ארוך לפניי...

פcי פcי אל תשכחי

לקחת איתך אטמי אוזניים דיסקמן כל אביזרים שיסתמו לך ת'אוזניים תשחקי גם את באולינג תהני עד השמיים ובלב תצחקי ותגידי וואללה ואללה איזה בלאגן חסכתי לי שהשדים הקטנים יהרסו את הבאולינג מה כ'פת לי אני שיהיה יום הולדת שמח ובכיף והכי חשוב ששיר תהייה מאושרת ושמחה מה בעצם יותר את צריכה ליאור

מי נותן לי פה בעבודה

להגיע לפה בכלל?? רק לדקה אז מצאתי דקה ועכשיו אני עפה מכאן ליאור

טאKילה

New member
מה מה לא ידעת

שנתת אישור לגנוב לי ת'מחשב? איף אני חייבת מחשב שני אחרת בקצב הזה אני נגמלת!

כאן!!!!!!!!!!!

(חחחחחחחחחחחח) יושבת ... מחייכת... מאושרת! אוהבת את היום הזה.... נ.ב. גלידה... בא לי גלידה!!!! נשבעת לך... רק יוצאת מהמשרד הזה... הולכת לאכול גלידה עד ש... ש... אתפוצץ... באה?????

ביבדאי שיש....המוןןןןןןןןןןןן

שוקולד עם אגוזים. סושי עם מלא מלא רוטב ווסאבי.. מרנג על מצע של תותיי בר עם קצפת, פצפוצי שוקולד וקרם לימון בצד. פסטה מוקרמת חמה מלאה בפיטריות... תפוחי אדמה אפוי עם חמאת שום.. ג'בטה חמה, גבינת קממברט, פלפלים קלויים...יין אדום. ת'רואה כמה אוכל יש והכל על בסיס דיאטי

לא סיפרו לך ש...

כל הטעים משמין???????????? חלאס לספור קלוריות... פעם ביום.. אפשר להתפרע.. מותר לנו... (אני מאשרת חחחחחחחחחחח)

למעלה