אני מבינה ש..

Effoliation

New member
אני מבינה ש..../images/Emo210.gif

אין לי סיכוי לקבל תגובות על הדולי, אה? זו כבר הפעם השניה ששמתי את הדולי בשדח"ם, ונחשו מה-אף אחד לא מגיב. מישהו אמר לי פעם שפה כל אחת מגיבה רק לחברות שלה. שמתי לב לזה, בלי קשר לדולי שלי, גם בתור קוראת סמויה. האמנם? ביומיים האחרונים הגבתי ל75% מהדולי שפורסמו, ונחשו כמה תגובות אני מקבלת? נכון-כלום! אז, איך אתם רוצים שאנשים ישתפרו? איך אתם מצפים שעוד אנשים יאהבו את התחום? אני מצטערת שזה נשמע מתנשא, מפגר- אבל היחס שלכם לדולריות מתחילות ולחדשים בכלל הוא ממש מגעיל. אני יודעת שאתן לא חייבות שום דבר לאף אחד, אבל תנסו לדמיין את ההרגשה- איך זה לצפות כל יום מחדש לתגובות-בלי כלום. לצומת לבכן, וסליחה שפתחתי הודעה, מקווה שלא תשרשרו אותי, אני.

אנבלייי

New member
הממ

אני מסכימה איתך בנוגע לזה שזה מאוד לא נעים לא לקבל תגובות, ושצריך לתת תגובות בשביל שדולריות אחרות ישתפרו. אני לא מסכימה בנוגע לזה שמגיבים רק לחברות- העניין הוא שהרבה פעמים יותר קל להגיב לדולריות מנוסות תגובות בסגנון "מדהים!!!@!1" מאשר לדולריות מתחילות- כי לדולריות מתחילות באמת צריך לתת עיצות, ותגובות בונות, ולא תמיד יש כוח. אני חושבת שזה באמת משהו חשוב, כל העניינן של תגובות בונות- וכבר הבעתי את דעתי בעניין לפני זה, וניסיתי להעלות את רמת וכמות התגובות הבונות פה בפורום. אני לא חושבת שהיחס מגעיל, אני חושבת שחלקנו פשוט עצלניות. [גם אני..] מצטערת שאת מרגישה ככה. אני גם חושבת שההודעה מתאימה לאוף, אבל בעצם, לאיודת, אני במחזור.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif

עצלניות או שפשוט אין להן זמן..
אני אישית הגעתי עכשיו הביתה..וזה קורה בערך כל יום..>< אמ. ובאמת שאני רוצה להגיב..ולרוב כשיש לי זמן אני דווקא מגיבה לחדשות..
זה הכי כיף. אבל ככה יש לי זמן רק לשים כמה מאוהבים פה ושם וזהו..זה ממש לא לחברות שלי.
בחיי!!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo45.gifוגם עוד משהו.

בדר"כ באות המון חדשות, פותחות שרשור חדשה- וכולן אומרות להם ברוכה הבאה, חלק מביאות חוקים והסברים לגבי הפורום. אבל בזמן שאני בפורום, שזה שנה+,אני רואה רק 30% מהבנות שמצטרפות נשארות באמת ומתמידות, גם כשהן מקבלות את התגובות הכי מועילה, תגובה מפורטת ובונות עם טיפים ועצות נהדרים, אבל הן אפילו לא חוזרות לקרוא/לתקן וגם אם כן אז אחרי הדולי השניה הן פשוט עוזבות. וזה באמת קשה לעשות תגובה בונה טובה ועוד אח"כ לא לקבל שום יחס מהדולרית שמקבלת את התגובה זה בכלל מוריד את כל החשק להגיב לחדשות שלרוב, ואני לא אומרת כולן, עוזבות אחרי יומיים וחצי בפורום. אני בעצם מנסה להגיד שצריך להגיב בהמון שדחמי"ם ולא להפסיק להגיב ולפרסם דוליז ואחרי שכולן בפורום יראו שאת כאן בשביל להישאר ולהשתפר- התגובות גם יתחילו לזרום. מצטערת אם זה נשמע ביצ'י/מתנשא או כל משהו כזה, אבל לא זו הכוונה. הכל נכתב ברוח טוב

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

אוקיי, אני אקח לדוגמא את עצמי. קודם כל אני חייבת להגיד שהכי קל זה להגיד:"
מדהים!" ובאמת, אני מנסה להגיב לכמה שיותר בנות, גם לחדשות וגם לאלו שאני לא מכירה...אבל זה ממש קשה במיטוחד בתקופה של המחנים וגם בכלל שאני סתם עצלנית. אבל כשאני באמת מגיבה לחדשות לגובה בונה עם טיוטים, הן לא מתייחסות לזה ועושות דולי אחרת, או כמו שרוית אמרה-עוזבות=/ וזה מוציא לך את כל החשק לעשות טיוטים והכל. ואני באמת, אני לא חושבת שמגיבים פה לחברות זה לא העניין, זה פשוט מאי זמן או אי כוח..אני באמת אשתדל להגיב לך לחדשות, למרות שאני עושה את זה כשיש לי כוח

Wandering Star

New member
מסכימה עם כל מה שנאמר../images/Emo45.gif

זה לא עניין של חברות, זה עניין של בנות שבמשך זמן מה ראית את ההתפתחות שלהן, לכן הן ע"פ רוב זוכות לתגובות. אם תשימי לב, רוב התגובות בשדח"ם הן של שורה וחצי. הבעיה היא, שלמתחילה אי אפשר לכתוב תגובה כה קצרה. לאנשים אין כוח ואין זמן להשקיע בטיוט'ים ופירוט, כשלא בטוח שהן יראו את התוצאה. מבלי להשמע מתנשאת, יש מעט מאוד בנות בפורום שאני מכירה בשם ולא רק ע"פ כינוי. התחלופה של המשתתפות פה מאוד גבוהה, וכמו שרווית ציינה, לא פעם יוצא שאתה משקיע בתגובה עם פירוט והסבר וכו', ולא זוכה ליחס. זה מוריד את המוטיבציה משמעותית. בכל אופן, אני מבטיחה לך שזה לא בכוונה. אף אחת כאן לא מסננת חדשות. עם זאת, את באמת צודקת. זה באמת מבאס לא לקבל תגובות (כולנו היינו שם
). מעתה אני אשתדל להגיב יותר לחדשות
.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif*רוית.

וגם כמובן שכחתי לציין שאני גם אשים לב לתגובותיי בשדח"ם ואגיב יותר לחדשות. [לא שאני מגיבה לאחרונה למישהי אבל אני אשתדל
]

GalGul000

New member
זה שאת לא מכירה בשם,

רק אומר שאת כבר בקושי פה
סתם, תכלס גם אני לא מכירה שמות של בנות שנמצאות פה מתחת לשנה
[כי פשוט הפסקתי לעקוב. אפילו אם הן פה כל היום. אני לא.]

Effoliation

New member
אוקי,../images/Emo210.gif

אני מקבלת את מה שאתן אומרות.. כתבתי תגובה ממש ארוכה ומרוב שיש לי מוח מתקדם היא נמחקה לי.. בכל מקרה, אני באמת רוצה להשתפר וללמוד, אז כל דולי שאני רואה פה אני מנתחת עד רבע פיסקל, מנסה ללמוד.. אז תודה למי שהגיבה לי בינתיים, אני מקווה להצליח להשתפר ולהגיע לרמה שלכן. אני מצטערת אם משהו שנאמר בשרשור הזה העליב מישהו, זאת לא הייתה הכוונה. בסך הכל כתבתי הערה בונה, ואני שמחה שלקחתן אותה ברצינות, ככה זה לפחות נראה.. לילה טוב לכולנו

InvisibleTouch

New member
אני משאירה את זה פה,

אמ. בעיקרון אני די מסכימה איתך, רק צריך לזכור שרובנו מאוווד עסוקות עם בגרויות ומבחני סופשנה, אני מקווה שבחופש יהיה פה הרבה פחות יבש:] בינתיים, עד כמה שזה נשמע "שוחד", תצהירי על "תגובה למגיבה"^^

חרוש, מגיבות רק למי שרוצות. ביי ויום טוב ../images/Emo13.gif

את לא יכולה להכריח מישהי להגיב לך כשלא בא לה. זכותה.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif*האמ* אני מבקשת,

לזה אתן קוראות שוחד?! לזה אני קוראת שוחד
-תגובה למגיבה המגניבה והיפה היא פשוט כל כך פצצה XDDD
אחרי חוג דרמה, הדם יורד לתחת

Effoliation

New member
זה נשמע כאילו..../images/Emo210.gif

לא היה בא לך להגיב לי... והרי קבענו שאני לא יכולה להכריח אותך להגיב לי. אז פשוט אל.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifתקשיבי:]

אני מסכימה איתך אבל יש בנות שיש להם בגרויות ועומס ואין להם זמן להיכנס ולהגיב לדוליז של בנות ויש כאלו עצלניות כמוני
וכמו שכולן אמרו לא כ"כ קל לעשות תגובה בונה וסך הכל כולם מתאמצות חבל"ז

למעלה