אני מבינה שקשה לתת

AmorArt

New member
אני מבינה שקשה לתת

תשובה חד משמעית אבל אני אשמח לשמוע דוגמאות איך אתן עובדות על השיווק בפייסבוק אם דרך החשבון האישי או דרך דף מעריצים וכמה אתן מרגישות שזה אפקטיבי...

תודה

לימיצ

New member
למה קשה לתת תשובה חד משמעית?

אני משתדלת לא לערבב בין הפרטי לאישי (לרב, לא תמיד)
יש לי דף אוהדים ודף אישי..
האם זה אפקטיבי? בהחלט.

AmorArt

New member
אולי אני צריכה קצת לחדד את השאלה...

אין לי שום כוונה לפתוח חשבון אישי בשביל שימוש אישי,
השאלה שלי איזה פלטפורמה יכולה לעזור לי יותר לקדם את העסק: דף מעריצים (שהוא מוגבל למדי ביכולת שלי ליצור קשר עם אנשים חדשים) או 'דף אישי' על שם העסק.
יכול להיות שדף מעריצים הוא בהחלט מספק אבל אולי בגלל חוסר הניסיון שלי בפייסבוק הוא מרגיש לי מאוד מוגבל ואם כן אני אשמח להתבדות, בכל מקרה אני אשמח לשמוע איך אתן עושות את זה- דף מעריצים או חשבון אישי על שם העסק.

תודה רבה על כל תשובה
מור

לימיצ

New member
אני לא מומחית גדולה לפייסבוק

אז קחי את דברי בעירבון מוגבל..
לי יש את שניהם ויש לי עזרה בניהול הדף העסקי...
אני לא יודעת אפילו מה ההבדלים באמת ביניהם
אני מחלקת את המידע שקשור לחברי , בדף האישי
ואת מה שמענין את לקוחותי, לעסקי
לפעמים יש זליגה בין העולמות
ויש בנות שנח להן עם דף עסקי ויש כאלה עם דף פרטי
איכשהו מרגיש לי שנכון שתעשי מה שיהיה לך יותר קל לעדכן ולקדם...
בודאות יש כאלה שהולך להן מצוין עם קידום של העסק בדף האישי וכאלה שממש לא,
וכנ"ל לגבי הדף העסקי..

AmorArt

New member
תודה, אני אבדוק את הלינק למטה...

והעדכן על המסקנות...

AmorArt

New member
אז קצת מסקנות...

קודם כל נפתרה לי התעלומה (אחרי שעות של חפירה באינטרנט ומידע סותר כי פייסבוק משנים דברים כל כמה חודשים)
בגלל שאין לי חשבון אישי אני לא יכולה לעשות לייק בדפים אחרים ולקשר בין הדף שלי ושלהם ע"י tagging.
הם בעצם יצרו מצב שרק אם יש מאחורי דף המעריצים חשבון אישי ספציפי באמת ניתן לקשר בינו לבין שאר הדפים,
אם לא אני יכולה רק להזמין אנשים דרך המייל שלי או לחכות שיגיעו ממקורות אחרים...

חוץ מזה כהתחלתי לחפור קצת הצלחתי לשדרג את הפייסבוק: קיצור כתובת URL (באתר https://www.facebook.com/username), תמונת נושא (באתר ממש נוח שמציע תמונות או אופציה של עשה זאת בעצמך http://www.timelinecoverbanner.com/)
וקישור הדף לחנות של אטסי באזרת האפליקציה הזו:
www.easysocialshop.com

הקישור מ MisGeminiMe ממש עוזר, לא רק בהקשר של פייסבוק אלא בכלל איך לקשר מדיות שונות באינטרנט שיובילו אחת אל השנייה.

המסקנה שלי בגדול היא שאם יש לך דף אישי לשימוש אישי אז באמת עדיף לפתוח דף מעריצים לעסק, זה יכול לספק לך את כל הפלטפורמה הדרושה לקידום העסק באופן יעיל.
אבל, אם כמו במקרה שלי, חשבתה 'לנצל' את פייסבוק רק לקידום העסק ובלי ליצר חשבון אישי על השם הפרטי עדיף לפתוח חשבון אישי על שם העסק מאשר גם דף מעריצים וגם חשבון אישי כדי לקדם את הראשון...

אני מקווה שאני לא חופרת מדי,
בכל זאת אני כבר 6 שעות על המחשב אז דברים מתחילים לצאת מפוקוס
לילה טוב!

MisGeminiMe

New member
לא חשבתי בכלל שיש קשר בין הפרופיל האישי

לדף המעריצים... באסה שזה לא פותח את האפשרויות...
שמחה שהלינק עזר ותודה על הלינק שלך לקישור לאטסי!

אגב, הסתכלתי על העמוד שלך אתמול, וראיתי שאת רק מעלה קישורים של המוצרים שלך. אולי כדאי שתכתבי משהו על כל אחד? או תעשי אלבומי תמונות לפי נושאים?

לימיצ

New member
תודה רבה על המידע!

את ממש לא חופרת,
ואם לא היית חופרת (בפייסבוק)
איך היינויודעים??

למעלה