אני מבינה שכולכם---

חזרתי כרגע מהקפת הכינרת באופניים

עם כל המשפחה, אשתי - מוות קליני (כל השרירים תפוסים). הנוער ב"הי" (בטח, הם נהנו, אני הרכבתי וגררתי אותם כל היום ובסוף ישנו כל הדרך חזרה) ואני: מקלחות לקטנים, ארוחת ערב וכמובן לסדר הכל במקום ואחרי זה לא מבינים מדוע יש יותר אלמנות או מדוע יש יותר נשים מגברים

הפולניות,,,,

חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, חולות, . . אלמנות

deebeebee

New member
אתם רואים למה אתם מתים קודם?

הגישה שלכם היא "אוי אוי אוי....(נסו לדמיין את קרן מור בהמשך).

לי בכלל לא קר

אני יושב בפוזנן במחשב דרך החלון אני רואה חשיכה, השעה 17:19, בחוץ אמרו בחדשות 9-10 מעלות (+) ובכלל לא קר לי. מהיכן אתם מדברים? מסיביר? חחחחח דרך אגב בלובלין אכלתי לפני שבוע חמין כפשטידה והיה מה זה טעים, ואפילו כשר.

deebeebee

New member
גם כאן לא קר

אני עם שרוול קצר וכל החלונות פתוחים לרווחה.

חייםלוי

Member
מנהל
הכל פ'סיידר ../images/Emo13.gif מחר בעבודה בירושלים

יהיה לי חם ואלך בשרוולים קצרים

p a l o m a

New member
דיבי......./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

deebeebee

New member
כרגע ראיתי מאסטרו

ושירה בביקור בוורוצלאב. גם הוא נולד בוורוצלאב. הם ביקרו שהיה שם קפוא, ואצלי החלונות עדיין פתוחים לרווחה.

טלמ

New member
לי קר ../images/Emo113.gif

אבל לי תמיד קר... כנראה אנחנו רגילים לשלג הפולני, זה גנטי
אפרופו מאסטרו, הוא הסלב הכי הזוי בארץ והכי שוויצר, ציטוט שלו מאירווזיון 98 "אם אני הייתי מופיע במקום דנה היינו מנצחים" הסוכן של דנה: "אבל ניצחנו" המאסטרו בתגובה: "אם אני הייתי מופיע היינו מקבלים יותר נקודות"... ציטוט מהשנה לכל כלי תקשורת אפשרי: "שירי מימון חובבנית ואני והבנות שלי זה מה שאירופה רוצה, היא תסיים בתחתית ואז יבינו אותי" ועוד ציטוט רגיל שלו לאורך כל השנים "שיתביישו להם הצנונים ברשות השידור, הם צריכים לתת לי קדם פרטי: לירדנה ארזי כן? לדוד ד'אור כן? ולי לא?" הבנאדם הוא השתקפות הפולני מהבדיחות: הוא הכי טוב, מעל כולם וכמובן שמישהי מעל גיל 25 זה כבר בית אבות בשבילו

למעלה