אני מבין שהעתיד נדפק

אני מבין שהעתיד נדפק

אני רגיל לשחק ב ACE COMBAT רק עם ה חצים כי היו לי את ACE COMBAT 1 ואת 2 ואת 3 ששם היה שליטה נוחה למה להרוס למה לעשות עם הסטיקים הסטיקים של הסוני הם על הפנים זה בורח בדרימקאסט הסטיק שקוע ונוח באמת חבל נמקו זה אחת החברות האהובות עלי בכל הזמנים חבל שהיא לוקחת דוגמא מחברות תתרמה שאין להם ניסיון בפיתוח משחקים כמו החברה שעשתה את אפ אסקאפ ששם משחקים רק עם הסטיק אני מקווה שחברות ברמה כמו קונמי לא יעשו משחקים שאתה מוגבל רק לאנלוגי כי אחרת כבר לא יהיה טעם לשחק אבל אם יש מכשיר שלדעתי הוא המכשיר הגרוע ביותר בהיסטוריה של משחקי הוידאו זה הגיים קייוב למה ? בגלל השלט המעווט שיש שם החצים זה ליופי והסטיקים שלו כאלה מגעלים והאחיזה של השלט בכלל גרועה זה שלט פוחלץ ובכלל כל המשחקים של המכשיר הזה מגעלים ילדותיים וגם אם יצא לו מטל גיר 3 אני לא יקנה את המכשיר הזה למה? בגלל השלט המסריח שיש לו השלט של הפלייסטיישן זה השלט הכי טוב בעולם כי הוא מותאם ליד מה שלא אהבתי זה רק את הסטיקים אבל חוץ מזה השלט הזה מושלם

rock ninja

New member
השלט הכי גרוע שהיה אי פעם!

איך אפשר להגיד שכזה זבל זה דבר מושלם? השלט אכן נוח ליד, שזה אחלה, אבל כל השאר איום ונורא! השלט מפוצץ בכפתורים מיותרים (R3, SELECT, L3) שעושים את השליטה מסורבלת וקשה לתפיסה במשחקים כמו ג´י.טי.איי 3- המפתחים מנצלים את כל הפתורים מה שיוצר דבר מסובך ולא נוח- המשחק יכל להתנהל עם רק 4 כפתורים בניצול נכון וחסכוני. בבקשה אל תשאל אותי איך כי אין לי כוח לזה וזה יהפוך למאין ריב פורומים מעצבן. העובדה שיש רק 4 כפתורים (קטנים) בחזית השלט מאוד מקשה על משחקים רבים- כמו משחקי המכות של כאפכום (דוגמאות- CAPCOM VS. SNK2ת MARVEL VS. CAPCOM, STREET FIGHTER ALPHA 3) דורשים 6 כפתורים בחזית מסודרים בשתי שורות אופקיות של 3 כפתורים, ולא בצורת יהלום עלובה ולא נוחה שמקלקלת את כל מה שאנחנו, חובבי משחקי המכות, התרגלנו לאהוב במשך השנים. השלט המצוין של הסאטורן היה מושלם למשחקים אלו. כפתור ההכוונה הוא הגרוע ביותר שהשתמשתי בו בחיים שלי, ויצא לי לשחק בהרבה שלטים בחיי. הוא בצורת פלוס מעצבנת שמקשה מאוד מאוד מאוד על שימוש באלכסונים- דבר שמשפיע מאוד על כל המשחקים שיש. כולם. החיצים עושים רושם שהם פשוט לא רוצים לזוז והם תקועים במקומם. אי אפשר לשחק במשחקי אקשן עם השלט כי לא משנה איזה אינסטינקטים חייתיים יש לך, השלט לא יאפשר לך לנצל אותם. הידיות האנאלוגוית גם הן לא מוצלחות. גם הם קשיחים ומרבים לברוח מאחיזה. כך שהשליטה במשחקים עם השלט הסטנדרטי של הפלייסטישן2 פשוט נוראית. אני חייב למצוא ידת ארקייד בדחיפות.

רונן ס

New member
השלט הכי נוח בו שיחקתי עד היום

הוא השלט של הנינטנדו 64. אחיזה מושלמת. הידית האמצעית עם הכפתור מאחוריה פשוט גאוני. למיטב ידיעתי, נינטנדו היו הראשונים עם השלט הרוטט. רונן

Baronio

New member
תפסיק לקדוח

כי משחקי מכות אלו משחקים דפוקים שאף אחד לא משחק בהם ואם ךא נוח לך לשחק בשלט של ה PS אז אתה לא עושה טובה לאף אחד

למעלה