שהכל מתפקשש לך...?! החברה לשעבר מתקשרת אחרי זמן רב, היא לא ברורה ואני לא מבין אותה... החבר'ה מחכים לי למשחק פוקר חברי...ולי לא בא... אני לוגם כוסית של משקה חריף וזה לא בא לי יפה... אני מעשן סגרייה והיא חונקת אותי... הכלבה שלי חרבנה אצלי בסלון...ואני כמו שפחה מנקה אחריה כשהיא צופה מהכורסא בסרט טוב... בקיצור...יום מנחוס..
יש ימים כאלה. אני פשוט עוצרת רגע ומנסה לחשוב מה יכול לעשות לי טוב אפילו כשנראה שלא בא לי כלום. אולי אמבטיה? אולי לפנק את עצמי במשהו טעים? אולי לקנות לי משהו קטן? אולי ספר או סרט שעושים נעים בלב? אם לא אני לא מצליחה לעלות כלום בראש אני פשוט הולכת לישון ומעבירה את עצמי ליום חדש. בהצלחה
, תשתולל איתה קצת, תחבק אותה, תלטף אותה. כלבים הם מדהימים! ואחרי שתרגיש כמה באמת אתה אוהב אותה, לא יהיה אכפת לך שניקית אחריה. יש לי שלוש נסיכות כאלה בחצר, ואצלי זה עובד מצוין. גם אם אני כועסת על אחת מהן, שני חיבוקים ואני שוכחת למה כעסתי מלכתחילה.
הלבנה אצלי כבר 13 שנים והיא הכי חכמה מכולן. הסמרטוטית היא הכי פינוקי שאפשר, פשוט סוכריה. והנקניקיה הכי קטנה והכי חשדנית,(אספתי אותה מהרחוב ולקח לי שנתיים לטפח אותה) והיא הכי מתוקה שיש. הקיצר, אני אוהבת את שלושתן המון המון!