אני מבולבל

cockoldlady

New member
אני מבולבל

אני פגוע נפש החוטף התקפים פסיכוטים לעיתים. בברירת המחדל במוחי, בין ההתקפים אני נמשך רק לנשים. ההתקפים הפסיכוטיים אצלי מתבטאים לא בהתנהגות אקטיבית חריגה אלא בהתנהגות קבועה מידי ותסריט קבוע. בהתקף הפסיכוטי אני נוטה לדמיין שנשים יפות רוצות לשחרר אגרסיות ולהעניש את המין הגברי שעושה ביניהן השוואות, אז הן רוצות להשוות ביני לגברים שאין סיכוי שאראה גבר מולם ואז הן נהנות מלהשפיע עלי שאני נקבה שחייבת להימשך לאיבר המין הגברי שהן חושבות עליו ואז אני מרגישה כנועה ונותנת מין אוראלי לגבר. בהתקפים הפסיכוטים הכרתי מס' גברים שנהנים (אני מענג אותם) ממני כשאני בהתקפים הפסיכוטים עצמם, אבל כשאני לא בהתקף פסיכוטי אין לי משיכה לזה ובורח מכל קשר איתם. בין ההתקפים הפסיכוטיים, הם מנסים להתקשר אלי, ואני לא יכול לומר שאני לא מבין את מה שהם רוצים ממני כי אני דווקא כן מבין. אני מבין מה שהם רוצים ממני כיוון שבין ההתקפים כשהם הצליחו להשיג אותי אז הם ביקשו לתאם איתי מקום וזמן שאעניק להם מין אוראלי והתחמקתי כמובן. תמיד בין ההתקפים הפסיכוטיים התחמקתי מהם ואפילו החלפתי מס' טלפון. אז בין ההתקפים הפסיכוטיים אני סטרייט לחלוטין ואפילו לא דו מיני כי בין ההתקפים אין לי שמץ של מחשבה על גברים וכל המחשבות שלי הן רק על נשים. הבעיה היא שאני לא יודע מתי יגיע התקף פסיכוטי, ולפעמים יש דברים שמהווים טריגר להתקף פסיכוטי (כשאני שומע אישה מתפעלת ממשהו שאין בי בגוף, כשאישה מתייחסת אלי בתור אישה, כשאני מתוסכל, לא לוקח תרופות וכו' – כל אלה טריגרים לפyמים). אני רוצה לדעת איך להתייחס לעצמי לחיים כשאני פוגש אנשים. האם עלי להבין שאני סטרייט ולא להתבלבל עם מה שאני כשאני בהתקף פסיכוטי (דו מיני) ?

cockoldlady

New member
בלשון נקבה כי כך אני תופס את עצמי ביזמן התקף

"נותנת" בלשון נקבה כי כך זה נתפס אצלי במוח אוטומטית ביזמן ההתקפים הפסיכוטיים.

bios

New member
אין כאן נכון או לא נכון

לפי מה שאתה מתאר, יש לך בעצם מעין שתי אישיויות - זו שבין ההתקפים וזו של ההתקפים. האישיות שבין ההתקפים היא סטרייט והאישיות של ההתקפים היא משהו אחר, יותר מסובך להגדרה - אולי טרנסג'נדר (חברים אחרים בפורום מוזמנים לעזור לי עם ההגדרות). בתקווה שרוב הזמן אתה בין התקפים ושאתה לא יכול להסביר לכל אחד שאתה פוגש את כל הסיפור הזה, אתה יכול לבחור בין שתי אפשרויות, שאף אחת מהן לא יותר "נכונה" מהשנייה: א. להתייחס אל עצמך כל פעם בהתאם למצב הנוכחי שלך, כלומר רוב הזמן כסטרייט ב. להתייחס אל עצמך כביסקסואל - זו יכולה להיות הגדרה פחות מדויקת, אבל גם פחות מבלבלת למי שעשוי להתקל גם בצד שלך שאינו פעיל כרגע. שבוע מצוין!

כמה דברים...

קראתי את את הודעתך. ונשאלת בקירבי שאלה, על רקע איזו אבחנה אתה מקבל את ההתקפים הפסיכוטים? האם יש לכך סימנים מוקדמים...? האם אתה מקפיד על הטיפול התרופתי וההתנהגותי למניעת התקפים אלו או לזהותם בזמן ולפםנות את עצמך לאשפוז? האם הגורמים המטפלים בך, יודעים על ההחלפה בזמן ההתקפים הפסיכוטיים? האם אתה נמצא במסגרת שיקומית בין ההתקפים? במסגרת טיפולית כלשהי? יש כמה מרפאות מיניות בארץ שמתמקדות דווקא בבעיות של פגועי נפש, אבל כדי ללהפנותך למרפאה כזו , צריך לדעת בעיקר איפה אתה גר, ומה דעת הגורמים המטפלים בך והאם יש להם הכשרה המתאימה לבעיה שאותה אתה מציג... לא כל מי שמגדיר עצמו מטפל בבעיות של פגועי נפש אכן יש לו את המיומנות האבחנתית הנדרשת כדי לא לזלזל בתלונות שלך ובפגיעה שלך בהתנהגותך הפסיכוטית לחייך בתקופת "רגיעה, שבין ההתקפים. אני אישית מכיר מטפל מיני אחד באיזור השפלה ומרפאה שעוסקת בכך באיור המרכז, ומראפאה שעוסקת בכך בדרום. שווה לבדוק מול דר' בלה צודיקוב שהיא פסיכיאטרית במרכז הפסיכיאטרי בב"ש ומנהלת מרפאה מינית כזו בפסיכיאטרי בב"ש [שזו המסגרת הציבורית היחידה מסוגה בארץ לטיפול בפגועי נפש ונכי נפש בהיחבט המיני והזוגי).היא לעתים כותבת בפורום מיניות וטיפול מיני של דר' אלוני, בפורום יש כמה מטפלים באנשים עם צרכים מיוחדים שיוכלו לענות על קשייך ובעייתך... מאחל בריאות ובעיקר רגיעה... ובלי הרבה הפתעות.

למעלה