אני מבולבל...

אני מבולבל...

שלום, אני עוד מעט בן 15 ואני קצת בבעיה... אני נראה טוב, ויוצא לי הרבה פעמים להתמזמז עם בנות. אני נהנה מזה, אני נמשך אליהם, וכמו בערך כל ילד בגילי אני חרמן.
מצד שני יש לי חבר מכיתה ב´ בערך, שפעם משעמום התחלנו להתעסק... ירדנו אחד לשני, התנשקנו פעם אחת וזה הגעיל אותי בטירוף!!! אבל מהירידות די נהנתי. עשינו את זה כמה פעמים, ומאז אני די נגעל ממנו: הריח שלו עושה לי חררה, אבל עדיין, הכל מוזר לי. אני בפירוש לא רוצה להיות הומו - אני לא שופט אנשים כאלו, ואני לומד במקום שמקבלים את זה בחופשיות. אבל עדיין, זה נראה לי קצת באלגן במדינה שלנו. ההורים שלי לא הכי פתוחים עם הדעות שלהם, ובמקרה שאני יהיה הומו הם לא יקבלו את זה הכי יפה. בבקשה תעזרו לי, אני B? מה אני? בתודה, עידו (שם בדוי)

שעמומון

New member
ממממ...

אם אתה נהנית מבנות כל הזמן, והקטע עם הבן הזה הוא היה רק מהירידות, אפילו אם זה לא חד פעמי (הרי מירידות אפשר להנות מכולם נראה לי). אם הוא עושה לך חררה ומגעיל אותך - נראה לי זה סתם קטע חולף. לדעתי אתה סטרייט אבל תבדוק ת´קטע. תראה אם אתה בכלליות כלשהי נמשך לבנים.

missing

New member
לא!!!

קרא את ההודעה! החבר שה"מקרה" קרה איתו חבר שלו מכיתה ב´ (הם חברים בכיתה ב´)

missing

New member
תראה....

הייתי בשמחה מסכים איתך אם הייתי יודע מה זה ה"סקאלה של קינסי" אם לא אכפת לך להסביר אני אשמח מאוד...

מאמר ענייני שיסביר לך הכל

ובנוסף דע כי שני המחקרים שלו (במשקל של 800 עמ´ האחד) נמצאים בכל ספריה אוניברסיטאית בארץ. [רציתי לשים כאן לינק למאמר, אבל משום מה פריידזין לא עולה לי עכשיו]. היות וההסבר ארוך למדי, אני פשוט אחכה עד שהאתר יעלה ואביא לך את המאמר אז.

missing

New member
אוקיי, תודה...

דרך אגב... אם למישהו (לא משנה מי) בא לדבר (לא משנה על מה) תרגישו חופשיים לכתוב לי ב: [email protected]

טוב,לא מצאתי את הקישור,אז הנה הסבר:

אלפרד קינסי (Kinsey) היה פסיכולוג שפרסם בשנת 1938 מחקר בשם "מחקר על המיניות של הזכר האנושי" וב-1944 (נדמה לי) מחקר מקביל על המיניות של הנקבה האנושית (הכל באנגלית, כמובן, אבל מספיק שתחפשו את השם שלו בשביל שתמצאו את זה). המחקרים הללו היו המחקרים הראשונים שנעשו בתחום המיניות של האדם, ועד היום הם נשארו המחקרים המקיפים והמפורטים ביותר בנמצא. המחקרים עוסקים בכל דבר החל מאוננות וכלה בנטייה מינית. על סמך המחקרים הללו מזכירים את העשירון, קריא, אותו נתון שהומוסקסואלים מהווים 10% מהאוכלוסיה. קינסי מצא שהמיניות של האדם היא בעצם רצף של נטיות שונות ולא שתי קבוצות ראשיות של "הטרוסקסואלים" ו"הומוסקסואלים". קינסי אפילו אמר שהיה עדיף למין האנושי אם שתי המלים הללו היו נמחקות מלקסיקון המונחים האנושי. קינסי יצר סקאלה שלפיה ניתן לדרג את הנטייה המינית של אדם; להלן הסקאלה (אגב, נתון עשרת האחוזים מתבסס על 5´ ו-6´ בסקאלה): 0 - הטרוסקסואל מוחלט 1 - הטרוסקסואל עם נטייה הומוסקסואלית משנית \ מקרית 2 - הטרוסקסואל עם נטייה הומוסקסואלית בולטת 3 - ביסקסואל (נטיות הטרוסקסואליות והומוסקסואליות שוות) 4 - הומוסקסואל עם נטייה הטרוסקסואלית בולטת 5 - הומוסקסואל עם נטייה הטרוסקסואלית משנית \ מקרית 6 - הומוסקסואל מוחלט ניתן לדרג אדם לפי מחשבתו האישית (לדעתי) או לפי ארבעה קריטריונים שקינסי סיפק, שהממוצע שלהם (כל אחד מהקריטריונים מקבל דירוג לפי הסקאלה) מספק את הדירוג הכללי של האדם; להלן הקריטריונים (אבל אני לא בטוח בנוגע אליהם - יכול להיות שהם היו שונים ממה שאני מציין כאן): - חברתי - רגשי - מיני - התנהגותי מובן?

למעלה