אענה לך כמו הגששים: על ראשון -ראשון, ועל אחרון - אחרון.
זו גם השיטה החביבה עלי.
להיוולד - צריך, את תעודת הלידה - כרגע לא.
חבר כנסת או שר בממשלה - רק אם אתה רוצה להבטיח את עתידך ואת עתיד משפחתך ועוד הטבות רבות. עד קץ הדורות? לא יודעת.
למעשה, אתב צריך רק לדעת קרוא וכתוב, וכבר הוכחת זאת, מחשב ושליטה כלשהי בו, וחיבור לאינטרנט.
רצוי לפעמים גם סבלנות, כי זה "תפוז".
אל תיבהל מההקדמה הארוכה שלי. בסך הכל זה קל:
1. כדי להגיע לפורום החדש, אתה צריך להיכנס לכתובת של אחד הפורומים, וללחוץ שם על "התחברות". (לא על "הרשמה", כי אתה כבר רשום לתפוז).
שם תתבקש להכניס את כתובת המייל שבה נכנסת לתפוז.
הסיסמה שלך לא תעבוד שם, אז תלחץ על "שכחתי סיסמה", ותפוז ישלחו לך סיסמה חדשה, שאיתה תוכל להתחבר לאתר החדש!
2. כי היום, כל זמן שהאתר הישן עוד קיים, כל פורום של תפוז שתנסה להיכנס אליו, יוביל אותך רק אל האתר הישן. ואם הוא מעביר אותך ל"כלום", זה בגלל שהמערכת הישנה נסגרה.
אם שמת לב, היא נסגרת ונפתחת לסירוגין (ולפעמים הסגירה להרבה שעות או לימים שלמים).
אל האתר החדש לא תגיע בינתיים בלי להיות רשום אליו. וגם אז - רק אם יהיו לך הקישורים אל כל פורום שתִּרצה. [איך מגיעים אל הקישורים - אין לי מושג בינתיים. חברים נחמדים מפורומים שונים, נתנו לי כתובות של לפחות ארבעה פורומים].
3. לקישור של פורום גינון ששלחתי לך, לא הצלחת להיכנס, כי עדיין אינך רשום באתר החדש.
אבל גם אחרי שתצליח להתחבר, אל תתאכזב: אין שם שום דבר מעניין, כפי שתוכל לראות בצילומים ששלחתי לך בבוקר.
תנסה להירשם דרך פורום סלולרי. למה דווקא דרכו? סתם, לא משנה דרך איזה:
https://is.gd/68cYNX