אני מבולבלת.

Roxanne06

New member
אני מבולבלת.

אני לא יודעת בדיוק באיזו שיטה הסטודיו שלי עובד, המורה שלי אמרה פעם שזה בשיטת האקדמיה המלכותית למחול באנגליה, אני לא יודעת אם זו נחשבת שיטה או שאני מפספסת משהו. אני רוקדת מכיתה שנייה ולפני שנתיים נבחנתי על כיתה חמישית. יום ראשון אני הולכת להיבחן על כיתה שישית (לחץלחץלחץ). לפי מיטב הבנתי, מכיתה ראשונה ועד חמישית נערכות בחינות "קבוצתיות", כל הבנות נבחנות ומקבלות תעודה עם ציונים ביחס לכל הקבוצה (התעודות שקיבלנו הורכבו מפרמטרים כאשר על כל אחד מהם היה ציון כביכול מ-1 עד 3... פס, איקס וכוכבית) והחל מכיתה שישית, הבחינות הן אישיות וכל נבחנת מקבלת תעודה אישית. עכשיו, אני לא יודעת בדיוק מה אחוז הרקנים בארץ אשר נבחנים בשיטה הזאת או בכלל נבחנים, אבל ממש לא ברור לי איך התעודה תורכב ובכלל מעניין אותי לשוחח עם מישהו בנושא על מנת לפרוק כמה לחצים. :) תודה מראש

קוראים לזה שיטת ה-R.A.D ואני ועוד כ

כמה פה לומדים אותה.. התעודות שקיבלת היו של הבחינה הרגילה, יש בחינה מלאה שהיא נחשבת ליותר מחמירה ואצלה יש 10 סעיפים כשבכל סעיף את מקבלת ניקוד מ-1 עד 10 ובסוף בשיכלול של הכל את מקבלת ציון במילים (כל מספר שווה לציון..נגיד מעל 74 זה מצטיין מעל 46 נדמה לי זה עובר..וכו')..

Roxanne06

New member
וואו, תודה רבה...

מאוד עזרת לי לעשות קצת סדר בעיניינים :) כמה בחינות כבר עברת?

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifלאא.. נראה לי מצטיין זה

מעל 80 ככה, לא? יש לי אחת בסטודיו שקיבלה על רמות 6, 7, ו8 100

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifהאמת? יש לה יותר טכניקה,

מכישרון בריקוד.

Roxanne06

New member
אני כותבת את הסעיפים מהבחינה הקודמת

אז תגידי לי אם אלו גם הסעיפים לבחינות המלאות (למרות שיש 11)
Demonstrate secure posture and weight placement Perform with co-ordination of the whole body Perform with articulated footwork and secure use of legs Demonstrate line and placement of the arms and body Demonstrate accurate alignment and use of space Demonstrate elevation and controlled landings Perform a co-ordinated turning action Perform the principles of Free Movement technique Perform the principles of Character technique relevant to the style Perform with correct timing, rhythm and responsiveness to musical elements Perform with expression and communication​

Orbit white

New member
זה של הבחינה המלאה! (משנה שעברה)

classical techniqua-1 ואז יש ציון classical techniqua-2 ואז יש ציון classical techniqua-3 ואז יש ציון music- classical " performance- classical " study- technique " study- music and performance " free movement exercises " rhythm and character exercises " character dance " זה של רמה 5!!!

Orbit white

New member
דרך אגב...

אני עשיתי את הבחינה ביום רביעי כך שתיהיה לך את אותה בוחנת! (היא ממש נחמדה)!

Roxanne06

New member
בילבלת אותי יותר

מה שאני כתבתי זה של הבחינה של כיתה חמישית (אני יודעת את את זה)... שאלתי הייתה אם גם בבחינה המלאה (כיתה שישית) נבחנים לפי אותם סעיפים... מה שאת כתבת זה של של הבחינה המלאה? נשמע לי קצת לא הגיוני, משום שיש אפשרות בחירה בין שלושת הריקודים (קלאסי, פרי מובמנט וקריקטר) ואת כתבת קריקטר דאנס (אני בלחץ אטומי שהיא תבקש ממני לעשות אותו, לא התאמנתי עליו הכי טוב)

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifבכל מבחן מלא [עם ציון]

את נבחנת על אותם סעיפים אם אני לא טועה. וחוץ מזה, המורה שלך היא זאת שאמורה לבחור איזה ריקוד את צריכה לעשות, לא הבוחנת.

Roxanne06

New member
אוקיי... :) תודה

האמת היא שאנחנו בחרנו את הריקודים עם ההמלצה של המורה... בחרתי בקלאסי. ועכשיו אני בלחץ אטומי, עוד ארבע שעות

Roxanne06

New member
האיטי... לא יכולתי לסבול את המהיר..

הוא ממש עיצבן אותי...

the mush

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifבהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

למעלה