אני מבולבלת....

אני מבולבלת....

שלום לכולם אני בת עשרים כיום. כרגע בצבא.יש ליקויי למידה ואולי גם קצת הפרעות קשב . סבלתי 12 שנים בבית ספר. למרות העזרה הרבה מהמשפחה. כיום אני רוצה נואשות לעשות איבחון כי לתת שם למה שיש לי ואולי למצוא עוד דרכים להתמודד.אבל אין לי מושג איפה ואיזה ולמה וכמה? עכשיו אני בפסק זמן מעצמי ומלימודים נשארה לי עוד שנה בצבא ואחרי זה רק אתחיל לחפש מה יש לי ולמה וכמה.אבל אולי כדי להתחיל עכשיו לחפש כדי לקצר תהליכים.אני יודעת טוב מאוד מה קשה לי ואבל אין לי שם לזה ויש דברים שסמתי לב אליהם רק בשנה האחרונה בצבא. מה עושים ומתי ואיפה???????? סתם רציתי לשפוך את הלב כרגיל.... אז שתיהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה כמו
עם הרבה הצלחות ומעט אכזבות. ושוב שנה טובה מליאור

ליאור היקרה ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

קודם כל אל תהיי מבולבלת, תהיי שמחה, הגעת למסקנה שאת רוצה ללכת לאבחון וזה חצי מהדרך. שנית, בגלל שאת בצבא את מנועה מללכת לרופאיםשל קופת החולים ולכן הייתי מציעה לך לפנות לערוצים הפרטיים אם אין לך זמן לחכות, הבעיה היחידה היא שהם עולים המון המון כסף כך שאני מציעה שתעזרי בהורים. אם תרצי שאני אמליץ לך על מקומות פני אליי באי מייל כי אני לא מרשה לפרסם על גבי הפורום (מה לעשות צריך לשמור על פייריות כלפי כולם
) אם תעדיפי לחכות תוכלי לפנות לאחר השחרור לקופת החולים ואז התהליך הוא שונה. אנא ספרי לי מה האופציה שנראית לך יותר כדי נוכל פה בפורום להנחות אותך הלאה. בינתיים - אל תתיאשי - הרי יש לך אותנו!

לאפרת

בנתיים אני מחכה כי לעגור כוח להתמודד ולעכל את התוצאות. וגם אין לי הכסף כרגע להשקיע. רציתי לדעת מה ההבדל בין תהליך במקום פרט לזה של קופת החולים? תודה מראש ליאור

הסברון קטנטון....

מכיון שאת לא נחשבת ל"בני נוער" מבחינת קופת חולים אז לפי החוק את האבחון צריך לעשות פסיכיאטר, זה לא רע בעיני זה אפילו טוב, אבל יש אנשים שממש נרתעים מזה. באבחון פרטי את הולכת כרגיל לנוירולוג ואבחון דידקטי/פסיכולוגי ולקופת חולים אין יד ורגל בעניין.

למעלה