אני מבואס
א או טו טו אתאיסט New member 29/1/08 #2 ../images/Emo4.gif גם אני , אח יקר. תאמין שמתישהוא יהיה לנו טוב, ותמשיך הלאה. ביי גבר
א או טו טו אתאיסט New member 29/1/08 #8 למה לא לדאוג?!, למה לא לדאוג?! עולם יפה ראיתי, ועוד אראה..., במקום להחזיר יהודים בתשובה את מוציאה אותם בשאלה - עצב הוא יותר גרוע מג"ע... וההוכחה הכי טובה שלפני יומיים הייתי שמח אחרי שהעולם היה נדמה לי כבור שחור (היי למה אני שוב בוכה?!) עולם יפה ראיתי, ועוד אראה...
למה לא לדאוג?!, למה לא לדאוג?! עולם יפה ראיתי, ועוד אראה..., במקום להחזיר יהודים בתשובה את מוציאה אותם בשאלה - עצב הוא יותר גרוע מג"ע... וההוכחה הכי טובה שלפני יומיים הייתי שמח אחרי שהעולם היה נדמה לי כבור שחור (היי למה אני שוב בוכה?!) עולם יפה ראיתי, ועוד אראה...
א או טו טו אתאיסט New member 29/1/08 #10 מה יש לליבך?! הוא כופר , הוא... , הוא גם... , אז למה שלא יהיה עצוב?! אל תשכחי שגם אין לו הוכחות שאי פעם הוא לא יהיה עצוב! אח, שונא את א..... שהרס לכם את הרגש!
מה יש לליבך?! הוא כופר , הוא... , הוא גם... , אז למה שלא יהיה עצוב?! אל תשכחי שגם אין לו הוכחות שאי פעם הוא לא יהיה עצוב! אח, שונא את א..... שהרס לכם את הרגש!
פ פרפר צבעוני ותוסס New member 29/1/08 #11 אתגר: מי אמר: "אין כלל עצב בעולם למי שמכיר את אור האורות של האמת"?
א או טו טו אתאיסט New member 30/1/08 #13 החזו"א זצ"ל לסנדלר ברעסלבע'ר וחוצמיזה הוא לא אמר אלא כתב (זה נקרא אצלי טעות כתיב) הבין מקפצי הצמתות את נמנית?
החזו"א זצ"ל לסנדלר ברעסלבע'ר וחוצמיזה הוא לא אמר אלא כתב (זה נקרא אצלי טעות כתיב) הבין מקפצי הצמתות את נמנית?
א או טו טו אתאיסט New member 30/1/08 #14 הוספה: ע"פ כל הפרטים שבידי , יו ברע'סלב'רית. הפרטים שמורים במערכת.
פ פרפר צבעוני ותוסס New member 30/1/08 #15 אם הוא כתב אז איפה נכנס הברעסלעבר? ויפה לך. זה אכן מבית היוצר של החזו"א. אני? ברסלב? אה, בגלל קרדונר? מעט מדי נתונים בשביל לקבוע. סורי, לא נכון.
אם הוא כתב אז איפה נכנס הברעסלעבר? ויפה לך. זה אכן מבית היוצר של החזו"א. אני? ברסלב? אה, בגלל קרדונר? מעט מדי נתונים בשביל לקבוע. סורי, לא נכון.