אני מבואסת!

אני מבואסת!

הייתי ביום שישי בא.ס וב.דם והרירית היתה 14מ``מ ובצד שמאל היה זקיק של 10מ``מ ושמחתי כי אני על בסיס ספונטני והרירית בסדר ויש זקיק אז יופי, אבל בצהריים קיבלתי טלפון שההורמונים ירדו במקום לעלות ומפסיקים לי את הטיפול. עד שכבר התחלנו ועכשיו מפסיקים התבאסתי. יש לי שתי שאלות לסיום:1.האם למישהי זה קרה והאם זה אופייני לאנדואיות? ו2.מה המס` של המרפאה בתה``ש ואיך מקבלים ט.17 אם אני בכללית במחוז שתה``ש לא שייך אליו? תודה לעונות ושבוע טוב.

ר ו מ י ה

New member
כנראה אף אחת לא חוותה

ירידה בהורמונים. למיטב ידיעתי זה לא אופייני לאנדו', אבל עד כמה שאני זוכרת זה כבר קרה לך בעבר ולכן יהיה נכון לדבר על כך עם רופאך ולשמוע את דעתו לסיבה. מספר הטלפון מופיע בטאגליינס ולגבי טופס ה-17 זהו קרב לא פשוט, אך אם מתמידים ולא מוותרים סביר שתצליחי בסופו של דבר לקבל את הטופס הנכסף. אני הגעתי עד לרופא המחוזי שאישר לי את הנושא לבסוף. אם אין לך כח למלחמות ניתן להגיע למרפאת האנדו' להתייעצות בסכום של 120 ש"ח. מצטערת כל כך על הפסקת הטיפול

תודה רומיה

תודה על התשובה. אני אנסה לבקש אם ילך מה טוב ואם לא אז לא. מחר אני אצל הרופא ונראה מה הוא יגיד.

היי מתוקה

מצטערת על הפסקת הטיפול (אין לי אייקונים) שולחת חיבוק גדול מה שלום בעלך?

../images/Emo201.gif גם לי פעם הפסיקו את הטיפול

אצלי היו ההורמונים "תקועים" והפרוגרסטרון היה גבוה מידי ולכן הופסק, אחרי שהזרקתי 45 אמפולות של מנוגון... מבינה את ה"בעסה" שלך
בניתוח של בעלך..

למעלה