אני מבואסת

smorss

New member
אני מבואסת

נדבי חולה כבר מיום רביעי שעבר, שיעול נזלת והמון ליחה! ביום שישי התקשה לנשום אז התחלנו גם סטרואידים באישור רופא הריאות שלו, ביום ראשון אחרי שבת נוראית עשינו צילום וזה דלקת ריאות אז התחלנו אנטיביוטיקה אבל כנראה שזה לא הספיק וביום שני בבוקר נדב עשה אירוע הכחלה חמור שעבר רק אחרי שנתנו לו חמצן נקי (יש לי מחולל ובלון בבית) בשיחה עם הרופא ריאות קיבלנו הראה להגיע מיד לבית החולים אליו למחלקה, הוא בדק את נדב ונלחץ והחליט לאשפז אותו בט"נ בגלל ההיסטוריה שלו. נדב מעוך ואפיטי ואין לו כוח לכלום כל היום עליי עם חמצן סביבתי, מקבל סטרואידים ואנטיביוטיקה לוריד, אינהלציות 8 ביום, ונרדם רק במצב ישיבה עליי. אחרי בירור אתמול הגיעו התשובות יש לנו RSV חיובי! חשבתי שנפטרנו מהוירוס המעצבן הזה כשעברנו את גיל שנתיים אבל מסתבר שלא, אז אנחנו גם בבידוד מגע מה שאומר שבפועל האחיות מביאות לי את התרופות ואני נותנת לו הכל כולל תרופות לעירוי אז התחננתי לרופא יפה והוא שחרר אותנו לחופש ללילה בבית, אבל מחר על הבוקר צריך לחזור. איזה מזל שלא החזרתי את הבית חולים הקטן שלי כשהתקשרו אליי לפני חודש מהחברת השכרה ושאלו אותי אם אני באמת צריכה את זה ואני אשכרה חשבתי להחזיר, פשוט מזל! עכשיו אנחנו בבית אז יש לי זמן לכתוב לכם מקווה שגם מחר יתנו לנו לחזור הביתה ללילה, זה כל כך משפר את המצב רוח שלי להיות בבית, אני שונאת בתי חולים! תחזיקו לנו אצבעות שנתחרר לשבת ושנדב יפסיק להוריד סטורציות ויבריא כבר.

כאין

New member
מתפללת מעומק ליבי להחלמה מהירה!

אוף! זה כ"כ קשה שנימצאים בתקופות המדאיגות האלה. החלמה מהירה!

שבוע 24

New member
אוף..סיוט! היינו במצב דומה לפני חודש.

מילת המפתח היא סבלנות. האנטיביוטיקה לא עוזרת לווירוס היא רק מתישה אותם. ליוחאי נתנו 2 סוגי אנטיבייוטיקה רק כדי לשלול חיידק משני, כי כל הזמן היתה החמרה עם החמצן. מה שעזר לנו היה הרבה פיזיו. סקשן. וכמובן חמצן. ליוחאי לקח שבועיים להתאושש,מקווה שלנדב פחות.. תרגישו טוב!!!

תרגישו טוב, נמאס מהמחלות האלה

מאחלת החלמה מהירה לנדב, גם אנחנו כבר היינו עם דלקת ריאות לגל ואפילו הקטנה שלי בת ה-3 חודשים כבר חטפה וירוס וחום..

מצטערת לשמוע, החלמה מהירה

גנזר

New member
אויש, יקרה

איזה באסה! מקווה שתעברו את זה מהר-מהר ושהוא יחזור לעצמו בקרוב (מכל עבר אני שומעת על תינוקות שחולים ב-RSV, ורועדת מפחד)

הילה BA

New member
החלמה מהירה ושחרור מהיר!

שיהיו הרבה לילות וימים שקטים. נטולי דאגות. מגיע לך שקט ,שלווה ובשרות טובות.

אוף. כואב לשמוע. מתארת לעצמי שעוברים עליכם ימים לא קלים בכלל. זה כ"כ קשה להיות בבית חולים. מזל שלפחות הלילה אתם בבית . ממש ממש מקווה בשבילכם שבשבת כבר תהיו בבית, ושזה האישפוז האחרון ושמעכשיו רק תהיו בריאים. הרבה הרבה כוחות. לא פשוט בכלל מה שאתם עוברים. הרבה בריאות לנדב המתוק. מקווה שיבריא מהר ויתחזק...

alonlhv

New member
אכן מבעס. אבל אחרי כל החודשים עם חמצן

אני מקווה שזה יהיה קטן עליכם. עוד משוכה קטנה. תמי (tamlav1 - אני לא מצליחה להכנס לחשבון שלי).

tuvia444

New member
שתהיה החלמה מהירה

ממש מצער לשמוע את מה שנדב עובר. הרבה בריאות

רפואה שלמה לנדבי

פעם אהבתי חורף, מאז שהילדים נולדו - ממש לא!!! מקווה שיעבור במהרה ושחרור מהיר תעדכני כשתוכלי

smorss

New member
אני אף פעם לא אהבתי חורף...

למרות שאני ילידת החורף ומאז שיש לי נדב בכלל כל אדם בחורף נראה לי כמו שק מחלות מהלך על שניים, זה מטורף אני יודעת אבל זה מדהים מה שהילדים האלה עושים לנו...

smorss

New member
השתחררנו!

איזה כיף כשהרופאים מכירים אותך וסומכים עליך, שחרו אותנו הביתה לשבת וביום ראשון אנחנו אמורים לחזור לביקורת וצילום חזה ואמרו שאם יש משהו אז שנחזור ישר אליהם בלי לעבור במיון. אין ספק שהבית עושה לנדבי טוב, הוא לא כל הזמן על הידיים ומשחק קצת עם המכוניות שלו ואפילו רואה טלויזיה. ואנקדוטה אחרונה כדי שנסיים עם חיוך על הפנים: הילד מאוהב! לגמרי מאוהב, מבטים מבוישים, נשיקות באויר ונפנופי ידיים בהתלהבות כל פעם שהוא רואה אותה מתקרבת אליו. מדובר על ליצנית רפואית! שקוראים לה "גיפה ליפה"! כן לילד יש קלאס... הוא ראה אותה נכנסת למחלקה והתחיל לנפנף לה שתבוא אליו כשהיא התקרבה הוא הפריח נשיקות באויר ואמר "לו" (שלום) בחיוך מבויש וכך המשיך הרומן על פני כל אתמול, נדב מרים עיניים מהכתף שלי סוקר את הסביבה ואם הוא ראה אותה אז מתחילות נשיקות וצחקוקים. לא להאמין שהילד חולה ובכלל שהוא אוטיסט, איך שהוא תקשר איתה ויצר איתה קשר עין! מטורף!

למעלה