אני מאתמול

אור161

New member
אני מאתמול

אז ברוך השם לא קרה כלום עד עכשיו עברו 32 שעות מההתקף וכבר עכשיו הוא ננטל את המנה היומית של התרופה אבל הוא עייף גמור והשרירים שלו כואבים זה משהו אופייני אחרי התקף???

אני הייתי מסוגלת לישון יותר מיממה

אחרי התקף... זה מאוד מעייף

אור161

New member
איך הרגשת?

היו לך עוד התקפים ? איזה תרופה את לוקחת? והאם את מתפקדת רגיל ביומיום?

כבר 3 שנים שלא היה לי התקף

אבל היו לי הרבה התקפים בחיי. אני נוטלת גבפנטין ומתפקדת כרגיל, אני בצבא וכאלה...

היי אור../images/Emo24.gif

אתמול היית מבוהלת מאוד,הסיבות לבהלה שלך מאוד ברורות לי. איך את מרגישה היום? אני מבינה את החשש הגדול שלך מפני עוד התקף שיהיה לבעלך,הרוב הגדול של הכותבים בפורום נוטל כדורים ומנהל אורח חיים רגיל,כלומר ללא התקפים,רובנו נמנעים מאלכוהול. אם תרצי שנמליץ לך על קבוצת תמיכה כתבי בבקשה,ובנוסף שאלי את בעלך אילו תחושות היו לו לפני ההתקף,חלק גדול מאיתנו יודעים מתי עלול להתרחש התקף,מידע זה יעזור לכם מאוד בעתיד. בתקווה שהדברים יסתדרו לכם במהרה, דינה.

אור161

New member
תודה על ההתענינות

אני עדיין מבוהלת אומנם פחות אבל כל הזמן יש לי סרטים בראש של מה היה ומה יהיה ואני כאילו חושבת שזה לא היה אצלי אלה אצל מישהו אחר אבל המציאות מהר מאד מתבהרת... לבעלי לא היו תחושות קודם כי זה היה לפנות בוקר בזמן שינה ואני התעוררתי מהרעש שהוא עשה אבל מעניין אותנו אילו תחושות מלוות את ההקדמה להתקף שלא יבוא.. ומהם הסיכויים להתקף נוסף ואיך כן ישנה השפעה על החיים עצמם תודה

אור161

New member
עוד משהו

בעלי אוהב מידי פעם לשתות בירה פה בירה שם לכיף האם זה משהו שהוא מאד מסוכן או שאפשר מידי פעם?

הי

כוס אחת או שתיים ולא יותר. אלכוהול מעקב את קליטת התרופות. וההשפעה מגיעה אחרי השתיה כעבור כמה שעות עד יומים.

אור161

New member
והאחת הזאת

והאחת שתים האלו לא מעכבות יש מינון מסויים שאסור לעבור?

boysss

New member
אחרי התקף הוא צריך לשון הרבה

תראי תמיד אחרי התקף למשל אצלי כאב הראש ואני ישן הרבה אז תני לו תמזן שלו לישון

topsoul 360 out

New member
טבעי..

בד"כ הייתי מתעורר מאוחר מאוד אחרי התקפים(רובם היו בכניסה לשינה)..זה היה מתלווה בכאבי ראש חזקים ולפעמים גם בשאר הגוף..

למעלה