אני מאשים

aharon5

New member
אני מאשים

אני מאשים את ברוך גולדשטיין בכך שביצע טבח בחפים מפשע. אני מאשים את המחבל שירה על החוגגים בחדרה בכך שביצע טבח בחפים מפשע. אני מאשים את המתאבדים הפלסטינים, המחבלים הפלסטינים, "לוחמי החופש" הפלסטינים ושולחיהם, בביצוע טבח בחפים מפשע. אני מאשים את הנהגת הפלסטינים בגררם את שני העמים לאסון. אני מאשים את השמאל הישראלי במתן לגיטימציה למאבק הפלסטיני. אני מאשים את השמאל הישראלי בכך שהוא איננו תורם את חלקו במאבק הלאומי כדי לפורר את הנחישות הפלסטינית וכדי לגרום להם להבין שהדרך בה מנהיגיהם בחרו מובילה רק לאסון. אני מאשים את השמאל הישראלי בהצמדות נואשת לאמונות שלו ובחוסר נכונות פתאטית לעשות חשבון נפש עם עצמו.

אפשר לעשות את זה במקומו?

זה קל... א. אהרון, מה בדיוק רצית להשיג עם ההודעה הטפשית הזו? סתם הודעה שאמורה לעורר פרובוקציות... ב. התעלמת לחלוטין מכך שגם לימין יש חלק לא קטן במה שקורה במדינה. גם הימין הוא לא טלית שכולה תכלת, ת´ה יודע.

aharon5

New member
אה, זה לא כל כך קל . . . ../images/Emo8.gif

אה, חבר´ה, לא להיסחף . . . להוכיח שאני מדבר שטויות זו בעיה לא כל כך קלה כמו שחשבתם . . . אהרון5 - לא מה שחשבת . . . ראשית: הימין הוא בפירוש טלית שכולה תכלת. אין לו שום קשר למה שקורה פה. שום קשר. גם לא לשמאל. רק לערפאת. ערפאת הוא צורר ישראל, הוא החליט לעבוד עלינו עם הונאת אוסלו, הוא החליט לגרור אותנו לגיהינום, הוא החליט להשמיד אותנו, והוא מבצע את החלטתו בצורה מעולה. הבעיה היא, שבקרב העם אותו הוא רוצה להשמיד יש קבוצה שמעודדת אותו. זאת הבעיה. קבוצה ש"מבינה" את מאבקו. קבוצה שנותנת לו לגיטימציה, לו ולמאבקו. קבוצה שמאמינה בצדקתו של האויב ולכן גורמת לכשל ההסברתי בעולם - משום שהעולם מאמין לה (שהאויב צודק). קבוצה שקושרת את ידיה של ישראל. קבוצה שנלחמת למען הצלחת מאבקו של האויב. קבוצה שנלחמת למען כניעתה של ישראל. קבוצה שנלחמת למען הטרור - למען הצלחת הטרור לקצור פירות. קבוצה צבועה שרגישה רק לכאבו של האויב הברברי שקם עלינו להשמידנו, כדי שתוכל לטפוח לעצמה על השכם ולאמר: "אנחנו חכמים ומוסריים וטובים מאחרים", אך מגלה חוסר רגישות ועיוות מדהים בכל הקשור לסבלם של בני עמם שלה. קבוצה צבועה ומכוערת, שמרפה את ידי העם שלה במלחמה הכי חשובה שלו על קיומו, ומעודדת את האויב. ועל כך לא נסלח ולא נשכח.

^Meri^

New member
טוב...

לכל דבר יש לך תשובה, ובאמת שאין טעם להתווכח איתך, בגלל זה אני לא יותר מידי מתאמצת...אבל זה פשוט מתבקש...כל כך מתבקש שאני מנסה לעצור את עצמי ולא יכולה... שמעת אי פעם על המפשט לטנגו צריך שנים?! תפסיק לחפש אשמה רק בצד השני נו, בחייאת... זו התנהגות כל כך ילדותית ותמצא לעצמך פורום אחר לא תצליח "לפכח" אותנו, אז די, בשביל מה לך להתווכח עם שמאלנים אווילים שכמותנו
ילדה שנמאסו עליה ההתחכמויות, לאחר יום שלם של התנצחויות שלא שינו את המצב המדיני...

aharon5

New member
טוב

צודקת. אתם חמודים מאוד, ונבונים, וכיף היה להתווכח לכם ואני אניח לכם לדרככם.

לא יודעת אם להוכיח שאתה מדבר שטויות

זו בעיה לא כ"כ קלה אבל ללא ספק אין קל מלהוכיח שאתה סובל מנרקיסיזם קשה... ולעניין, אני חוזרת ואומרת, אף אחד (כמעט אף אחד) לא תומך ב"מאבקו של עראפת". ואלו שכן תומכים, מעטים בהרבה מאלה שתומכים בטרור מבית.

aharon5

New member
בבקשה, רק תבקשי

ביקשת נימוקים לדרכו השגויה של השמאל? בבקשה. במיוחד בשבילך ערכתי אותם בכריכה רכה (לקריאה). מומלץ, אגב, לקרוא את גירסאת הוורד - מצורפת כקישור בתחתית הדף. קריאה (והתפכחות) נעימה.

לא לא לא הבנת

ב"לנמק" לא התכוונתי ל"לחזור על הטיעונים המוזרים שלך כמו תוכי"...

aharon5

New member
נועה

גם לך ולכולם, באמת נהניתי לדבר איתכם, אתם על הכיפאק אחד אחד.

למעלה