אני מאשים...

shaughan

New member
אני מאשים...

אני מאשים: את עיריית לוד על אוזלת ידה והזילזול שלה בתושבי העיר ! את תושבי נאות יצחק על האדישות לנעשה מתחת לאפם ! את עצמי על השתיקה שאני נוקט למרות הרשום מעלה ! עד מתי?

במה מדובר ולמה ידידי מכה את נפשו?

אני מבין את האצבע המאשימה על אוזלת ידה של העירייה, אבל במה אתה מאשים תושבי נאות יצחק? ואבעיקר את עצמך.בוא נעזור לך ךצעוק, אם זעקתך מוצדקת, הסבר ונמק.

lj101

New member
מנדי, דווקה האדון צודק

אם התושבים לא יהיו אדישים למה שקורה בסביבת המגורים שלהם העירייה תתחיל לעבוד.

בוודאי רק שאלתי

אם יש עוד משהו שכבר לא ראינו, הרי סדום ועמורה של היום מתבצע ברמת אשכול עם פסטיבל השמאל שכולו הסתה נגד ישראל, והתחסדות לערבים. הזעיקו אותי לשם תושבי רמת אשכול, התחננו שאבוא לראות מה קורה מקרוב, פשוט אני עד עכשיו מזועזע, לא מומלץ בכלל לאוהבי ישראל ובעלי מצפון ציוני להגיע למקום.

yaronbro

New member
מארגני פסטיבל האקטיביזם הם הציונים

האמיתיים הם אלו שמשמשים מצפן ומצפון לכולנו בעוד כמה עשרות פסטיבלים כאלה ורמת אשכול תהפוך לשינקין ואז העיר הזו תהפוך לעיר מאוזנת ולא משכן לכל מיני שיעים בכתום

yaronbro

New member
אבל אז איך הוא יסית ?

פוליטיקאים מהסוג הנחות שספדי שייך אליהם מתפרנסים מזה שהם מצביעים עלק על מחדלי העיריה אם היו עושים את תפקידם בצורה קצת יותר רצינית אז היה מתפתח דיון מעמיק ורציני מה ניתן לעשות וכיצד אבל כנראה שההסתה היא הרף העליון אליו מסוגל להגיע העיתונאי המהולל עד היום כל פניה שלי אל עירית לוד נענתה בצורה שהניחה את דעתי אני מדבר על תקופה של למעלה מ-5 שנים שאני מתגורר בלוד יש בעיריה אנשים שאיכפת להם מהעיר וזה מאוד חבל שפוגעים בהם אלו אנשים שמשרתים צבור במצב בלתי אפשרי אנשים שתקופות לא קיבלו שכר עובדים שנופלים קורבן למניפולציות זולות של פוליטיקים והם אלו שצריכים למחוק כל פעם מחדש את הרוק שכולנו מטיחים בהם

lj101

New member
ירון, דווקה מנדי מתוך הכרות אישית

עימו לא שייך לזן של הפוליטיקאים, אני יודע שאלמלא מנדי היה רוצה להיות פוליטיקאי או מעבר לכך היה עושה ומצליח לעשות זאת ממזמן, חלק מפעילותו כאן ובמקום מגוריו ובעירו היא וולנטריטת וללא כל תמורה. מנדי שייך לזן המיוחד של אזרחים שאין רבים כמוהו שהם נאמנים למדינה גם כאשר היא יורקת לך בפרצוף ואומרת לך כמעט במפורש שאתה אזרח סוג ז במדינה. לדוגמה העיר שלך שייכת לאותה קטגוריה של ערים אשר הוזנחו והתעלמו והפוליטקאים שלך סתמו פיות במשך שנים רבות ע"י קבלת הטבות בצורת עידוד עלייה ורווחה וראה מה קורא כאשר אין כסף, אין שכל אין דאגות. כמובן שפניות ישירות לעירייה מקבלות תגובה הולמת הרי זה קרוי בעגה מקצועית "כיבוי שרפות" הרי מה יותר טוב מאשר לבוא ובעתיד להגיד הינה תראו ירון פנה קיבל פיתרון, פולני פנה וקיבל תשובה, הרי כאן הבעיה שאין תוכניות ועבודה מסודרת אשר יכולים למנוע את הפניות המיותרות והסבל של האזרחים. דבר אחד תבין הפוליטיקאים שלך חיים מאותם הפניות ושלאחרן רואים מכתבי תודה בעיתונות המקומית ומהללים אותם. בברכת שבת שלום LJ101

yaronbro

New member
תראה מה הוא כתב על פסטיבל

האקטיוויזם תיכנס לאתר שלהם או לך ובקר שם ותבין על מה אני מדבר האנשים האלה עושים דבר יוצא מהכלל הם באים להזדהות עם סבלם של תושבי השכונה הם באים לעורר מודעות באמצעות הופעות משותפות ומכירת אוכל בפרוטות יושב ידידנו היקר שעמדותיו הפוליטיות מעוורות את כתיבתו ופשוט משמיץ מפעל כל כך יפה שתרומתו ללוד נעלה פי אלף מכל מה שנעשה למען העיר בחמש השנים האחרונות

רק שכחו שיש גם

יהודים שסובלים בעיר הזאת, ורוב אלה שסובלים סובלים בגלל הערבים, אם יש תנועה לזכויות האזרח, אז שתפעל למען כל אזרח ולא רק הערבי, אם מבקשים תעאיוש שיבקשו זאת גם ליהודים ולא רק לערבים, שמפגינים נגד הגדרות והמחסומים, שיפגינו גם נגד הפיגועים, שיבואו לזעוק די לפיגועים כמו שהם זועקים די לכיבוש (אם יש כיבוש) אדון ירון תחזור להיסטוריה של כל כיבוש בעולם שם תלמד שעם כיבוש כמו הכיבוש הישראלי לכאורה לא צריך מדינה חופשית, ואפילו לרוב עדיף על מדינה חופשית. תזכיר לי ממתי הורע מצבם של ערביי הרשות הפלסטינית, היית שם ? הסתובבת בכסבה ושאלת? אני כן, ותאמין לי למרות שאינך מסוגל להשתכנע מקללים אותנו על שהבינו את ערפאת והמאפייה הטוניזאית שלו,

yaronbro

New member
התנועה לזכויות האזרח פועלת למען

כולם להזכירך הם ייצגו את החיילת שרצתה להיות טייסת בבג"צ תקרא ראיונות עם עו"ד דן יקיר לפני שאתה מתקיף עובדה שאותם תושבים טוענים שהם משלמים את אותה ארנונה אבל מקבלים פחות ובנוגע למה שכתבת על הכיבוש תראה מה קורה עם אחיך הדרוזים בגולן שבשנים האחרונות מדגישים את זיקתם לסוריה למרות שמאוד טוב להם ברמת הגולן הכבושה

למראית עין בלבד

והסיבה היא שממשלות השמאל ויתרו במשא ומתן על הגולן שלוש פעמים, והסיבה שלא החזירו את הגולן היא כמה מאות מטרים על שפת הכנרת, לכן הדרוזים בגולן נאלצים להיות צבועים כברירת מחדל, שאם חס וחלילה יחזירו את הגולן שלא ייענשו ע"י הרודן הארור מסוריה, אך העובדות שרוב מוחץ רוצה שדגל ישראל ימשיך להתנופף על גבעות הגולן. בסקר שערך עיתון הארץ (השמאלני) מעיד ש- 75% מהצעירים מעדיפים את ישראל ומתנגדים להחזרת הגולן. ועוד נתון מהבחירות האחרונות: 62% בחרו במפלגת ישראל ביתנו. 34.5% בחרו בליכוד. והשאר התחלקו בין מפלגת העבודה, הבחירה הדמוקראטית ומר"צ. ניתן לאמת נתונים אלה בוועדת הבחירות המרכזית. נכחתי שם עד ספירת הקול האחרון.

yaronbro

New member
כלומר מה שכתבת על הפלשתינאים

בקסבה אלו דברים שנאמרו לך למראית עין בלבד עדין לא ראיתי בדל של סקר בקרב הציבור הלפלשתינאי שתומך בכיבוש

אתה יודע מה זה הבנת הנקרא?

למראית עין, וסקר התייחס לדרוזים ברמה"ג ולא לקסבה. אתה יודע לקרוא וזה ברור, אבל מבין את מה שאתה קורא נראה לי שלא. אה שכחתי שאתה זה האיטי . שמבין אבל צריך להסביר לו הרבה, אז זה הולך כך. אתה פותח תגובה. אתה קורא פעם ראשונה. אתה קורא פעם שניה אתה קורא פעם שלישית . אתה קורא פעם רביעית אתה קורא פעם חמישית. הבנת? אה לא? אז אתה ממשיך וקורא פעם שישית ושביעית ושמינית ועשירית עד שתבין טוב טוב מה כתוב על המסך. אז בצד ימין למטה אתה לוחץ על תגובה, ואז עולה לך מסך וכותב תגובה שקשורה למה שכתוב לך בחצי העליון איפה שמופיע "הודעת מקור" , ההודעה מופיעה למעלה מהסיבה ואם שכחת להבין משהו שתזכור על מה אתה מגיב. ושאתה מסיים אתה קורא את התגובה שלך כי יכול להיות שעדיין לא הבנת על מה אתה מגיב אז בשביל שתהיה בטוח. הבנת עכשיו ברוך???

yaronbro

New member
מנדי אתה חמוד אתה אבל אתה מתחמק

משאלתי ואני מבין אותך לכן אני אעזור לך קצת אתה יודע מה זה השלכה ? אתה כתבת את דבריך על הדרוזים ואני לקחתי את הדברים והשלכתי אותם על דבריך בנוגע לפלשתינאים אתה במקום להתמודד עם הדברים מנסה לפגוע בי באופן אישי ברור לי לחלוטין שאתה מספיק אינטיליגנטי להתמודד עם דבריי אז למה אתה מתעצל ובוחר בדרך שמציגה אותך כלא רציני ?

אל תתטא מתחת לשטיח לך להסתכלות

כי אם אתה חושב שהמצב שלך הוא השכלה, אז באמת שאינך מבין את הבעיה שלך, איך אתה רוצה לשכנע איש דת שלבשל חלב עם בשר זה כשר כי שניהם רתחו ואיבדו את האלמנטים המקוריים שלהם, אי אפשר לעוות תמונה ולטעון שזו יצירתיות. תעבור בדיקה ואני מקווה בשבילך שאני טועה.

yaronbro

New member
בוא נלך לבדיקה הזו יחד אתה מצד

ימין אני מצד שמאל יש לך בדיוק את אותה שריטה שיש לי רק שאצל כל אחד מאיתנו זה בצד אחר של המוח

מה עשיתי למה אני אשם אני גר בנאות

יצחק זה פשע או שעברתי על החוק בלי להרגיש ??? ואולי אתה מתכוון למחלף שרוצים לבנות ממש מתחת לאף שלנו ?

למעלה