אני מאשים

חיליק ש

New member
אני מאשים

אני מאשים את מפלגת הליכוד ובראשה אריאל שרון על אי שיתופן של השותפות הטבעיות שלו בממשלה. יזכור אריאל שרון מי תמך בו במערכת הבחירות. ש"ס הצהירו תמיכה באריאל שרון ושרון הפנה לה עורף. בוחרי הליכוד הם ברובם מזרחים ומסורתיים ויש גם דתיים והם מעדיפים את ש"ס על שינוי. אם הם היו יודעים מראש אז הם לא היו בוחרים בליכוד! אני מאשים את אריאל שרון בקיום ממשלה אשכנזית אליטיסזית שיש בה רק תוניסאי אחד-סילבן שלום פרסי אחד-שאול מופז ועירקי אחד-גדעון עזרא ועוד חצי תמני-צחי הנגבי וחצי פרסי-פריצקי(מה זה השם הזה זה דומה למילה פריץ). עדות המזרח מרגישים שאין להם יצוג בממשלה. אני מאשים את המפדל שאיך הם עשו דבר שכזה לבוחריהם הדתיים? הליכוד עוד ירצה אותנו ויתחנן אלינו ואנחנו נזכור את זה. גם ככה עוד מעט הממשלה תתפרק אם שרון יפנה לשיחות מדיניות ואז המפדל וליברמן לא יהיו בממשלה.ואם שרון לא יפנה לשיחות מדיניות אז שינוי תצא מהממשלה כי רובה מורכבת מאנשי מרץ לשעבר והבוחרים שלה הם שמאלנים. חכו חכו אתם עוד תראו.

ronen1981

New member
אני מאשים אותך!

על חוצפה ועל המשך פגיעה בכור ההיתוך הישראלי ובעמדות אנטי ציוניות ובדלניות שכל מטרתן פגיעה במרקם החברתי הישראלי. ראשית אם כל הכבוד לך ידיד נשים בישראל הינם בודעות כ50% בעוד שיש להם יצוג של שלושה נציגות אם אכן יצוגיות כל כך חשובה ללבך מדוע אינך זועק על כך?????. מדוע אינך מזדעק על כך שאין ולו אתיופי אחד בכנסת או בממשלה?? שנית מיותר לציין שחלקם היחסי של בני עדות המזרח קטן מ50% (אשמח לנתונים מדויקים.) ולכן גם לפי ההגיון העקום מאוד של היצוגיות שלך לא אמור להיות כמות זהה.

חיליק ש

New member
אני מאשים אותך !

אני מאשים אותך שאתה תומך במפלגה אנטי מזרחית. שרון יכל אם הוא היה רוצה למנות עוד שרים מזרחיים מהליכוד.שרון שכח מי תמך בו ולכן הממשלה שלו תיפול מהר.

עמרי ר

New member
אלוהים ישמור, חיליק

העפת פעם מבט במפלגה ש-ל-ך?? אני איש ליכוד ואיני תומך בשינוי, אבל להגיד על המפלגה הזו שהיא אנטי-מזרחית, בו בזמן שהתנועה שלך לא כוללת ולו אשכנזי אחד לרפואה (וכמובן אף לא אישה אחת), זו פשוט צביעות מחרידה ומזוויעה. מי כאן הגזען? מי כאן המפלג והמסית? מי זו התנועה שמקללת, שמוציאה קלטות ווידאו מלאות בשיטנה, בהפחדה ובשקרים? מי זו המפלגה שמשווה את אי-צירופה לקואליצייה לשואת העם היהודי? מספיק, ש"ס! ראוי לאנשיכם ללמוד שגם לתנועה הזו מותר לשבת באופוזיציה. הליכוד לא חייב לכם שום דבר (להיפך - את כל קולותיכם בבחירות הקודמות לקחתם ממנו), ואין לכם שום קשר לניצחון הענק של שרון והליכוד בבחירות שזה עתה הסתיימו. האם אתם תרמתם להגעת הליכוד ל- 38 מנדטים? לא, ולכן לא "חייבים" לכם שום דבר. ובאמת, מספיק עם הקשקוש הזה על "הברית ההיסטורית שהופרה". בשם אותה הברית אתם נכנסתם לממשת אוסלו של רבין-פרס, ולממשלת קמפ-דיוויד וטאבה של אהוד ברק ויוסי שריד?

נכון בהחלט מסכים לדבריך לחלוטין

חוץ מדבר אחד - אני בטוח שרבבות רבות של מצביעי ליכוד היו טורחים לחשוב פעם שנייה אם להטיל לקלפי פתק "מחל" כאשר הם הולכים לשבת עם שינוי בממשלה... אבל אכן - הליכוד לא חייב לש"ס כלום. הוא בנה את עצמו יפה מאוד לבד (חוץ מעזרתם של אלפי חרדים נדיבים וטפשים שביכרו לעזוב את מפלגתם לטובת טובות הנאה כאלו ואחרות). וזה מה שיפה בפוליטיקה - כל מפלגה היא אדון לעצמה. אין היא צריכה להיות נגררת אחר רעותה. וזה מה שיפה אצל הדתיים לעומת זאת, שיהדות התורה וש"ס רואות עצמן כתנועה אחת גדולה (ולכן בטל רעיון הגזענות אצלן, כי יש גם ספרדים וגם אשכנזים, ולכל אחד מורי הוראה משלו ואחווה ביניהם ברוב התחומים). ומכיוון שזה מה שיפה בפוליטיקה, שכל מפלגה בונה את עצמה ומשרתת את מטרותיה, אל נא יבכו הליכודניקים בבחירות המוניציפליות הקרבות ובאות בששון ושמחה, כשיראו שערים שלימות יפלו לידיהן של המפלגות החרדיות או לידיהן של תנועת העבודה או כל מי שימצאו החרדים להשתתף עמו בבחירות. אל נא יבכה הליכודניק המצוי אם ירושלים תלך לבורג... אל נא יבכה הליכודניק המצוי אם צבי צילקר יאבד את אשדוד אל נא יבכה הליכודניק המצוי אם טרנר יפרד מבאר שבע אל נא יבכה הליכודניק המצוי אם ג'קי לוי ימשיך לחלום על בית שאן מולדתו אל נא יבכה הליכודניק המצוי אם אלוף שמואל ארד יחפש בית אחר מחוץ לחיפה... אל נא יבכה הליכודניק המצוי אם דני ועקנין מבית שמש יאמר שלום למשרתו האהובה... אל נא יבכה הליכודניק המצוי אם אריה טל מטירת כרמל ילך לחתום אבטלה אל נא יבכה הליכודניק המצוי אם קהלני/מילוא/או כל מי שלא יהיה מטעם הליכוד שוב יפסיד לחולדאי בתל אביב אל נא יבכה הליכודניק המצוי אם ראש עיריית לוד (ליכוד) יבהה באימה בתוצאות הבחירות הקרבות אל נא יבכה הליכודניק המצוי אם הליכוד יהיה "בגדול" בממשלה ו"קטן קטן קטן" בראשותה ערים שברחבי הארץ. אל נא יבכה - כי הלא מפלגות שונות אנחנו...

חחח... איומי סרק

אפשר לחשוב שלש"ס יש שליטה בחיפה, באר שבע, תל אביב וכד'. יש לםכ שליטה אולי בירושלים, בית שמש ואשדוד. לא יותר. וחוץ מזה מה תעשו? תתמכו במועמדי העבודה? מצביעי העבודה שונאים את ש"ס הרבה יותר מהליכוד. הם ישמחו לקבל את קולותיכם. כל איומי הסרק שלכם פשוט מגוחכים כי אין שום היגיון מאחוריהם. בלי הליכוד אתם כלום וכעט גם עם הליכוד אתם כלום.

חמודיל'ה טרורליל'ה

בחיפה יש כ-10,000 מצביעים חרדיים. בחיפה מצביעים באופן מסורתי רק כ-40% מהציבור כולו המונה 120,000 בעלי זכות בחירה. עשה נא חשבון, אם כן, כמה מצביעים בכלל (כ- 50,000 איש) וכמה מצביעים חרדים (כ-10,000) וראה בעיניך אם יש להם משקל שם או לא. בבאר שבע לש"ס בלבד הצביעו כ-11,000 איש. עשה נא חשבון שנית והיווכח. בתל אביב - אתה צודק. אולם אם הבחירות יהיו, נאמר בין מילוא וחולדאי, וההפרש ביניהם יהיה זעום - דע, כי ההפרש יהיה זעום לטובת חולדאי כי יד החרדים בדבר. ולמה שאמרת שהעבודה שונאים אותנו - גם הליכוד שונא אותנו, אז לפחות את הבוקס ניתן למי שפגע בנו אחרון... ושבת שלום חמודיל'ה.

ronen1981

New member
תיקונים מהחיפאי.

בבחירות האחרונות היו כ200,000בעלי זכות בחירה. והצביעו כ50% מבעלי זכות הבחירה. ולהזכיר לך בחיפה יש אפילו תחבורה ציבורית בשבת בהיקף מצומצם. וכי שינוי הצליחה לקבל בבחירות הארציות 16.4 אחוז בחיפה (בארצי משהו כמו 12 אחוז) אז אל תדאג לחיפה שתתבסס כעיר חילונית מובהקת. ומיותר לציין שמשרד הפנים כבר לא בידיכם אלה בידי שינוי שיש לה אינטרס מובהק שהליכוד יתחזק על חשבון ש"ס.

תיקון מחיפאי? ועוד טעות כזו?

בבחירות האחרונות היו רק 117,000 איש בעלי זכות בחירה לפי רישומי משרד הפנים. אתה מוזמן לבדוק. מאיפה צצו עוד 83 אלף?!! ואנחנו לא מדברים עכשיו על כמה כיסאות יקבלו כל אחד, אלא מי יהיה ראש העיר הבא. קשה לי להאמין שאם יתמודד למשל יונה יהב, ישראל סביון או ברוך זלץ מול שמואל ארד או איציק רגב אתם תצאו מגדרכם על מנת לעזור לארד או לרגב (שסיכוייו כמובן קלושים בכלל להיבחר למועמד)... אבל אנחנו נצא מגדרנו כדי להכניס את המכה לליכוד על מה שעשה לנו. ומגיע לנו, לא? הרי אנחנו 2 מפלגות... שונות...

ראליסט

New member
מסכים איתך...

בענין ש"ס.אבל כחיפאי כמוך,היית צריך כבר לדעת ששינוי רצה בבחירות המוניציפליות הקרובות ברשימה משותפת עם יונה יהב.לא עם רגב ולא עם ארד.יונה יהב הוא איש מפלגת העבודה (אלא אם כן יגורש מהמפלגה...),ואף היה ח"כ מטעמה בכנסת. אז ברור שלשינוי בחיפה יש העדפה ברורה לגבי ראש העיר-לא מועמדה הרשמי של מפלגת העבודה-סביון,ולא מועמדה הרשמי של הליכוד-שעדיין לא נקבע.

עמרי ר

New member
תאיים, תאיים

ומי יבואו במקום ראשי העיר של הליכוד? ראשי עיר של העבודה? של מר"צ? של שינוי? אין ספק בליבי שהם ייטיבו איתכם הרבה יותר טוב מאשר מועמדי הליכוד. עשו כרצונכם. בסופו של דבר גם הציבור שהצטרף לש"ס בשנים האחרונות ימאס בכוחניות המבחילה שלכם. כפי שאמרתי גם בהזדמנות קודמת - העפתכם לאופוזיציה שווה כמה רשויות מקומיות, שבנים הקרובות יעברו כנראה לידי השמאל שיתעלל בכם כהוגן. אני מקווה שאכן תשבו את כל הקדנציה הזו באופוזיציה, ואולי המדינה שלנו תחזור להיות המדינה הציונית והשפויה שאנו כל-כך אוהבים.

השמאל לא יתעלל בהם כהוגן

כל ההפחות האלה הם תומאה של הגבלסים החרדים מההודעה של איפכא

הנה מגיעים הטרולים גם לפורום הליכוד

בפורום שינוי כבר דננו באריכות בנושא הטרולים ודרך הטיפול בהם. נראה לי שכאן יהיה להם יותר כל להסתדר כי הבגיניסט נמצא כאן מעט מאד וגם שהוא נמצא הוא נוקט במדיניות של אי מחיקת הודעות. בכל מקרה שימו לב שכמעט תמיד הביקורת תהיה זהה ואפילו במילים דומות. בד"כ המתלונן יהיה גם ניק חדש לגמרי בתפוז או אחד שרשם לפני כן שתיים שלוש הודעות בלבד.

אור007

New member
שטויות!!!

אריאל שרון היה נתון במצב בכלל לא נעים וזאת הייתה הדרך הכי הגיונית והכי טובה שהוא היה יכול לבחור בתוקף זה! אריאל שרון תמיד היה נאמן לליכוד וימשיך בזה... ואתה צריך לכבד אותו כי זה לא היה אשמתו העיקרית וזה המצב אליו הגענו...

למעלה