אני מאמין

notis12

New member
אני מאמין ../images/Emo24.gif

אני מאמין שלא משנה עד כמה החברים טובים, הם יפגעו בך מידי פעם , ואתה חייב לסלוח להם. אני מאמין שאנחנו אחראים למה שאנו עושים ולא משנה איך אנחנו מרגישים . אני מאמין שגיבורים הם אנשים שעושים את מה שצריך לעשות כשצריך לעשות , ולא משנה הנסיבות . אני מאמין שחברות אמיתית ממשיכה לצמוח , גם אם המרחק גדול , ואתו הדבר לגבי אהבת אמת. אני מאמין שלוקח המון זמן להיות מה שאנחנו רוצים להיות . אני מאמין שכל פעם שעוזבים את אלה שאוהבים צריך לומר להם מילים אוהבות , זו יכולה להיות הפעם האחרונה שאתם רואים אותם. אני מאמין שלפעמים דווקא האנשים שהיית מצפה מהם שיבעטו בך כשאתה על הפנים , הם אלה שיעזרו לך לקום. אני מאמין שהרקע והנסיבות אולי השפיעו על מי שאנחנו , אבל אנחנו אחראים על מה שעשינו. אני מאמין ששני אנשים יכולים להסתכל בדיוק על אותו הדבר , ולראות משהו שונה לחלוטין. אני מאמין שלפעמים אני כועס אבל זה לא נותן לי את הזכות להיות אכזר. אני מאמין שלבגרות יש יותר קשר לדברים שהתנסית בהם ולמה שהם לימדו , ופחות לכמה ימי הולדת חגגת. אני מאמין שאפילו כשאתם חושבים שאין לכם יותר מה לתת , כשחבר בוכה על כתפינו, תמיד תמצא את הכוח לעזור .

odeliaabut1

New member
כל הכבוד לך נוטיס

היי אחלה הודעה לפתוח לקרוא ובעיקר להפנםי , אני חייתב לציין שבמיוחד למשפט האחרון אני מסכימה אתה חבר אמיתי ויודע הן לפרגן והן לתמוך שצריך אני מודה לך על הכל ועל הדיסקים ששלחת לי ובעיקר על החברות בעיקר על כך תמשיך להיות כמו שאתה וחברים יקרים שיהיה לנו שבוע קסום וטוב ונאמץ טיפה ממה שנוטיס המליץ לנו

תמנונה

New member
../images/Emo24.gifנוטיס../images/Emo24.gifע נ ק../images/Emo110.gif

מה זה טוב......... נונה

../images/Emo140.gifיפה יפה מאד

באמת יפה תמיד ידעתי שאפשר לכתוב יפה אבל כל כך יפה? זה מקסים מהמם ומהפנט בקיצור יפה מאד "פצצות לגבות" וכל מילה מיותרת אחלה דבר... תודה רבה נוטיסמו!!..

למעלה