אני מאחל לכם

jonni202

New member
אני מאחל לכם

הצלחה בכל מה שתעשו רק אני לא מבין את הנקודה בלשבת במקום ולהגיד כל הזמן רע לי אולי שמישהו יסביר לי למה מי שמגדיר את עצמו חרדי חצי קלא'ץ לא מוריד את הכיפה מחפש עבודה ויאללה בלי ללכלך על הקדרה שאתה בתוכה וחבל שאתם מתחת לאדמה ולא חיים את החיים שלכם באהבה jonni

מירי2676

New member
אני לא יודעת מה הרקע שלך ולכן לא יודעת מה לענות לך

בעקרון, יש כאן גם אנשים שהם נשואים והורים לילדים. מובנת לך המשמעות של יציאה בשאלה במצב כזה?

האנוסים המתמידים הם לרוב נשואים/ות

ראשית, תודה על האיחולים הלבביים - מחמם את הלב

חשבת פעם שאולי לא כדאי להתיימר להבין הרגשה רעה מהי?! חשבת פעם שלא כדאי לבחוש בקדרה של 'חוסר שייכות' כי לפעמים קיום עם כזה חוסר שייכות - כמעט בלתי אפשרי?!
חשבת פעם שבני אדם לא קיימים בשביל שאתה תעשה את 'חקר הטבע והרוח' שלך על גבם?! חשבת פעם לחיות את חייך מבלי לחשוב כמה השני לא מספיק 'טוב' לטעמך?! חשבת פעם שאולי 'ההתעסקות' באחר אומרת שגם אתה בעצם לא ממש שלם במקומך?!
עליך ועל שכמותך נאמר - שב ואל תעשה!
ואם כל כך טוב לך במקומך - אל תחפש להבין את הרע! נקעה נפשנו מ'יפי נפש' שכמוך. כי אולי אנחנו נתקלנו ב'רע' של ה'סולת' לטעמך. כי אולי אצלנו חרדי פירושו - 'חרה-דיי'.
אז מספיק עם השיט - לטענתך אנו מתחת לאדמה?! - תן לנו למות בשקט!

ושיהיה לכולנו יום טוב:)

ביטויים

מהסוג: ללכלך על הקדרה או מתחת לאדמה, לא מכבדים את הניק שלך. תשתדל להתבטא בצורה יותר מכובדת!

jonni202

New member
בסדר וסליחה אם פגעתי

אצלי הכול טוב זה דבר ראשון לפעמים יש לי זמן וזה נמצא במייל אז למה לא?? אבל מהמצב שאתה נמצא בו לא משנה כמה הוא רע צריך לקחת קדימה לנסות לשמוח עם מה שיש איכשהוא מבחינתי זה הכול

למעלה