אני מאושר...

yoavon1

New member
אני מאושר... ../images/Emo6.gif

קניתי לי היום את התנ"ך המלא לחמוד שלי (2210) ואני ממש מאושר... אני הולך כל היום ומחפש פסוקים ומילים...
אני מניח שניתן לחשוב שאני קצת פסיכי אז אני רק אגיד שאני מורה לתנ"ך ושמהיום שקניתי את המחשב רציתי דבר כזה...
אז זהו... סתם רציתי לשתף...

mikeoreli

New member
למה???????../images/Emo2.gif

יש את התנ"ך המלא בחינם לפוקט פיסי באינטרנט!!! תסתכל בקישורים שציינתי לתכן עברי ושם יש קישורים להורדת התנ"ך, רמב"ם, סידורים למיניהם ועוד.... והכל בחינם (וחוקי).

mikeoreli

New member
לא, זה בעברית

זה עובד בסדר גמור. אבל אם אתה מאושר, טוב מאוד ותתחדש.

yoavon1

New member
תודה אבל זה לא בדיוק זה...

החינמים מתנהגים כחינמים... קופצים, מתחרבשים לעיתים, עובדים לאט, לא מכילים פונקציות נדרשות. הגיע לי לפנק את עצמי במשהו כזה, לא היה נראה לי יקר יותר מידי אז קניתי... יחי אני...

AYELET1

New member
לא לגבי התכנה הספציפית הזו

לפעמים החינמיים הם אחלה הדוגמה הכי בולטת שעולה בראשי זו תכנה בשם FileZ (מנהל קבצים) המיועדת דווקא לפאלם, אבל זה לא משנה, העיקר העקרון (כן, כן, תכף תגידו הפאלמיסטית הזו
). זו תכנה חינמית, שאין , אני חושבת, בעל פאלם שלא מכיר אותה היא משמשת גם במקום העבודה שלי, לצרכים מקצועיים. ולמעשה תכנה שניה עולה בראשי, דווקא לפוקט, היא התכנה הגרפית XNView. סקירה עליה כתב קוקי מיודעינו (והיא תועלה בימים הקרובים), שדווקא עכשיו קצת מושבת כנראה מהפורום. אז לא להשמיץ את החינמיות

yoavon1

New member
צודקת... אני אנסח את עצמי מחדש

החינמיות הן מבורכות ואני בהחלט מודע לעובדה שכאשר הן עושות בעיות (לפעמים
, לא תמיד
), זה גם בגלל שיש אנשים שמפתחים אותן על חשבון זמנם הפרטי ועושים את זה לטובתנו ולא תמיד יכולים לעשות הכל בלי צוות פיתוח בשכר הולם... אז אני אתקן את עצמי... רציתי להתפנק... רציתי להינות מעוד משהו חדש... לא התכוונתי להשמיץ אף אחד או אף תוכנה (ואני אשמח לקרוא את הסקירה החדשה של קוקי מיודענו כשתעלה...) I'm a freak bible geek...

למעלה