אני מאושרת

gcnet

New member
אני מאושרת

יא אני לא מאמינה שזה קרה, איזה אושר!!! הלכתי היום לחנות דיסקם ש-ו-ו-ה וזולה מ-מ-ש בירושלים D: ואני שואלת את המוכרת בעצב אם יש להם ת'חדש של הובאסטנאק {לא ציפיתי שבאמת יהיה} ולהפתעתי ושמחתי הרבה היה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה עוד לא הכל... לקחתי לי לתומי דיסק של היהודים במטרה לקנות אותו שלפתע {חח} חברה שלי מחזיקה בידה דיסק שכתוב עליו ג'י סי ואני כזה, מה זה הדיסק הזה?!?!?1?1?1!?!?1 הסתכלתי במאחורה וזה היה הדיסק הראשון שלהם {בעטיפה אחרת ממה שיש באינטנט} אינווי הייתי בשוק, לא חשבתי שיש את הדיסק הזה בארץ, בגלל שבאף חנות דיסקים שייהתי בה לא היה, הנחתי שאין אותו בגלל שהם לא היו מוכרים אז. ויאאאאא ממש התרגשתי, "העפתי" את היהודים לכל הרוחות {נקנה פעם הבאה} וקניתי ישר את הובא וגוד!!!!!!! ואיאאאאא אני מאושרת!!! תמיד הייתי צריכה למשוע אותו בצרוב =,[ ועכשיו עם קצת מזל {שנקווה שיגיע כי אתמול הלכתי לטאוור ואין להם ת'חדש של גוד} יהיה לי את כל השלושה מקוריים =]]]]]]

the z girl

New member
גמאניייייייי!

ראיתי אותו היום פעמיים@ זה כזה אדיררררר! קליפ נחמד מאוד :) שיר נחמד :)

Crazy Girl2000

New member
וואי כיף לך

כמה עלההדיסק של הובא?! והדיסק השלישי לא יצא גם בארה"ב עדיין..בארץ הוא יוצא ב14 לאוקטובר..

Y M C A

New member
תגידו

הוא יגיע רק למוזיקה נטו????? או שלעוד חנויות

Riot girl69

New member
כמעט בטוח שלעוד חנויות

למרות שאף פעם לא ראיתי שום דיסק שלהם בחנויות דיסקים (והייתי במלא חנויות דיסקים באיזור שלי). צריך לחכות ולראות

SummerBreeze

New member
תתחדשי../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני בשוק שמצאת דיסק מקורי של הובאסטאנק
חיפשתי בכל חנות טאוור רקורדס אפשרית באזור שלי... איך קוראים לחנות שקנית

gcnet

New member
=]

טנקס אני אכן מאושרת אבל עדיין לא ראיתי תקליפ =,,,,,,,,[ אמ... לחנות קוראים התו השמיני, אני חושבת שיש אותה רק בירולשים... ושני הדיסקים עלו לי 60 =]]]]]]]]]] וטאוור זה חנות דפוקה וסתם יקרה =\\\\

chiko 182

New member
יווו גם אני מאושר!!!!!!!!!!

כי היה לי את הערב בוגרת הכי אדיר ביקום... ונטע, ההורים שלך יודעים שאת מסתובבת כאן בשעות כאלה?

Lee G1

New member
חח מה ניסגר איתך?!

דניאל יא מוזר.....דרך עגב עכשיו כתוב לך בשם שאתה בפורום הזה ;] נהההה

Lee G1

New member
לא רע חס וחלילה!

הוא פשוט צוחק שאנחנו פה.... אז עכשיו רשום לו שהוא גם פה ;]

חעחחע

אוף אני מעוצבנת על עצמי!!!!!! כי אתמול הייתי בשנקין וקניתי פוסטר ענקקקקקקקקקקקקקקקקענקקקקקקקקקקענקקקקקקקקענקקקקקק של ג"ש (((:) אבל מרוב שהייתי מסטולה בגלל הפוסטר שכחתי בכלל שרציתי להכינס לחנות הדיסקים הזאת(איך קוראים לה?קרמבו?) ולבדוק אם יש להם ניו פאונד גלורי! אוף!

Lee G1

New member
יש מצב שיש

תדיסק הזה בתו השמיני אני יבדוק לך אני הולכת לשם ממש בקרוב...=\ אורטודנט=[

gcnet

New member
.

לי לא חושבת... אבל אולי איזה פוסטר קנית? הרגיל יאנטו או שהגיעו חדשים? ונא לא להתייחס לצ'יקו סתם ילד משעומם חחחח ויצור חחחח

למעלה