אני מאושרת

אני מאושרת

אני תמיד דואגת לעדכן אתכן כשהכל חרא ורע ואז אמרתי לעצמי, בואנה עכשיו כשהכל הולך סבבה וכיף-למה לא לעדכן גם??? אז נותרו לי 20 שניות לסוף הריקוד (בדיוק הקטע שאחרי הפזמון השני של ה-"טודודודודודו טודודודו טודודודו טודודודודודוד") ויש לי פחות או יותר רעיונות לגבי הקטע, וזה גם הקטע הכי כיפי עם המטפחת הגדולה הכתומה האוורירית והנפלאה. כנראה שאבא יבנה לי קיר ואני אוכל לצייר עליו ציור דכאוני (יש לי כבר ציור רק צריך להגדיל). בעזרת השם (ובעיקר בעזרת הרייכל והמרון) עד סוף השבוע גם תהייה לי מוסיקה. אחותי כמעט סגורה לחלוטין על הלבוש שלי והכי חשוב- אני כבר שבוע מסתובבת מחוייכת כולי לגבי הריקוד, אני ממש ממש ממש אוהבת אותו, הוא לא ניראה לי דל הוא לא ניראה לי טיפשי ולא בנוי כראוגרפית, אני פשוט אוהבת אותו. עכשיו אם מחר אני אראה אותו בשיעור קומפוזיציה ויגידו לי שמשהו לא טוב אני ממממממממש אתבאס.... חוץ מזה יש לי פתאום פרץ כזה של אהבה עצומה לעצמי, לגוף שלי, להתנהגות שלי בחברה ואל עצמי, למחול שלי (שזה הכל די נדיר). העניין הוא שזה כאילו כבר כמה זמן וזה לא עובר, אז יכול להיות, שזה הבסיס, אה נו זה קשור למסקנות שלי-אני לא אלאה אתכן בהן. אבל בכל זאת אני חושבת שהקטע עם ההערכה העצמית שלי, זה עבד ממש טוב זה שאמרתי לעצמי "אני מקסימה אני רוקדת יפה בלה בלה בלה"...תנסו גם!! לגבי הפרוייקט, זה עוד לא הולך טוב אני עדיין מחפשת תורמים אבל כשהמוטיבציה משתפרת העיניינים משתפרים. חוץ מזה שהעניינים משתפרים באופן כללי, ופשוט כיף כיף כיף. זה משהו מגניב איך כל מה שעבר עליי אינסטנס תוך חודש או חודשיים זה בדיוק כאילו הריקוד שלי, הנושא והרעיון שמאחוריו, ומה שהוא מעביר ומייצג. אז לפני כן זה קרה לי לתקופה ארוכה, ועכשיו בקצרה בחודשיים עברתי תהליך כזה מייצג- בזעיר אפין -של כל מה שהריקוד מדבר עליו. עכשיו אין לי ממש מושג למה אני כותבת לכן את כל זה, כי הרי מה זה מעניין אתכן אבל בכל זאת היה לי פרץ של כיף בלתי פוסק ורציתי סום הוו לשמר אותו, להוציא אותו החוצה כדי להרגיש שהוא אמיתי. יש היום הופעה של הרייכל בקמלוט הרצליה, וניסיתי לקנות לפני שעה כרטיס (יש לי אפילו איך להגיע) אבל אמרו שממש ממש אין יותר כרטיסים... אז חבל, אבל בהזדמנות אחרת זהו יום נפלא לכן....

Ez sLeeP

New member
משושונתי...

בה' הידיעה. זה כ"כ כיף שכיף. זה כמו שאם ניקח דוגמא בלונדינית ושטחית (והרי תומר הכריז עליי רשמית שאני בלונדיני), אז כשהשיער שלי נראה טוב, כל היום שלי נהיה טוב פתאום. ואז אני נורא מרוצה מעצמי. או שהג'ינס נורא מחמיא לתחת. יו נואוו, הסטאף האלה. בקרוב, כשנתקרב לעבר השלמות הפיזית (מבחינתי לפחות), אני אהיה המאושר באדם. מבטיח. אצלי כל הדיכאון הוא תלוי-חזות-חיצונית בלבד. :) ת'אט מיי סופרפישל-סלף!

חופית

שמחה שהכל מסתדר לך... את רואה? צריך להיות אופטימים ורגועים והכל עובד כמו שצריך!!!! שיהיה לך ב ה צ ל ח ה

lollapalooza

New member
חופית-

אני שמחה שאת שמחה ושאת אוהבת את הריקוד ואת עצמך ואת הכל. בהצלחה

יההה! גם לי קרה משהו! כנסו-וגם חופי

ת חופיתוש- אני מכירה את ההרגשה כי יש לי חברות שעושות את זה.... אני בטוחה שהריקוד מקסים!! כל הכבוד מותק!! ורגע-את לא משתמשת במה שהבאתי לך? והסיפור שלי- לפני רבע שעה- מישהו אמר לי- "נועה...אני מאוהב בך"...הרגשתי צורך להגיד כי לא קרו ולא יקרו עוד הרבה מקרים כאלה... זה כזה מרגש (חצי מהאנשיןם פה יודעים את זה כבר) זה נורא מרגש!!!! יום טוב!

למה אף פעם לא מגיבים להודעות רגש של

י? אל תשאלו איך הסיפור "נגמר" (הייתי אומרת שהוא רק התחיל..) כל היום הוא שלח לי הודעות והתקשר... לא רוצה לא רוצה לא רוצה... צריכה עידוד!

lollapalooza

New member
|עידוד|../images/Emo24.gif|עידוד|../images/Emo24.gif|עידוד|

שוברת לבבות שכמוך

נועה יקירתי

אין הרגשה נפלאה מזו. לגבי מה ששלחת לי, יכול להיות שאני אשתמש בזה, אני בהרבה סיבוכים עם זה ולא רוצה להכניס אותך לכל העניינים הלא חשובים והקטנים האלה...

חופית-

אין הרגשה יותר רעה מזו שאתה חושב שאתה פוגע בבנאדם כי...כי אתה פשוט לא אוהב אותו חזרה...הוא מציק! מטריש! קרציה! לא מדברים על זה יותר. זה לא יפה מה שאני עושה. טוב אם את רק צריכה משהו תגידי.

טוב ../images/Emo70.gifעברי../images/Emo70.gif אני צריכה אהבה וסקס!

בלי שום קשר אני צריכה אותם אבל אני צריכה את ההופעה אהבה וסקס בימים הנוראים! איכשהו לא ראיתי את זה ואני פשוט חייבת חייבת חייבת!!! אני פשוט חייבת ושכל עם ישראל יכנס לי לתחת.

Ez sLeeP

New member
שנפתח דיון על כל מה שיכול להיכנס

לתחת של שניכם? כי זה יכול להיות משעשע..
(ועם כל הכבוד לישבנים גדולים דיו שהם בעלי אזור מיקוד משלהם, כל עם ישראל, על כל מתנחליו ותושביו, ועובדיו הזרים - זה די הרבה.. לא שווה את הפוסט-אפקטס..)

OfrikiG

New member
חופית!

זה פשוט כיף לשמוע שעוברת עליך תקופה טובה (ואפילו מצוינת) אני ממש ממש ממש שמחה בשבילך!!!

למעלה