אני מאושרת

Cleopatra

New member
אני מאושרת

כמו ש... מי אמר את זה כאן? החיים יפים, הכי יפים. לאחר כחודשיים של המתנה וכסיסית ציפורניים מסיבית, הגעתי למנוחה ולנחלה. הצלחתי!!! ומה הצלחתי? אה... אתם בטח סקרנים... אני מאושרת. כבר אמרתי? אני מרגישה טוב עם עצמי, יש לי בטחון, יש חופש, ומה שקרה לי... רק הוסיף לזה! נכון, יש גם דברים רעים- המצב הבטחוני המחורבן אינו מאפשר לי ליסוע לתל אביב לבליין עם חברותי, ודי משעמם בחופש (אבל כל שעמום עדיף על בית ספר), וגם יש לי עבודה באזרחות ומבחן מגיאומטריה, אבל לעומת הדבר הנפלא שקרה לי- זה מתגמד... אז עכשיו- סופכלסוף- מה קרה? רציתי לספר לכל העולם, אז החלטתי לפרסם את זה באינטרטנט: ההתתתקבבבללתתיייי! לבית ספר... תלמה ילין לאומנויות!!!!!!!! איזה כיף לי!! למגמת אמנות חזותית. נשיקות, אוהבת אתכם- קלואי.

Sprite

New member
שיהיה לך בהצלחה!

אני יותר אוהבתאת הבית ספר שלי (עירוני אלף) אבל שיהיה לך בהצלחה ואם ימאס לך משם את תמיד יכולה לבוא לעירוני אלף יש גם מגמת אומנות חזותית.

flowr..

New member
אוף...

מצטערת... אני שמחה בשבילך וכל זה... ... אבל.... אני גם רוצה להיות שם! ואני בחיים לא אשיג ציונים מספיק טובים!! ואחותי ירדה עליי לפני כמה זמן על זה שאני לא אוכל להתקבל לשם.... ופגשתי לפני כמה זמן ילד שהיה בשנה שעברה בבי``ס שלי, ואיפה הוא לומד עכשיו? נכון! הוא התקבל לשם, המניאק... מצטערת על ההתמרמרות וההתבכיינות... אני יודעת שיש דברים יותר גרועים. (נכון?..) סליחה. טוב, מזל``ט ובהצלחות בכל מקרה.:)... flowr.. (נשארת תקועה בבי``ס מסריח). (טוב, די להתמרמר).

erlich

New member
כל הכבוד!!!!!

יפה מאוד!!! לא מכיר אותך. אבל יודע כמה זה לא קל וכמה זה חשוב למי שמנסה להגיע לשם. אני מכיר אישית מישהי שנמצאת שם במגמת מוסיקה או משהו (פסנתריסטית מעולה :) וזוכר כמה היא רצתה להתקבל וכמה זה היה חושב לה. מקווה שתהני (אני בטוח שתהני). אה, ורק כדי שאני אלמד משהו חדש - מה זה מגמת אומנות חזותית??? מה עושים בזה?? איך זה שונה מאומנות רגילה (ששם מציירים מפסלים ומה לא?) ? מסיים את בית ספר ולא חושב שלמדתי משהו חשוב באמת, ארז. נ.ב. ו FLOWR לא נורא. אם תרצי מספיק ותנסי מספיק חזק את תצליחי. BELIVE IN YOURSELF (עד כאן ערוץ הילדים) ``אין לא יכול, יש לא רוצה לנסות`` זה המוטו שלי בחיים והוא תמיד עובד :)))

נעל

New member
כמתעללת לעתיד בחמשושים של השנה הבאה

נעל שמחה מאוד לברך אותך על הקבלה לתלמה ילין. מי יודע, אולי אפילו נעל ראתה אותך במסדרונות של בי``ס בימים האחרונים (היו השלמות), כי היא ראתה הרבה הורים ותלמידים נרשמים לבי``ס. אז כפי שכבר הבנת, גם נעל תהיה בסופו של דבר חברה באגודת הבוגרים של תלמה ילין (ביום מן הימים), ובינתיים היא מגיעה לשם כל יום ב-7:30. היא מקווה מאוד שתהני מביה``ס, ושכל הציפיות שבטח יש לך לא יהפכו לאכזבות קטנות (ביה``ס הוא מקום נפלא, אבל טיבן של שמועות שהן מוגזמות). כשנעל החליטה לגשת לבחינות לתלמה ילין היא דווקא לא השתוקקה עד כדי כך להתקבל. היא התלבטה בין כמה בתי ספר ופשוט לא ידעה מה היא רוצה. אחרי שגילתה שכבר התקבלה לתלמה ילין פשוט החליטה להשאר שם, באושר ועושר השלמות, עד עצם החופש הזה. נתראה במסדרונות, נעל ;-)

ברוכה הבאה!!!!!!!

ומזל טוב! (האם יתכן שנתקלתי בך - בין כל המומדים כשהלכתי בראש מושפל להשלמות במתמטיקה?) לאיזו כיתה את עולה? (אני מניחה ש-י` אם את כאן, אבל אי אפשר לדעת). ומאיפה בארץ את באה? אני מאחלת לך המון הצלחה, ושתאהבי את בית הספר על שיגעונותיו, תלמידיו ומוריו.

Cleopatra

New member
תודה

אני עולה ל-ט`. אני לא ממש תיכוניסטית... אבל אין פורום ``חטיבתיסטים``... גם אני מקווה להנות... ואני מתכוונת לעשות את זה! אגב, למי ששאל- אמנות חזותית אומרים כי גם מוסיקה, מחול ומשחק זה אמנות. מוסיקה, מחול, משחק= אמנויות הבמה ציור, פיסול...= אמנות חזותית/ פלסטית פלוור, לא נורא... נעל, רצוי שלא תתעלל בתלמידים חדשים... נעל ומלאטארמה, באילו מגמות אתם, באילו כיתות? קליאו.

rastotman

New member
תיכוניסטיים

-ככה קוראים לנו אם אחד מאיתנו ניבחר לאחת מהודעות היום. ראיתי את זה היום באחד מנסיונותי הנואשים להיכנס [מוות תפוז- מוות] לפורום, וחשבתי- מה זה אומר תיכוניסטיים? זאת אומרת, לכל דבר, אפילו לרגלי-ים או גבתיים יש יותר משמעות מזה- כי נגיד שיש כאלה שאומרים אויש כמה תיכוניסטי מצידך, אבל בטח לא על חבורת אנשים שהם נורא כאלה אממ תיכוניסטיים, רק- אמממ הם קצת תיכוניסטים כאלה.. טוב, ענת יכולה לגרום לשניהם להישמע הגיוני- אני צריכה להוציא את הקול שלה מהראש שלי! ומי רוצה להיכנס לפורום חטיבתיסטים? זה יסתור לי את כל התאוריות זה כמו פרחות באמת מאושרות- זה פרדוקס, אלה אנשים שלא הבינו את השאלה שהם עונים עליה- זה מתוך ההכרח הם לא באמת רוצים לרכל על אילנה אם היא לא באה איתם, הם פשוט לא מכירים אותנו, הם לא יודעים שמותר, הם לא מבינים שכיף לקבל ביום הולדת פרחים וסוכר מאנשים זרים.

Black Star

New member
אני רוצה הסבר :)

שו קלאסית? מוזיקה קלאסית? בלט קלאסי? מקרמה בנוסח קלאסי? קלאס A בתיירות?

ספרות יפנית קלאסית (מוגבר, כמובן)

קלאסית אצלנו היא מגמת המוסיקה הקלאסית (ההבדל בינינו לבין המחולניקים זה שאצלם זה ``קלאסי`` ואצלנו ``קלאסית``).

למעלה