אני מאוכזב

אני מאוכזב

אני אוהב את נינט טייב. באמת שאוהב. האמת שלא תמיד אהבתי, בהתחלה לא הבנתי בכלל מה זאת ההיסטריה הזאת סביבה וסביב כוכב נולד 1. שנאתי את זה. אבל התודעה הנינטית חדרה אליי לאט לאט. קודם, בכל פינה אפשרית עם "ים של דמעות", אחרי זה עם עשרות הביצועים המחודשים האחרים שהקליטה. אח"כ באו "כמו ששיר נוגע" ו"עד סוף העולם" שריגשו אותי ואחרי זה דמותה של נינט לוי ב"שיר שלנו 1" שעשתה את המפנה האמיתי ונגעה בי. התאהבתי בבחורה הפשוטה מקרית גת, הערצתי את הדרך שעשתה, את המאמצים להרזות ולהוכיח שהיא לא נבחרה סתם. התחברתי לפשטות שלה, לתמימות, לחום ולאהבה ששידרה מכל פינה תקשורתית. הזוגיות המקסימה עם רן דנקר, למידת המשחק שלה שהלכה והשתפרה ב"שיר", הפירגון שלה והרצון שלה ללמוד ולהצליח, להתברג אל תוך הבועה התל אביבית שכל כך שונה מקרית גת - בקיצור, הכל. גם כשנפרדה מדנקר ועברה לזרועותיו של יהודה לוי, גם כשהושמצה עוד לפני שהתחילה הקריירה שלה, גם לפני שהאלבום שטרם יצא נקטל באכזריות - אני עמדתי מנגד והצדעתי והגנתי וחיכיתי בכיליון עיניים לרגע שייצא הסינגל הראשון. והוא הגיע. מודה שבהתחלה לא התחברתי, קצת תהיתי ולא הבנתי. אבל "כשאתה כאן" חדר עמוק לשורשים ועוד יותר ממנו הסינגלים הבאים (בעיקר "יחפה" המקסים). שמעתי את רחשי הקהל ואת הליחשושים שהיא רוקיסטית ולא מתאים לה, ומה אביב גפן קשור ומה זאת התדמית הזאת ומה פתאום היא ממסחרת את עצמה באורנג' - ועדיין הגנתי. כשהתחתנתי וזכיתי לברכה אישית ממנה הוקסמתי מהפשטות, החום והנינט של פעם, זו שבאמת נראתה כמו הבחורה ההיא מקרית גת. כל האכזבות נמוגו להן כבת אחת. גם כשהופיעה ב"כוכב נולד 4" עם הפוני האודם והדמות הרוקיסטית - משהו שלא התחברתי אליו, עדיין הצדעתי - למרות שקצת התאכזבתי. התרכזתי בדמות ההיא הפשוטה מהעיר הדרומית והמשכתי לנגן את הפלייליסט הנינטאי בלופים היסטריים ששיגעו את כל באי המשרד שלי. אבל היום משהו כבר נשבר. לא אהבתי את הקליפ, את הרוקיסטיות המופרעת הזאת סטייל אביב גפן, את הדם, את השחור המאיים, את הסגנון העטלפי המאיים שהרס לי לגמרי את אחד השירים היפים ביותר של נינה. אני עדיין אוהב, מעריץ, מאזין, איך שתקראו לזה. אבל מאוכזב ומתגעגע. מתגעגע לנינה של פעם, לנינה של קרית גת, הפשוטה, בלי האודם, בלי הפוני, בלי הקפדנות הבובתית שהפכה להיות, בלי הפוזה. אז פשוט תיקחו תיקחו אותה מכאן ותחזירו לי את הילדה ההיא, שעלתה עם "ים של דמעות" וריגשה עד דמעות. כי זאת כבר ממש לא היא.

ג ב ש ו ש

New member
לדעתי זו חוצפה בכלל לרשום../images/Emo88.gif

את מה שרשמת...כאילו שנינט היא איזו בובה שאפשר להחזיר אותה למה שהיא הייתה פעם ולהעמיד לה עובדות ולהציב אותה במשהו אחד ושלא תזוז ממנו
ככה לי זה נשמע לפחות ממה שכתבת.. "תחזירו לי את הילדה ההיא..",ממש שטויות..אף בן אדם לא יכול להישאר מה שהוא לתמיד,אנשים משתנים לפעמים לטובה ולפעמים לרעה בו זמנית ואני חושב שהשינוי של נינט עשה לה רק טוב. אם היא הייתה נשארת "הילדה מקרית גת",אז אחרי כל ליכלוך שהיו מלכלכים עלייה היא לא הייתה מגיבה מה שהיום ברוך ה' היא עושה ונכנסת חזק באלה שמלכלכים למרות שגם היא לפעמים נמנעת מלהגיב אבל בכ"ז זה כבר משהו,היא שינתה לוק לפי מה שבא לה ומה שמתאים לה וכנ"ל גם לגבי הקליפ שהמון חושבים שהוא מדהים ומתאים לשיר כי הקליפ בעיקרון מעביר את המסר של השיר,את העצבים והכעס שיש בכתיבה של נינט אם אתה מבין...אבל גם יש כאלה שלא אהבו את הקליפ וזו זכותם. אם היית בא ומדבר רק על הקליפ אולי הייתי עוד מבין אותך,אבל אתה מדבר בכלליות על נינט כאילו היא בן אדם שונה מכולם שרק היא משתנה מפעם לפעם,רק היא מרזה,רק היא משנה לוק..תמיד נינט הייתה בכיוון של הרוק ותמיד היא אמרה את זה. גם בימי כוכב נולד שהיא לא סתם שרה את "ים של דמעות" אלא גם הלחן שלו נוטה לרוק ושונה מהרגיל ובכל מקום היא ניסתה להכניס נק' קטנות של רוק עד שלמזלה אביב גפן היה זה שעזר לה. זה מה שיש לי להגיד בכל אופן.

../images/Emo103.gif../images/Emo183.gifאוי אתה כל כך מזכיר

לי את עצמי פעם..
גמני חשבתי כמוך, הייתי בטוחה שכל הסטייל של הרוקיסטית זו פוזה, למרות שבתוך תוכי אהבתי אותה מאוד הצגתי חזות אחרת לגמרי, אני לא יודעת למה, אל תשאל, אבל כל דבר שהיא הייתה עושה הייתי מוצאת את הפגם בו. אם זו הפרידה מרן, אם זה כל הקטע עם אורנג', אם זה כל הפוני ומה שמסביב לו, כל דבר שהיה קשור בה הייתי מוצאת פגם, ואני באמת לא יודעת למה, אולי כי הייתי מאלו שאומרים שהיא פגעה ברן, ובגדה בו עם יודה, וכעסתי, כעסתי שהיא מוכרת משהו אחד והיא בעצם משהו אחר לגמרי. לפני כמה זמן הבנתי משהו, זה קרה כשפעם ראשונה שמעתי את האלבום 'יחפה'. כל האמת שלה, כל מי שהיא יצא החוצה והבנתי שהיא לא יכולה להיות צבועה, פעם ראשונה שהסתכלתי לה בעיניים, הסתכלתי על החיוך והבנתי שעשיתי טעות כשחשבתי את הדברים האלו עליה, היא מדהימה
רוקיסטית, לא רוקיסטית, עם פוני בלי פוני, עם רן או יודה, זו עדיין אותה נינט, אותה בחורה מדהימה ופשוטה מקריית גת ורק רוצה לשיר. הרי זו לא אשמתה שהיא מותג, זו לא אשמתה שכל מה שכולל בתוכו את השם 'נינט' הופך להיסטריה. תבין את זה ואולי תבין את הטעות שלך.

נינט היא כאילו ולכן יש "סטייל" עלק

רוק.. מי שמכיר ומבין יודע שזה רק חיצוני

l a h a v100

New member
קשש קשש קישטהההה

ברהההההה עופייייי איכסההההה הסרחת לנו תפורוםםםםםם למי יש מטהר אוויררררררררר?? זונה עם פטמות שטוחותתתתתתתתתת עופיייייייייייייייייייי סורי מדרכינווווווווווווווו נבלההההההההההההההההההההההההההההההההההה מסריחההההההההההההההההההההההההההההההההההה [פרקתי]

סליחה

אם פגעתי או ציערתי מישהו, זוהי פשוט דעתי האישית. יכול להיות שהיא תשתנה. אני עדיין אוהב את נינט, היא מקסימה. פשוט הבעתי את האכזבה שלי מהפיכתה למותג מסחרי, זה הכל.

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifדווקא עכשיו היא פחות מסחרית...

לא שיש במסחריות משהו רע, לי לא איכפת מזה בכלל.. אבל אני חושב שפעם היא היתה הרבה יותר מסחרית.. עכשיו היא הולכת בסגנון מסוים- פחות מסחרי לדעתי

l a h a v100

New member
חחחח לא אתה

חחחחחחחחחחחחח זאתי שהגיבה בשם "טולטולה21" אתה הבעת את עצמך יפה ואין לי שום סיבה לתקוף אותך

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifאמאלה מה את בסדר?!

מה יש לך?? אני חושב שכל הקטע שביטלו את ההופכות המוקדמות וכל הקטע שאימצו לה מראה גותי ואחר זה כדי לסנן מעט את המעריצים שמתנהגים כמוך... ואני מדבר בשיא הרצינות! חוץ מזה, אני בטוח שלכל אחד פה היה רגע שהוא התגעגע לנינט ה"ראשונה" כביכול.. אבל היא כולה ילדה בת 23! היא בת 23 ראבק! מה אנשים בני 23 עושים בחיים שלהם ממלצרים, מבלים, עושים כיף! אבל כל המדינה יושבת לנינט על הוריד כמו עלוקה... היא עוד מגלה את עצמה מה היא אוהבת ומה לא וזהו.. אף פעם לא הייתה בארץ כוכבת בסדר גודל שכזה וצריך להתרגל..

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifלמה כולם מפספסים את הקטע?!?!

למה אף אחד לא מתייחס לקטע הסופי של הקליפ שרואים אותה טבעית ורגילה? הרי זה כל הקטע של הקליפ! בקליפ רואים אותה בתור נינט הבימתית- זאת שאחראים לה על הלבוש ואמרים לה מה נכון מה לא נכון... בגלל זה כל הכעס הזה - אבל בסוף אנחנו רואים את נינט הפשטוה הבן אדם הרגיל... אנשים מפספסים פה את הקטע לדעתי..

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifומה שרשמת פה

ממחיש בדיוק את המילים של "היא יודעת"...

ילד רע 15

New member
קרא שוב את מה שרשמת. זה המסר

של השיר שפספסת. ואתה נתת אותו בעצמך, בלי מודעות בכלל.

למעלה